Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Totální rozklad domácích hráčů, když hosté vyhráli 0:9 a skoro čepovali novopackou desítku


Branky


40. D. Wojcik , 51. J. Richter , 60. J. Lenfeld , 63. D. Wojcik , 69. D. Wojcik , 74. L. Jisl , 75. R. Malý , 78. J. Vrbka , 82. R. Malý
0

Souboj týmu z opačných pólů tabulky rozhodl druhý poločas, který hosté vyhráli 0:8. Střelecky se opět prosadil D. Wojcik a R. Malý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas rozhodla branka ze 40. minuty do sítě domácích

V dalším mistrovském utkání se vedoucí tým z Nové Paky představil na hřišti záložního týmu Hořic, který byl po dvou kolech na 11. místě se skóre 3:9. Soupeři měl tým z Nové Paky co vracet, protože v loňském ročníku je soupeř z Hořic porazil v obou utkáních. Zápas začal aktivitou hostujícího týmu, ale hostující hráče do vyložených brankových příležitostí domácí obrana nepouštěla a tak byl stav pořád 0:0. Po počátečním náporu domácí Hořice hru v poli vyrovnali a i oni měli nějaké náznaky šancí, které ale brankou v síti brankáře Jurča neskončily. Postupem času střely, které prošly na bránu, oba brankáři s přehledem likvidovali. Až ve 40. minutě se poprvé měnilo skóre utkání, když se povedla akce hráčům z Nové Paky. U postraní čáry se šikovně obráncům vyhnul Jisl a nezištnou přihrávkou našel D. Wojcika, který míč nekompromisně usměrnil do branky domácích 0:1. Za tohoto  stavu se odcházelo na poločasovou přestávku a jistě nikdo nečekal, co se bude dít za představení v druhém poločase. 

Demolice Hořic v druhém poločase, když inkasovaly neuvěřitelných osm branek.

Oba týmy po domluvě v kabině, chtěly svoji hru výrazně zlepšit. Postupem času zápasu bylo jasně vidět, že domácí své nabuzení a odhodlání nechali nejspíše v kabině, protože jejich výkon byl ve druhé půli katastrofální. Asi nikdo z přítomných nečekal, jaké představení se po vyrovnaném prvním poločase bude na hřišti odehrávat. V 51. minutě vstřelili hosté branku na 0:2, to když centr Bláhy sklepl Wojcik na nabíhajícího Richtera, který prostřelil brankáře domácích Tlustého a bylo to 0:2. V 60. minutě dostali hosté možnost zahrávat přímý kop z dobrých 25 metrů od branky Hořic. K jeho zahrání se postavil O. Lenfeld, který vystřelil přes zeď a jeho tečovaná střela šla mimo dosah domácí brankaře. Hosté odskočili již na rozdíl tří branek a o osudu zápasu bylo rozhodnuto - 0:3. Od tohoto okamžiku bylo na hřišti  pouze jedno mužstvo a to mužstvo z Nové Paky. Navíc když během dalších šesti minut se dvakrát prosadil hostující Wojcik, domácí zcela rezignovali. Do 80. minuty se za hosty ještě dvakrát prosadili Radek Malý, jednou Jisl a Vrbka. Druhý poločas byl pro hráče z Nové Paky z říše snů a doufám si tvrdit, že již se dlouho nebude takový poločas opakovat. Reportáž zakončím slovy z filmu: ,,To se stane jednou, maximálně dvakrát za deset let.´´ Nová Paka si tedy upevnila vedení v tabulce OP.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice B
Macák Marek (vedoucí Hořic): Nebe a dudy. Kdo odešel po poločase, tak konečnému výsledku nemohl uvěřit. Od třetí obdržené branky jsme zcela rezignovali a nechali to dojít až k takto ostudnému výsledku.

1. FK Nová Paka
Horák Václav (trenér Nové Paky): První poločas byl vcelku vyrovnaný. Vedení v poločase 0:1 nám zajišťuje branka ze 40. minuty. Zkraje druhé půle jsme vstřelili dvě branky a domácí poté úplně rezignovali.



Sestavy


TJ Jiskra Hořice B
V. Tlustý [-] - R. Machek [-] , O. Kramule [-] , J. Kulhánek [-] (83. P. Procházka [-] ) , J. Šeda [-] - J. Bílek [-] (52. T. Fátor [-] ) , M. Ernst [-] (58. M. Sláma [-] ) , J. Trejbal [-] , P. Kuneš [-] - J. Minčák [-] , V. Machek [-]

1. FK Nová Paka
M. Jurčo [-] - J. Bláha [-] , J. Vrbka [-] , J. Dlabola [-] , J. Lenfeld [-] - O. Krejčí [-] , J. Honců [-] (78. T. Ulrich [-] ) , T. Fišar [-] (71. M. Sochor [-] ) , J. Richter [-] (63. R. Malý [-] ) , L. Jisl [-] - D. Wojcik [-] (71. M. Bažík [-] )

Hráči zápasu: R. Malý , D. Wojcik .
Místo: Hořice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Haken Tomáš - Šotek Jan, Stejskal Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.