3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Paka v prvním domácím utkání zdolala Chomutice s přehledem 3:1


Branky


0

Zápas rozhodl dvěma góly Wojcik Dan z Nové Paky, který má na svém střeleckém účtu již šest branek za 2 zápasy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý výkon Nové Paky stačil k vedení 1:0 po prvním poločase.

V prvním domácím zápase přivítal tým z Nové Paky hosty z Chomutic. Hráči domácích chtěli potvrdit velmi dobrý výkon z úvodního zápasu v Milíčevsi, kdy se prosadil čtyřmi brankami Dan Wojcik. Bylo tedy otázkou zda hostující obrana tohoto snipera zastaví. Začátek utkání se domácím podařilo zachytit a měli několik dobrých brankových šancí, ale zatím bez brankového efektu. Ve 20. minutě to bylo již 1:0 pro domácí tým, když se trefil nejlepší střelec domácích D. Wojcik, který se prosadil po přihrávce Krejčího. Do konce poločasu branka nepadla a stav byl tedy 1:0 pro tým z Nové Paky. Základní úkol nebyl pro obranu hostů splněn, protože se prosadil Wojcik D.

V druhém poločase si zápas domácí pohlídali a dovedli ho do vítězného konce, i přes vyloučení Brádleho po 2. ŽK

Chomutice určitě chtěli něco se zápasem udělat a porvat se alespoň o jeden bod. Bohužel jejich odhodlání asi zůstalo v kabině, protože lepším týmem byla stále Nová Paka. Aktivita domácích byla zúročena v 56. minutě, kdy byl nařízen pokutový kop ve prospěch domácích. K exekuci pokutového kopu se postavil Krejčí O., který nedal brankáři Čapkovi v brance Chomutic šanci a zvýšil na 2:0. Hra poté byla neurovnaná a bez tempa, což bylo způsobeno i velkým vedrem. V 63. minutě se opět prosadil D. Wojcik, který zvýšil již na 3:0 pro domácí. Nová Paka poté trochu ztratila koncentraci, čehož využili hosté ke snížení na 1:3. když se prosadil hráč Voháňko J. v 65. minutě. Do konce zápasu bylo již jen zajímavé, že v domácím týmu dostal v 83. minutě červenou kartu po druhé žluté Brádle L. Nová Paka si připsala tři body a usadila se na čele tabulky OP. Nejlepším střelcem soutěže je po dvou kolech D. Wojcik, který vstřelil famózních 6 branek.



Ohlasy k zápasu


1. FK Nová Paka
Horák Václav (trenér Nové Paky): Domácí byli po většinu zápasu lepším týmem a zaslouženě jsme si připsali tři body za vítězství.

TJ Sokol Chomutice
Kloutvor Miroslav (trenér Chomutic): Jeli jsme na zápas s odhodláním přivézt nějaký bod z Nové Paky, což se nepovedlo! Musím říci, že 3 body zůstaly zaslouženě v Nové Pace. Jediné, co v utkání neklapalo, byly výkony všech třech rozhodčí. Například nesprávně odpískaná penalta, špatné posuzování zákroků z obou stran, nebýt připomenutí trenéra, že má hráč již druhou žlutou kartu, tak by ani červenou nedostal, apod. Zápas ovlivnili rozhodčí, ale sportovně musím říct, že domácí fotbalisté z Nové Paky vyhráli zaslouženě, celý zápas byli lepším mužstvem.



Sestavy


1. FK Nová Paka
J. Vrbka [-] - M. Sochor [-] (53. R. Malý [-] ) , J. Dlabola [-] , J. Lenfeld [-] , T. Ulrich [-] - T. Fišar [-] (88. J. Bejr [-] ) , J. Honců [-] , L. Jisl [-] , O. Krejčí [-] (66. M. Bažík [-] ) - L. Brádle [-] , D. Wojcik [-] (72. J. Richter [-] )

TJ Sokol Chomutice
T. Čapek [-] - J. Voháňko [-] , J. Gabriel [-] , T. Scháňko [-] (22. R. Ulrych [-] ) , O. Plítek [-] - O. Lemberk [-] , P. Šmejda [-] , M. Kloutvor [-] (69. O. Sýkora [-] ) , M. Šubrt [-] - L. Huráň [-] (73. M. Šťastný [-] ) , J. Novotný [-]

ŽK: 59. L. Brádle , 80. J. Richter . ČK: 83. L. Brádle .
Místo: Nová Paka. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.