Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Javornice vstala z mrtvých a oloupila nadupaný Vamberk


0

Souboj dvou velkých favoritů okresního přeboru v sobotním šlágru 12. kola opanovala Javornice. S vambereckým Baníkem na vlastním hřišti sice dvakrát prohrávala, nakonec však přiklonila zápas na svou stranu a zvítězila 4:2. Dvě gólové trefy zařídil záložník Martin Šrefl, po jedné přidali Jaroslav Krunčík a Josef Kovaříček. Javorničtí si tak polepšili v tabulce na 6. místo, Vamberk klesl na 4. příčku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil po herní stránce Vamberku

Na javornickém pažitu se od začátku očekával vamberecký tlak a první minuty ukázaly, že hostující celek byl mírně favorizován oprávněně. Gólový pozdrav ze strany Baníku totiž přišel hned v první minutě prvního poločasu, když se prosadil záložník Josef Luňáček. Hosty vedoucí branka uklidnila a v dalším průběhu úvodní pětačtyřicetiminutovky působili kompaktněji. Ve dvou velkých šancích na změnu skóre měla navíc Javornice dvakrát velké štěstí. 

Po přestávce na vlastním hřišti zaúřadovala i Javornice

Začátek druhé půle zastihl v lepší formě domácí mužstvo. Velkou hrubce vamberecké obrany po necelé minutě hry využil Martin Šrefl a vyrovnávací trefou rozjásal přihlížející diváky. Gólem oživená Javornice zaznamenala po srovnání skóre několik dobrých příležitostí na útočné polovině soupeře, ani jednu však nedokázala využít. Podle tradičního sportovního pořekadla „nedáš, dostaneš“ se z následných šancí prosadili Vamberečtí. V 52. minutě přiblížil výhru po skvěle zahrané standardní situaci David Hamerský. Domácí tým se nehodlal vzdát snadno a o pět minut později podruhé v zápase vyrovnal. Trefu na 2:2 zařídil krásnou brankou Jaroslav Krunčík. Od této chvíle patřilo hřiště už jenom Javornici. V 67. minutě dostal domácí poprvé do vedení svým druhým gólem v utkání Martin Šrefl a v 71. dokonal obrat Josef Kovaříček. 

Javornice zvítězila v poměru 4:2 a vylepšila postavení v tabulce na 6. příčku. Vamberk si po demolici Rokytnice vypil kalich hořkosti a v pořadí okresního přeboru si pohoršil na čtvrté místo. 

 



Ohlasy k zápasu


Javornice
Tomáš Krunčík: V prvním poločase se nám jen těžko dařilo nahlodávat soupeřovo po právu získané sebevědomí. To druhá půle začala velkou hrubkou hostující obrany, kterou jsme po 16 vteřinách hry potrestali. Bohužel další šanci jsme nedotáhli do konce a hosté ihned trestali pro změnu zase nás. Naštestí jsme se dostali krásnou brankou zpět do zápasu a pak jsme konečně odhalili tajemství průniku do obrany Vamberka a přidali dvě další branky. Utkání bylo bojovné a napínavé do poslední minuty. Vyšla nám střídání a jsem moc rád, že jsme konečně zvládli utkání s týmem ze špičky tabulky. Poslední domácí zápas podzimní části byl skvělou rozlučkou s našimi diváky.




Sestavy


Javornice
L. Kasper [-] - D. Suk [-] , P. Kasper [-] , S. Koutský [-] (65. J. Nosek [-] ) , J. Resl [-] - J. Krunčík [-] (90. J. Hovorka [-] ) , J. Kovaříček [-] , J. Kráčmer [-] (75. J. Bárta [-] ) , M. Štěpánek [-] (88. L. Harbich [-] ) , M. Šrefl [-] - A. Krejčí [-] (66. M. Plašil [-] )

TJ Baník Vamberk
V. Hlach [-] - M. Nývlt [-] , M. Pavelka [-] , A. Kuhn [-] , M. Malý [-] - D. Hamerský [-] , P. Šponar [-] , D. Richter [-] , J. Luňáček [-] (77. P. Luňáček [-] ) - O. Dostál [-] , M. Šrom [-] -

ŽK: 44. P. Kasper , 50. A. Krejčí , 75. M. Štěpánek - 43. M. Nývlt , 50. M. Pavelka , 85. D. Hamerský .
Hráči zápasu: M. Šrefl - J. Luňáček , D. Hamerský .
Místo: Javornice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Jedlinský Miroslav - BROULÍK Miroslav, ŠÍBA Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.