Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krizí zastižené Voděrady prohrály už počtvrté za sebou, jejich katem se staly Přepychy


Branky


0

Fotbalové Voděrady mají velký problém. Ani na čtvrtý pokus nedokázaly vyhrát s mužstvem ze stejného pólu tabulky a jen díky ještě horší Slatině zatím nejsou poslední.  Od Přepych sice nedostaly až tak velký příděl jako v minulých kolech, další prohrané utkání je však může ve výsledku hodně mrzet. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Voděrady viděly v prvním poločase překvapivý scénář

Výsledek zápasu se začal rýsovat už na začátku prvního poločasu. Voděrady už poněkolikáté inkasovaly jako první, tentokrát už ve 3. minutě, a musely znovu dotahovat soupeřův náskok. V nepřehledné situaci z 26. minuty se jim snaha o vstřelení branky dokonce vydařila. Hostující gólman položil míč na zem v domnění, že byl odpískán faul na jeho osobu. Nedovolený zákrok se ale nepískal a zkušený voděradský matador Pavel Brandejs uzmul balon pro sebe a uklidil ho do sítě. To však bylo ze strany domácího celku všechno. Do poločasu znovu prohrávaly, když se v 38. minutě gólově vyznamenal svým druhým zásahem v zápase Ondřej Bartoň. 

Druhá půle však ukázala již tradiční obrázek

Ve druhém dějství byly lepším mužstvem opět Přepychy. Ve voděradské hře sice byly vidět náznaky šancí, žádná z nich však v brance hostí neskončila. Hostující celek si oproti tomu dvakrát zopakoval gólovou radost, když po chybách domácích hráčů ve středu hřiště udeřil z povedených protiútoků. Tomáše Ježka překonal nejprve v 60. minutě Martin Tomín a o pět minut později i Josef Kinzel. Vedení si Přepychy s přehledem pohlídaly a udolaly Voděrady v poměru 4:1.

 

Přepychy se po povedeném mači usadily na 9. místě tabulky, Voděrady zůstávají předposlední. 



Ohlasy k zápasu


Voděrady
Lukáš Steklík: Zasloužené vítězství Přepych. My jsme se alespoň trochu zlepšili v docházce na zápas. I hra vypadala o něco lépe. Citelně nám téměř celý podzim chybí zraněný Falta a teď už i Koráb.




Sestavy


Voděrady
V. Vaněček [-] - O. Podsztavek [-] , R. Jedlička [-] , D. Toman [-] , L. Doležal [-] , J. Jakl [-] (46. P. Řezníček [-] ) , L. Michl [-] , M. Střihavka [-] (46. P. Kopecký [-] ) , S. Holoubek [-] , P. Brandejs [-] (64. P. Šimerda [-] ) , J. Plachetka [-] (34. J. Chalupný [-] )

Přepychy
T. Ježek [-] - J. Prát [-] , J. Rathouský [-] - T. Rejzek [-] , M. Blažej [-] , L. Šmída [-] , J. Kinzel [-] - O. Bartoň [-] , M. Tomín [-] (73. S. Tarant [-] ) , L. Merganc [-] , D. Kubeček [-]

ŽK: 47. O. Podsztavek - 7. J. Prát .
Hráči zápasu: P. Brandejs - J. Kinzel , O. Bartoň , M. Tomín .
Místo: Voděrady. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Nedvídek Miroslav - BRANDEJS Petr (N), SUCHÁNEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.