Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota roznesla Křivice na kopytech, zvítězila 7:2


0

Kostelecká Lhota zavítala v 16. kole na hřiště Křivic a do základů rozbořila statistiku, jež napovídala, že na horké půdě šestého celku tabulky prohraje. Křivičtí se sice mohli pochlubit skvělou domácí bilancí a neporazitelností ve vzájemných zápasech, Lhota ale odhodila veškeré předpoklady stranou a vyprovodila nebezpečného protivníka s výpraskem 7:2. Lhotecký Petr Jakubec navíc zaznamenal čistý hattrick. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas skončil remízou, diváci viděli čtyři branky

Hráči Kostelecké Lhoty přijeli do Křivic se smolnou bilancí vzájemných zápasů v zádech. Na hřišti okresního rivala totiž od sezony 2013/2014 ještě nevyhráli. Předzápasové předpoklady se však začaly bortit hned v úvodu, kdy se Lhota dostala do vedení. Už v 8. minutě zajistil jednogólový náskok útočník Petr Jakubec. O šest minut později se hosté radovali znovu. Střelec první branky krásně přihrál Bulavcsjakovi, který ranou k tyči zvýšil na 2:0. 

Křivice se nenechaly zahanbit a ještě do poločasu vyrovnaly gólový účet zápasu. V 25. minutě se nejprve trefil David Poláček, poté Hejčla překonal pěknou hlavičkou ještě Václav Zima. 

Po přestávce úřadovali hosté, vsítili dalších pět gólů

Druhý poločas se však odehrál v jasné režii hostujícího týmu. Hru ovlivnilo především vyloučení domácího Tobiáška po druhé žluté kartě ve 48. minutě. Tato situace totiž odstartovala lhoteckou ostrostřelbu, jež nakonec čítala celých sedm branek. V 50. minutě zajistil třetí branku svého mužstva Petr Jakubec, který poslal míč do branky krásnou střelou z dvaceti metrů. O deset minut později se po zásahu Michala Faltyse skóre měnilo znovu. V 69. minutě zvyšoval na 5:2 po nahrávce Patrika Baža a pěkném dloubáčku Bulavcsjak. Šestou branku zařídil znovu Petr Jakubec, který tak dokonal hattrick. Závěrečnou gólovou tečku v podobě sedmé branky přidal v 83. minutě ještě Milan Jiruška.

Lhota si díky vítězství pojistila prozatímní čtvrté místo a drží krok s Vamberkem, jenž je před ní o pouhý bod. Křivice zůstaly na šesté příčce. 



Ohlasy k zápasu



Kostelecká Lhota
Daniel Faltys: Z předzápasových prognóz lhotecké mrazilo. Křivice totiž měly domácí bilanci 7 zápasů - 21 bodů. A od jejich postupu do okresního přeboru v sezoně 2012/2013 jsme na tamním hřišti neuhráli ani bodík. Ale papírové statistiky jsme tentokrát zbořili jako domeček z karet. Po remízovém prvním poločase bylo přestávce na hřišti už jen lhotecké mužstvo. To si po vyloučení Ladislava Tobiáška udělalo z křivického pažitu střelnici a zvítězilo 7:2.



Sestavy


Křivice
T. Kučera [-] - J. Svoboda [-] , Z. Sehnal [-] , D. Poláček [-] , L. Štěpán [-] , P. Jícha [-] (65. M. Kamš [-] ) , M. Kočí [-] , V. Zima [-] , V. Zima [-] , L. Tobiášek [-] , Z. Lebeda [-] (65. K. Hladík [-] )

Kostelecká Lhota
P. Hejčl [-] - P. Bažo [-] , D. Faltys [-] , J. Pavlíček [-] (64. J. Filip [-] ) , M. Jiruška [-] - M. Bulavcsjak [-] , M. Faltys [-] , D. Rešl [-] , O. Plocek [-] - M. Andrýs [-] (46. J. Plocek [-] ) , P. Jakubec [-]

ŽK: 18. L. Tobiášek - 31. O. Plocek . ČK: 48. L. Tobiášek .
Místo: Křivice. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Jindáček Milan - REICHL Petr, JÍCHA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.