Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Totální likvidaci Slatiny zařídil pěti góly David Hamerský


0

Vamberk deklasoval na vlastním hřišti Slatinu a poslední celek tabulky poslal domů s devítigólovým rancem. Hosté, kteří nastoupili jen v deseti hráčích, navíc mohli být rádi, že pro ně utkání nedopadlo z pohledu skóre ještě hůř. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slatina nekladla žádný odpor a Baník si s chutí zastřílel

Vamberk měl před zápasem se Slatinou jasný úkol: za každou cenu zvítězit. Hostující celek to Baník notně ulehčil, protože na trávník vyběhla sestava jen o deseti hráčích. Proto bylo předem jasné, jakým směrem se utkání bude ubírat. Vamberecký gólostroj se rozjel na plné obrátky už v prvním poločase. V 5. minutě vyškolil slatinské beky David Hamerský a otevřel skóre utkání. Po dalších osmi minutách hry se domácí radovali znovu, když jednu z četných šancí proměnil Pavel Šponar. V 18. minutě přidal třetí branku Baníku Ondřej Dostál a ve městě krajky se začalo schylovat ke kanonádě. Ve 22. minutě rozložil hostující obranu kapitán Michal Šrom a připsal na zápasové konto svého mužstva čtvrtou trefu. Oslabená Slatina se nezmohla vůbec na nic a jen se štěstím odcházela do kabin za stavu 0:4. 

Druhý poločas přines ještě větší porci branek než ten první

Po přestávce znovu úřadovali domácí a hostující mužstvo pomalu nepustili k míči. Ve 48. minutě skóroval podruhé v utkání David Hamerský a zakulatil průběžný výsledek na 5:0. Po uplynutí dalších tří minut zaznamenal svůj třetí zásah a dokonal čistý hattrick. V 58. Minutě se podruhé trefil také Michal Šrom a Slatina byla na ručník. Jedno z nejlepších představení Vamberka v soutěži ale ještě nebylo u konce. Do závěrečného hvizdu se Baník dokázal prosadit ještě dvakrát. Úžasnou střeleckou formu potvrdil David Hamerský a svým čtvrtým a pátým gólem v utkání dodal výsledku definitivní podobu.

 

Vamberk po snové výhře stráví zimu na třetí příčce přeborové tabulky, Slatina je po další prohře stále poslední. 



Sestavy


TJ Baník Vamberk
M. Vídeňský [-] - A. Kuhn [-] (62. P. Luňáček [-] ) , M. Pavelka [-] , M. Malý [-] (56. J. Fischer [-] ) , M. Nývlt [-] - J. Luňáček [-] , P. Šponar [-] , D. Hamerský [-] (73. O. Kotyza [-] ) , D. Richter [-] - O. Dostál [-] , M. Šrom [-] (73. P. Brandejs [-] ) -

Slatina
M. Mihulka [-] - M. Hovad [-] , J. Hrabák [-] , P. Hubek [-] , V. Sokol [-] , J. Svoboda [-] , J. Čižinský [-] , S. Hynek [-] , T. Mazura [-] , J. Vodák [-]

ŽK: 4. J. Svoboda , 19. S. Hynek , 55. P. Hubek .
Hráči zápasu: D. Hamerský , P. Šponar , M. Šrom , O. Dostál .
Místo: Vamberk. Počet diváků: 66. Rozhodčí: Špaček Ladislav - KOTYZA Pavel (N), RICHTER Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.