3:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lukavice dále kraluje, její formu tentokrát odnesly Přepychy


Branky


11. J. Voltr , 35. J. Voltr , 56. P. Pauker - 82. M. Blažej , 86. M. Tomín
0

Lukavická jízda v úvodu podzimní části soutěže pokračuje. Mužstvo vedené trenérem Pavlem Drašnarem si v 8. kole vyšláplo na Přepychy a vybojovalo osmou výhru v sezoně. Vítězství 3:2 režíroval dvěma brankami kapitán Jan Voltr, třetí trefu přidal Pet Pauker. Lukavičtí tak stále vládnou přeborové tabulce, v níž mají dvoubodový náskok na Kosteleckou Lhotu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lukavičtí hned od úvodu "tvrdili muziku"

První celek soutěže vstoupil do utkání s osmými Přepychami jako jasný favorit a hned od začátku potvrzoval papírové předpoklady a předzápasové prognózy. Po jedenácti minutách hry otevřel skóre ve prospěch domácích kapitán Jan Voltr, který zužitkoval Cvejnův centr z pravé strany a hlavičkou umístil balon za Ježkova záda. Lukavice svého soupeře celý poločas přehrávala  a bavila vlastní fanoušky předvedenou hrou. V 35. minutě se slovu dostal znovu střelec prvního gólu. Po zahraném rohovém kopu se dobře zorientoval ve skrumáži před brankou a podruhé rozesmutnil hráče hostujícího mužstva. 

Přepychy utkání zdramatizovaly, nakonec stejně padly

Úvod druhé půle znovu ovládli domácí a z jedné z prvních akcí opět skórovali. Po volném přímém kopu hostující brankář pouze vyrazil Stieberovu střelu, kterou s přehledem dorazil do brány Pauker. Přepychy se však ani přes tříbrankové manko nevzdaly a před koncem zápasu snížily na rozdíl jediného gólu. V 82. minutě se mezi střelce zapsal Michal Blažej a o čtyři minuty později upravil skóre zápasu Tomín. Závěrečný tlak hostů nakonec Lukavice ustála a připsala si na své konto osmé vítězství a důležité tři body.

S celkovým počtem 23 bodů a skóre 24:8 tak nadále vévodí tabulce okresního přeboru. Přepychy jsou po osmi kolech deváté.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lukavice
Martin Lev: Domácí utkání s Přepychami jsme rozehráli dobře a měli jsme více ze hry, což potvrdil i výsledek první půle. Přepychy začaly zlobit v druhé půli. poločasu. Dostali jsme od nich dva góly a do konce jen odolávali silnému tlaku hostů. Zápas nakonec skončil 3:2 a Lukavice si tak připsala další 3 body. Příští zápas bude souboj o v špici tabulky v neděli Kostelecké Lhotě.




Sestavy


TJ Sokol Lukavice
P. Brandejs [-] - P. Drašnar [-] , L. Nosek [-] , J. Tlapák [-] - Z. Kába [-] (67. M. Sarwa [-] ) , T. Polívka [-] , F. Stieber [-] , M. Cvejn [-] , M. Běla [-] - P. Pauker [-] (60. S. Bartoš [-] ) , J. Voltr [-]

Přepychy
T. Ježek [-] - L. Sedlák [-] (73. S. Tarant [-] ) , J. Prát [-] , A. Junek [-] - M. Blažej [-] , J. Kinzel [-] (86. M. Štěpánek [-] ) , J. Kulička [-] , L. Šmída [-] , T. Rejzek [-] - V. Lukášek [-] (74. J. Rathouský [-] ) , M. Tomín [-]

ŽK: 92. T. Polívka - 35. M. Tomín .
Hráči zápasu: J. Voltr , P. Pauker - M. Blažej , M. Tomín .
Místo: Lukavice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Prokeš Jiří - MERVART Jan, TREJTNAR Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.