4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

23.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smiřice už v druhém poločase dominovaly


Branky


0

Páté Smiřice hostily osmý Černilov a domácí tým si v tomto zápase chtěl s chutí zastřílet. Černilov dlouho držel vyrovnanou partii a diváci se tak z gólů mohli radovat hlavně až v druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se domácí prosadili pouze jednou

Do Smiřice se hráči Černilova dostavili pouze v deseti lidech a tak to dávalo domácím naději na jednoznačný výsledek. V bráně Černilova stál hráč Podstata, který podal velice dobrý výkon a byl nějvětší překážkou pro domácí střelce. Dokonce první šanci měl po brejku hostující Hlína, ale mezi tři tyče nezamířil. Do šance se dostal i hostující Hlaváč, ale gólman Resl s jeho střelou neměl žádný problém. V 33.minutě se nádhernou střelou do šibenice uvedl domácí Škarytka a poslal svůj tým do vedení 1:0. Až do konce poločasu měli domácí územní převahu, ale překonat výborného Podstatu v bráně se jim nepodařilo. První poločas tak skončil jednobrankovým vedením pro domácí tým.

Po zranění dalšího hráče už Černilov nevydržel

I v druhém poločase vydrželi hosté dlouho odolávat nájezdům domácích hráčů. Až když se Černilovu po hodině hry zranil Hlaváč, tak si Smiřice vynutily drtivou převahu a hosty už nepustili za půlku. V 70.minutě napodobil domácí Gorol Škarytku, a střelou do horního růžku, nedal gólmanovi Podsatovi žádnou šanci. Domácí vedli 2:0 a na jejich kopačky konečně přišlo uklidnění. V 80.minutě zvýšil domácí Novák z pokutového kopu na 3:0. Poté přišla na hřiště dešťová přeháňka, která přivála i čtvrtý gól do sítě Černilova, který po rohu opět trefil Novák. Domácí si tak připsali povinné vítězství, které se ovšem nerodilo tak lehce, jak by to očekávali. Deset hráčů Černilova podalo statečný výkon, kdy ani po zranění jejich hráče nic nevypustili.




Ohlasy k zápasu


SK Smiřice B
Trenér Jan Rezek: V prvním poločase jsme se dost trápili a Černilov si i v desíti vytvořil nějaké šance. V druhém poločase se naše hra zlepšila a po zranění dalšího z hostů jsme je už nepustili za půlku. Naše výhra mohla být i vyšší.

FK Černilov B
Obránce Černilova Martin Šmied: Do Smiřic jsme přijeli jen v deseti, přesto jsme dlouho odolávali převaze domácích. Ti koncovku řešili nepřesně a u nás docela překvapil výkon Podstaty v bráně. Až do zranění Hlaváče jsme v pohodě odolávali. Poté už jsme se nedostali za půlku a domácí nás přehráli.



Sestavy


SK Smiřice B
T. Resl [-] - F. Šeda [-] (60. C. Oláh [-] ) , J. Skalický [-] (60. L. Gorol [-] ) , P. Nagy [-] , P. Šimek [-] , P. Růžek [-] , J. Škarytka [-] , L. Kvaček [-] , M. Novák [-] , J. Hochsteiger [-] , P. Velc [-]

FK Černilov B
J. Podstata [-] - M. Voltr [-] , M. Kříž [-] - M. Hlína [-] , P. Jelen [-] , A. Bouchal [-] , T. Obzina [-] - V. Hlaváč [-] , D. Bednář [-] - M. Šmied [-]

ŽK: 10. P. Jelen , 23. M. Hlína , 50. T. Obzina .
Místo: Smiřice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pára Pavel - SUCHÁNEK Martin (N), HYPŠ Radovan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.