Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Exibiční výkon Chomutic, které přejely soupeře z Jičíněvse 5:1.


0

Zápas byl rozhodnut vdruhém poločase, který domácí hráči vyhráli 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl ještě vcelku vyrovnaný a domácí zvítězili jen 2:1.

V sobotu přivítali domácí fotbalisté poslední mužstvo přeboru Jičíněves. Nic jiného se nečekalo, než povinné vítězství Chomutických hráčů. Zápas začal obrovským nasazením domácích a jejich tlak hned v páté minutě využil kapitán Chomutic Milan Šubrt, který z 20 metrů napřáhnul a doslova prostřelil hostujícího brankáře na 1:0. Po této brance si Chomutičtí nadále vytvářeli slibné šance, a tak se zdálo, že se tento zápas bude vyvíjet pro domácí jako snadné utkání, které dovedou v klidu do vítězného konce. Jenže ve 23. minutě přišla chyba v obraně Chomutic, kdy z ojedinělého brejku hostů dokázala Jičíněves střelou hráče Poláčka srovnat na 1:1. To byla pro domácí mužstvo pořádná sprcha. Začalo se tedy prakticky od nuly. Na Chomutických hráčích se projevila nervozita, ze které pramenila nepřesná kombinace a špatné zakončení. Vypadalo to, že se do kabin půjde za nerozhodného výsledku. Ve 46. minutě však zkušený hráč Pavel Šmejda našel krásnou přihrávkou v malém vápně naši posilu Lukáše Michálka, pro kterého nebylo problém zakončit, a dát tak důležitý gól do šatny na 2:1. 

Jasná záležitost domácích v druhém poločase, který ovládli 3:0.

Do druhého poločasu vlítli domácí hráči znovu dobře, když hned ve 49. minutě Lukáš Michálek skvěle uvolnil pravého záložníka Michala Kloutvora, který zatahnul míč po své straně a střelou k tyči nedal šanci hostujícímu brankaři na 3:1. Od této chvíle už bylo na hřišti jenom jedno mužstvo, a to mužstvo domácích. Tlak Chomutic se nadále stupňoval a hráči si vytvářeli znovu šance. A to, co předvedl domácí hráč Chomutic Lukáš Michálek, kdy v 64. minutě (podotýkám z poloviny hřiště) nachytal hostujícího brankáře a krásným lobem zakončil střelou pod břevno na 4:1. Tento gól byl nebojím se napsat gólem "ligového" parametru, a v gólu měsíce by určitě figuroval na předních místech. Aby toho nebylo málo, tak v 69. minutě útočník Ondřej Lemberk pohotově zakončil přihrávku z vápna a zarovnal konečný výsledek na 5:1. Zbytek zápasu se dohrával v tréninkovém tempu. Pro domácí povinná výhra již byla jasnou záležitostí. Další tři body pro domácí a neporazitelnost na domácím hřišti pokračuje.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chomutice
Kloutvor Miroslav (trenér Chomutic): Zápas jsme začali opět ve velkém stylu. Rychlá branka nás měla uklidnit, jenže chybou v obraně jsme zbytečně dali šanci hostujícímu mužstvu. Hra domácích hráčů byla nervózní až do doby, kdy důležitý gól do šatny na 2:1 nás trochu uklidnil. Velmi dobrý výkon ve druhé půlce, kde jsme proměnili šance rozhodl o tom, že jsme zcela zaslouženě vyhráli a připsali si další vítězství a udržení druhé příčky v tabulce. Stínem zápasu bylo nezaviněné zranění hostujícího hráče, pro kterého musela přijet záchranná služba. Přejeme mu brzké uzdravení.

TJ Sokol Jičíněves
Muška Libor (trenér Jičíněvse): Dnes v prvním poločase zlepšený výkon. Bohužel po brance na 3:1 se tým psychicky složil a neměl sílu na zvrat. Dnes chyboval i brankář, když pustil gól mezi nohy. Mrzí nás zranění Poláčka a přejeme mu brzký návrat na fotbalové hřiště. Příště nás čeká těžké utkání s první Novou Pakou. Když se nezlepšíme, tak to bude pro soupeře snadný zápas a lehké tři body.



Sestavy


TJ Sokol Chomutice
A. Kloutvor [-] - J. Voháňko [-] , J. Gabriel [-] , O. Plítek [-] (46. R. Ulrych [-] ) - L. Michálek [-] , M. Šubrt [-] (60. O. Sýkora [-] ) , P. Šmejda [-] (71. M. Šťastný [-] ) , M. Kloutvor [-] - O. Lemberk [-] (76. M. Plítek [-] ) , J. Novotný [-] , L. Huráň [-]

TJ Sokol Jičíněves
J. Szkibik [-] - J. Vlasatý [-] , F. Vaníček [-] , D. Skořepa [-] , M. Jantač [-] - P. Muška [-] , V. Mlejnek [-] , P. Splítek [-] , M. Mendl [-] - J. Poláček [-] (27. J. Suchánek [-] ) , J. Šebek [-]

ŽK: 55. M. Šubrt , 74. O. Lemberk , 83. L. Michálek - 32. P. Muška , 56. P. Splítek . ČK: 73. D. Skořepa .
Hráči zápasu: O. Lemberk , L. Michálek - J. Poláček .
Místo: Chomutice. Počet diváků: 72. Rozhodčí: Soukup Pavel - Šotek Jan, Kloutvor Ivo (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.