FOTO: Tenisovým výsledkem vyprovodili hráči Deštné hosty z Petrovic


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do tohoto sobotního domácího utkání jsme vstupovali v roli favorita a tu jsme chtěli také potvrdit. Přijel k nám soupeř ze středu tabulky a to tým z Petrovic. My jsme do utkání vstoupili opět poměrně v kompletní sestavě vyjma třech omluvených se hráčů základní sestavy, přičemž na lavičce náhradníků bylo připraveno dalších 6 plnohodnotných hráčů. Do utkání jsme vstoupili velice aktivně, naší tvořivou a aktivní hrou jsme soupeře přehrávali. Kdy už v páté minutě se trefil nechytatelnou dělovkou z dvaceti metrů do soupeřovi sítě agilní hráč Pavel Srubjan. V dalších minutách se tlak zvyšoval z čehož vytěžil nádherným golem hlavou náš mladý forvard Jan Ježek. Ve dvacátédruhé minuté hosté zahrávali standartní situaci z poza naší šestnáctky a střelou skrze naší obranou zeď, dolétl míč až k našemu brankáři, jenž tuto střelu nedokázal udržet a soupeř tak snížil stav na 2:1. Ačkoliv nás tento gol na malou chvíli nepříjemně dokázal herně srazit, tak jsme se z toho dokázali otřepat a dalšími goly Pavla a Jana dokázali hru pevně převzít opět pod svou plnou kontrolu. V závěru poločasu se dokázal po perfektní vybídce Pavla Srubjana prosadit i náš nejlepší střelec Lukáš Macháček a stanovit tak poločasové skore na 6:1.

 

Druhý poločas se i díky hojnému střídání z naší strany (kdy jsme využili možnosti vystřídat až 5 hráčů), dohrával v duchu mnoha nepřesných přihrávek, přičemž jsme i nadále drželi pevně taktovku hry na našich bedrech. Střídající hráči ukázali, že jsou nedílnou součástí týmu a že v případě potřeby dokážou plnohodnotně nahradit kohokoliv na hřišti, vyjma rozhodčího. Pochvalu zaslouží i pan rozhodčí Moravec, jenž utkání odpískal s přehledem na poměry okresního přeboru.

 

Text Daniel Fidler

 



Místo: Deštné v O.h.. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Moravec Miroslav - VALIHORA Jaromir, FIDLER Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.