0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žlunice překvapivě jasně porazily domácí Lužany 0:3


Branky


20. T. Szamko , 40. O. Sys , 48. T. Szamko
0

Zápas byl rozhodnut po prvním poločase, který nečekaně ovládli hosté 0:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky Szamka a Syse rozhodly první poločas ve prospěch Žlunic.

Očekával se vyrovnaný zápas, ale přeci jenom byl před zápasem označován za favorita domácí tým. Žlunice ale nepřijeli s odevzdaným výrazem a chtěly se pokusit o nějaký ten bodík do tabulky OP. Začátek zápasu byl nečekaně v režii hostujícího týmu, kteří dělali domácímu týmu výrazné problémy hlavně svoji kombinační hrou. Jejich tlak byl zúročen v 20. minutě, když se prosadil záložník Žlunic Szamko Tomáš, který upravil skóre zápasu na 0:1. Pět minut před poločasem přišel nejspíše rozhodující okamžik zápas, když hostující Sys zvýšil na 0:2, což byla pro domácí tým velká rána před odchodem do kabin. Stav 0:2 v poločase jistě nikdo před zápasem nečekal. Hosté hráli v prvním poločase zkušeně, když se po první vstřelené brance zatáhli do obrany a spoléhali na brejkové situace.

V druhém poločase Szamko přidal druhou branku a upravil na konečných 0:3 pro hosty.

V poločase byla v domácí kabině jistě velká bouřka, kterou domácí trenér Drusan Jan musel udělat, aby své borce vyburcoval k lepšímu výkonu a vyrovnání stavu. Bohužel to byl asi velký poločasový kartáč od trenéra, protože ještě než mohli domácí hráči začit plnit poločasové pokyny, tak již prohrávali 0:3 a bylo po zápase. Na 0:3 upravil opět Szamko Tomáš, který byl za svůj výkon nominován i do sestavy 9. kola OP. Místo aby se Lužany pokusily snížit stav zápasu, tak hned inkasovaly a zavřely si tím dveře k bodovému zisku z tohoto zápasu. Žlunice naopak již bez problémů dokráčely k třem bodům z hřiště soupeře. Výsledek zápasu je podle předzápasových předpokladů nečekaný, ale podle průběhu je spravedlivý. Rozhodujícím faktorem zápasu byl i výkon hostujícího brankáře SMutného, který doplnil spoluhráče Szamka v nominaci na hráče 9. kola OP.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lužany
Bryscejn Roman (vedoucí týmu Lužany): Hosté vstřelili ve 20. minutě branku a od té se zatáhli do obrany. Další dvě branky vstřelili z rychlých brejků. Protože naše útočná hra byla neefektivní, nevstřelili jsme ani jednu branku. Zasloužené tři body pro hosty.

TJ Třešňový květ Žlunice
Jančák Petr (trenér Žlunic): Začali jsme zápas kombinační hrou, která dělala soupeři problém. Po prvním střeleném gólu ve 20. minutě jsme se více stáhli do obrany a spoléhali se na rychlé protiútoky, ze kterých pramenily další dva góly.



Sestavy


TJ Sokol Lužany
L. Brádle [-] - V. Brožíček [-] , M. Plecháč [-] , D. Jína [-] (59. J. Hlavatý [-] ) , P. Tománek [-] - J. Patřín [-] (75. J. Ponikelský [-] ) , M. Hofman [-] , V. Ponikelský [-] , T. Pozler [-] (46. T. Zich [-] ) - V. Šídlo [-] (63. P. Volšička [-] ) , L. Ondráček [-]

TJ Třešňový květ Žlunice
J. Smutný [-] - Z. Myška [-] (79. M. Pilař [-] ) , L. Novotný [-] , P. Calta [-] , M. Fiala [-] - T. Pižl [-] , J. Kroupa [-] , O. Šádek [-] , T. Szamko [-] (85. O. Tomi [-] ) - O. Sys [-] , J. Calta [-]

ŽK: 53. T. Pižl .
Hráči zápasu: T. Szamko , J. Smutný .
Místo: Lužany. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Haken Tomáš - Šnajdr Michal, Zavadil Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.