2:1
(0:1)
28. J. Fedor
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černilov uspěl díky trefám dorostence Taclíka


Branky


0

Poslední Černilov hostil na svém hřišti čtvrté Sendražice a na domácí půdě chtěl potvrdit zlepšení formy z posledních zápasů. Sendražice samozřejmě chtěly v Černilově zabodovat a tak se odehrálo zajímavé fotbalové představení, kde byl výsledek až do konce zápasu na vážkách. Po tomto zápase se Černilov odpoutal z posledního místa tabulky a Sendražice si udržely stávající čtvrtou pozici.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli hosté

Hosté byli v úvodu zápasu tím nebezpečnějším týmem. Vytvořili si tlak a i velice tři dobré gólové příležitosti. Problémy domácím dělali hlavně Vrána, Kaplan a Fedor. Ale domácí bránili zodpovědně a buď zasáhl gólman Kollátor anebo nebezpečí zažehnali spolehliví obránci. Na straně Černilova trefil vedle Obzina a v tutovce přestřelil Jelen. Domácím citelně chyběl střelec hattricku z minulého kola Halva. Útočné snahy domácích byly zbytečně složité. Po necelé půlhodině hry dostali hosté výhodu přímého kopu z dobré vzdálenosti. Z přímého kopu se krásnou střelou pod břevno trefil Sendražický Fedor a hosté se zaslouženě ujali vedení 0:1. V závěru poločasu měli hosté ještě jednu tutovku, ale Kollátor se vyznamenal. Do kabin se šlo za stavu 0:1 pro hosty a domácí se s tím v druhém poločase určitě poperou.

Dokonalý obrat v druhém poločase díky trefám Taclíka

Druhý poločas už byl opatrnější. Oba týmy se snažily o útočné akce. Tentokrát to byl hostující gólman, který musel ukázat své umění při šancích Jelena a Hlaváče. Hosté ze Sendražic měli velkou šanci, kterou poslal útočník těsně mimo. Poté se marně snažil prosadit domácí střelec Jelen. Sendražice polevovaly a naopak Černilov ožil po příchodu mladého Taclíka (ročník 2000) který v 75.minutě vyslal do šance Hlaváče. Ten proti gólmanovi neuspěl, ale právě Taclík úspěšně dorazil. Sendražice se jen těžce pokoušely vzít vedení zpět. Ze standardek už nehrozily, naopak domácí dobrým napadáním dokázali otočit vývoj. Po příhře pod sebe se v 86.minutě do odkryté branky trefil Taclík a přidal se tak k zajímavým střelcům z Černilova z poslední doby, protože ještě na jaře hrál za starší žáky a do hry nastoupil poprvé a na posledních dvacet minut. Závěrečný tlak hostů Černilov už ubránil, i když Sendražice reklamovali ve vápně penaltový faul.



Ohlasy k zápasu


FK Černilov B
Trenér Tomáš Obzina: Dnes jsme v první půli působili unaveně. O poločase jsem hráče upozorňoval, že není nic ztraceno a že hosté fyzicky odpadnou. Vyrovnané utkání se šancemi na obou stranách. Vyzdvihl bych oba brankáře a premiérové trefy dorostence Taclíka, které nás dostaly z posledního místa.

TJ Sokol Sendražice
Spolupracovník redakce Michal Středa: Nedokázali jsme neproměnit velké množství šancí a tak přišel trest ze strany domácích a bohužel se jim podařilo vsítit vítězný gól.



Sestavy


FK Černilov B
V. Kollátor [-] - M. Šmied [-] , M. Voltr [-] , P. Benák [-] , M. Hlína [-] - P. Jelen [-] , J. Havlas [-] , R. Hypš [-] - - J. Nápravník [-] (70. J. Taclík [-] ) , P. Čapek [-] (88. D. Bednář [-] ) , T. Obzina [-] (46. V. Hlaváč [-] )

TJ Sokol Sendražice
L. Petráček [-] - P. Hlavatý [-] (70. J. Čížek [-] ) , P. Vrána [-] , J. Fedor [-] , A. Kaplan [-] , O. Zimmermann [-] , P. Koval [-] , J. Vítek [-] , F. Vítek [-] , M. Štorek [-] , J. Modrý [-]

Hráči zápasu: J. Taclík - J. Fedor , P. Vrána .
Místo: Černilov. Počet diváků: 12. Rozhodčí: Doubrava Miloslav - TUREK Pavel (N), DUS Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.