2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přepychy setnul v Častolovicích dvougólový ostrostřelec Mráz


Branky


42. P. Mráz , 67. P. Mráz - 13. M. Tomín
0

Častolovice na vlastním hřišti otočily zápas s Přepychami a připsali si čtvrté tříbodové vítězství v podzimní části sezony. Obrat zařídil především Petr Mráz, který vstřelil obě branky svého týmu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do přestávky byly k vidění branky na obou stranách

Na častolovickém fotbalovém hřišti byli od začátku zápasu lepší hosté. Zásobovali domácí obranu mnoha útočnými výpady a dostávali se do vyložených šancí. Jednu z nich se jim podařilo již ve 13. minutě proměnit a zajistit si jednobrankový náskok. Úspěšným střelcem se stal tradiční přepyšský úderník Martin Tomín. Častolovice zareagovaly na nepříznivý vývoj utkání v závěru první poločasu, kdy se po rohovém kopu gólově prosadil Petr Mráz. 

Po poločase přidal svou druhou trefu Mráz a rozhodl o výsledku utkání

V druhé půli se síly obou mužstev vyrovnaly  a Častolovice i Přepychy měly spoustu možností, jak zvrátit zápas ve svůj prospěch. V 67. minutě se všechny útočné snahy vyplatily domácím. Po nařízené penaltě svou druhou brankou v zápase vsítil častolovický Petr Mráz. Poslední dvacetiminutovka se odehrála ve velmi bojovném duchu – Přepychy se pokoušely vyrovnat a na domácí branku směřovali jeden útok za druhým, Častolovice dělaly vše pro to, aby skóre udržely, a to se jim nakonec povedlo.

 

Častolovice po dalším triumfu okupují  s osmnácti body pátou příčku tabulky, Přepychy se nachází na 11. Pozici s deseti body a skóre 19:33.



Ohlasy k zápasu


AFK Častolovice
Jan Brandejs: Naše výhra byla hodně vydřená. Přepychy měly už od začátku navrch a po několika neproměněných šancích vstřelili první gól. Nám se ještě do poločasu podařilo vyrovnat. V druhé půli se hra vyrovnala, my jsme nakonec vsítili vedoucí gól. Bojovalo se do poslední minuty a stav se nám už podařilo udržet.




Sestavy


AFK Častolovice
J. Jedlička [-] - M. Izák [-] , J. Čihák [-] (17. M. Slavík [-] ) - Z. Novák [-] , A. Suchý [-] , P. Mráz [-] , J. Karásek [-] - M. Přikryl [-] , P. Duzbaba [-] , T. Vik [-] (20. M. Huňara [-] ) , J. Brandejs [-] -

Přepychy
T. Ježek [-] - L. Sedlák [-] , J. Rathouský [-] , J. Prát [-] , A. Junek [-] - L. Šmída [-] , J. Kinzel [-] , T. Rejzek [-] , M. Blažej [-] - M. Tomín [-] , D. Kubeček [-] (57. O. Bartoň [-] )

ŽK: 21. J. Karásek , 55. Z. Novák , 71. J. Brandejs - 16. J. Prát , 70. M. Tomín , 71. O. Bartoň .
Hráči zápasu: P. Mráz - M. Tomín .
Místo: Častolovice. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Feichtinger Jindřich - DOSTÁL Zdeněk (N), SUCHÁNEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.