3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tým z Lázní Bělohrad (zápas hraný na Pecce) potvrdil roli favorita zápasu a zvítězil nad Kopidlnem 3:2


Branky


0

O vítězství domácích rozhodl  zkušený Miloslav Loner, který dvěma brankami překonal brankáře Kohuta v brance Kopidlna.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas byl ukončen za stavu 1:1, když domácí vyrovnali v 37. minutě.

Zápas, který se hrál na Pecce měl mít jasného favorita v týmu z Lázní Bělohrad. Domácí diváci se těšili na gólový brankostroj, který čekali po vysokém vítězství v minulém kole na hřišti Hořic. Domácí hráči vyběhli na hřiště v černobílých dresech, hosté použili sadu dresů v barvě červenobílé. V úvodním minutách měli převahu domácí hráči, když zahrával Jezbera nebezpečný rohový kop a následně zahrával Feix přímý kop. Se vším si ale obrana hostů v klidu poradila. V 8. minutě měli první šanci hosté, když Machačný po průniku z levé strany vyslal prudkou střelu, ale k jeho smůle nad branku Čábely. Na druhé straně předvedli krásnou akci Loner s Černým, po jejichž akci a následném centru hlavičkoval D. Jezbera, ale Kohut skvěle zasáhl u tyče. Následovala hned akce na druhé straně, když se po chybě v obraně domácích prosadil Dorď a Kopidlno vedlo překvapivě 0:1. Za chvíli Čábela likviduje střelu Havelky i následný rohový kop, který odvrací Folprecht. Po pár minutách mohl vyrovnat D. Jezbera, který ale po akci Šorma střílel jen do břevna Kohutovy branky. V 18. minutě to mohlo být již 0:2, když se do úniku prosadil Machačný, ale jeho akci zpacifikoval výborný Čábela. Na druhé straně se neujaly střely Suchánka a Černého, takže stav byl stále 0:1. Vyrovnání na 1:1 se domácí příznivci dočkali v 37. minutě, když se ve vápně prosadil M. Loner, kterému přihrával po individuální akci Suchánek. Po dalších dvou minutách střílí Loner opět, ale jeho střelu výborně vytahuje z brány Kohut. Na závěr ještě střílí Černý, ale Kohut se překvapit nenechal. Do kabin se tedy odcházelo za nerozhodnutého stavu 1:1.

V druhém poločase rozhodlo střídání Bělohradu za stavu 1:2, když poté domácí otočili na konečných 3:2.

Hned od začátku se snaží domácí zápas rozhodnout a zajistit si povinné tři body do tabulky. Nejprve centruje Suchánek, ale R. Šorm netrefuje, střela Lonera končí také vedle a následný únik Šorma také neznamená vedení 2:1. V 58. minutě přišla chyba Folprechta, který chtěl zahrát malou domů, ale přihrál přesně na nohu kopidlenského Dorďa, který přihrál před bránou na kolegu ze zálohy Dřímala, který poslal hosty do vedení 1:2. Poté přišel rozhodující okamžik zápasu, kdy proběhlo střídání v dresu domácích. V 66. minutě se zrodila akce, kterou vymyslel L. Zejfart, míč se dostal přes Suchánka k Lonerovi, který prostřelil bezmocného Kohuta v bráně Kopidlna a bylo to 2:2. Při dalším střídání se na hřiště dostal T. Nezbeda, který hru velice oživil. Zanedlouho právě Nezbeda střílel po přihrávce Suchánka, ale Kohut vyrazil střelu na rohový kop. V 74. minutě chytá i střelu Černého, kterému pozici na střelu připravil Zejfart. V 75. minutě se po spolupráci Nezbedy a Černého prosazuje Suchánek a dokončil obrat v zápase na 3:2 pro domácí tým. Hosté se nevzdali a největší možnost vyrovnat měli deset minut před koncem, když hlavička Šafaříka míjí jen těsně branku Čábely. Domácí měli ještě šance skóre zápasu zvýšit, ale neprosadil se Černý ani Zejfart. Zápas je ukončen a tři body zůstávají domácím, kteří mají po dvou kolech plný počet bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bělohrad B
Miloš Petr (vedoucí týmu L. Bělohrad B): Po minulých zápasech jsme očekávali jednodušší zápas a získání třech bodů. Hosté v prvním poločase působili živějším dojmem, podnikali útočné výpady, se kterými měla domácí obrana nemalé starosti. Po změně stran a dost opožděném střídání, které, (kdyby proběhlo dříve, tak by ušetřilo všem domácím fandům hodně nervového vypětí) bez debat skvěle oživilo útočnou fázi domácích, přišel zasloužený výsledkový obrat, který vyzvedl snahu celého mužstva bojovat s nepříznivým stavem až do samotného konce.

FK Kopidlno B
Janda (vedoucí týmu Kopidlno B): Určitě by remíza byla zasloužená. Musíme zvednout hlavy vyhrávat hlavně doma. Vyzvedl bych za výkon brankáře Vítka Kohuta.



Sestavy


SK Lázně Bělohrad B
J. Čábela [-] - J. Bičiště [-] , V. Nezbeda [-] , P. Feix [-] , M. Loner [-] - M. Šorm [-] (64. L. Zejfart [-] ) , J. Folprecht [-] (60. P. Novák [-] ) , M. Černý [-] , D. Jezbera [-] (69. T. Nezbeda [-] ) , R. Suchánek [-] - R. Šorm [-]

FK Kopidlno B
V. Kohut [-] - L. Strnad [-] , M. Šafařík [-] , J. Janáček [-] , V. Kazda [-] (74. D. Vycpálek [-] ) - R. Dorď [-] (69. D. Medlík [-] ) , D. Machačný [-] (46. L. Štajner [-] ) , T. Dřímal [-] , M. Havelka [-] , J. Komárek [-] - T. Vodička [-] (74. M. Brožíček [-] )

ŽK: 50. M. Černý , 70. R. Šorm - 53. L. Strnad , 63. T. Vodička .
Hráči zápasu: J. Čábela , M. Loner - V. Kohut .
Místo: Pecka. Počet diváků: 110.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.