Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vamberecký gólostroj se znovu rozběhl, odnesly to Voděrady


Branky


11. M. Šrom , 34. M. Nývlt , 38. D. Hamerský , 70. D. Hamerský , 74. M. Šrom , 82. M. Šrom , 84. M. Šrom , 89. M. Šrom
0

Vamberk se po řadě nezdarů z posledních dvou kol rozpomněl na střeleckou formu z úvodu podzimu a udolal Voděrady rozdílem třídy. Na vysoké výhře se výrazně podílel devatenáctiletý Michal Šrom, který byl hned u pěti z osmi vambereckých branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl "červený" faul domácího gólmana

Po dva zápasy za sebou svítila u vambereckých fotbalistů na kontě vstřelených branek velká červená nula. Nedokázali se prosadit ani v Častolovicích, ani na domácím hřišti proti Deštnému. V 10. kole však čekání na gól skončilo.  Po jedenácti minutách partie s Voděrady utnul střelecké trápení mladý Michal Šrom a zajistil hostům jednobrankové vedení. Další moment, který byl pro vývoj utkání klíčový, se odehrál ve 33. minutě. Domácí gólman Vaněček inkasoval od rozhodčího červenou kartu a Vamberk získal více jak poločasovou početní výhodu. Z ní vykřesal ještě do poločasu dva góly. První trefa padla z trestného kopu, který následoval přímo po Vaněčkově faulu a jejím autorem byl Milan Nývlt. Druhou vstřelil po samostatném úniku David Hamerský. Do poločasu tak hosté vedli už 3:0.

Do druhé půle Vamberk nachystal gólovou smršť

V úvodu druhého dějství se Voděradům dařilo zastavovat vamberecké útočné snahy a Po pětadvaceti minutách však nakonec znovu kapitulovali, když svůj druhý zásah zápasu přidal David Hamerský. Poté patřilo voděradské hřiště už jenom jednomu muži – mladému Michalu Šromovi z Vamberka. Ten se během pouhých patnácti minut zapsal hned čtyřikrát do střelecké listiny a definitivně stvrdil vítězství hostujícího celku. Ve dvou případech těžil z dlouhých a přesných pasů za obranu, dvakrát využil individuální chyby náhradního brankáře Steklíka.

 

Vamberk si tak po dvou utkáních, ve kterých vyšel bodově i střelecky naprázdno, spravil chuť. Voděrady na druhé straně zažívají herní krizi. 



Ohlasy k zápasu


Voděrady
Lukáš Steklík: Zápas se hodnotí těžko, výsledek 0:8 mluví sám za sebe. Vamberk si průběh utkání po vyloučení našeho brankáře s přehledem pohlídal. Byly znát i některých hráčů z vyšších soutěží. Na tuto prohru chceme rychle zapomenout a za týden zkusit ukončit krizi v Českém Meziříčí.




Sestavy


Voděrady
V. Vaněček [-] - R. Jedlička [-] , O. Podsztavek [-] , D. Toman [-] , J. Plachetka [-] , J. Koráb [-] (29. J. Chalupný [-] ) , P. Kopecký [-] , L. Michl [-] , M. Střihavka [-] , S. Holoubek [-] (77. J. Jakl [-] ) , L. Doležal [-] (33. L. Steklík [-] )

TJ Baník Vamberk
V. Hlach [-] - M. Pavelka [-] , M. Nývlt [-] , M. Malý [-] (66. O. Kotyza [-] ) - D. Hamerský [-] , J. Fischer [-] (25. J. Luňáček [-] ) - R. Samek [-] , O. Dostál [-] , M. Šrom [-] - A. Kuhn [-] , D. Richter [-] (74. P. Brandejs [-] )

ČK: 33. V. Vaněček .
Místo: Voděrady. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Špaček Ladislav - ŠPAČKOVÁ Jana, BRICH Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.