2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

24.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Černilově se zrodila první jarní výhra


Branky


0

Osmý Černilov hostil sedmé Jeníkovice a domácím týmem pořád zmítají zranění a jiné vynucené absence hráčů. V krásném slunečním odpoledni si hosté z Jeníkovic přijeli pro tři body a vůbec se tím netajili. Nakonec se odehrálo zajímavé fotbalové přestavení, v kterém zvítězila nesmírná bojovnost nad střeleckou nemohoucností.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas mohli Jeníkovice klidně vyhrát o šest gólů

Do zápasu vstoupili lépe hosté, ale první branku utkání vstřelil domácí tým. V 15.minutě dostal Černilov výhodu trestňáčku z velice dobré pozice. K míči se postavil Církva a přesnou střelou nedal hostujícímu gólmanovi Černému šanci. Domácí se ujali vedení 1:0, ale od té doby se dostali pod veliký tlak. Jeníkovice si vytvářely šanci za šancí. Dobře jim hráli kluci na křídlech, kteří posílali jeden lepší centr než druhý. Ale nabíhající hráči hostí většinou pálili pánu bohu do oken, anebo někam k rohovému praporku. A když už se hosté konečně trefili do brány, tak tam byl pokaždé připraven domácí gólman Podstata, který je mimochodem do Černilova zapůjčen právě z Jeníkovic. Hostům se nakonec ujala alespoň jedna šance v 35.minutě. Hosté poslali dlouhým nákopem do brejku Rückera, který běžel sám na gólmana Podstatu. Udělal mu kličku a zavěsil do prázdné brány. Bylo srovnáno na 1:1, ale to bylo gólově z prvního poločasu vše.

 

 

 

Jedna proměněná šance a tři body zůstaly doma

V druhém poločase chtěly Jeníkovice strhnout vítězství na svou stranu, ale oběma mužstvům pomalu docházely síly a už to nebyl takový kvapík, jako v poločase prvním. Domácím hráčům strašně pomáhalo, že hráli opravdu disciplinovaně, nekecali a bojovali úplně na doraz svých sil. Hostující útoky byly nebezpečnější, ale gólman Podstata pořád držel naději na dobrý výsledek. V 75.minutě se dostal k míči domácí Církva a ze strany poslal technickým šouráčkem míč kolem obránců, kdy gólman Černý uviděl míč, až když se koulel do brány. Domácí se ujali vedení 2:1 a hosté vrhly všechny síly do útoku. Jeden gól i dali, ale neplatil pro ofsajd. Kouba starší se ocitnul úplně sám před domácím gólmanem, ale ani on ho nepřekonal. Domácí Černilov dotáhl zápas ke zdárnému konci a připsal si první jarní tříbodový zisk. Jeníkovice doplatily na neuvěřitelnou střeleckou nemohoucnost a to hlavně z prvního poločasu.

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Černilov B
Spolupracovník redakce Martin Šmied: Dneska to nebyla pohledná kopaná, ale vítězila bojovnost. Chybělo nám 5 hráčů základního kádru pro zranění, většina hráčů nastoupila na nezvyklých postech. Dneska to bylo hodně o týmové bojovnosti, většina hráčů šla za horkého počasí až za hranici svých sil. V závěru zápasu si premiéru prožil Obzina Matěj.

SK Jeníkovice
Trenér Libor Trubač: V prvním poločase jsme neproměnili devět vyložených šancí. Domácí hráli celý zápas neuvěřitelně zodpovědně a trpělivě čekali na svou příležitost. Takovou střeleckou nemohoucnost, jakou předvedli naši hráči, to jsem ještě neviděl. Co nám byla platná převaha, když jsme nebyli schopni proměnit ani ty nejvyloženější šance.



Sestavy


FK Černilov B
J. Podstata [-] - J. Jonáš [-] , J. Havlas [-] , M. Šmied [-] , F. Dědek [-] - A. Bouchal [-] - D. Církva [-] , J. Janeček [-] - J. Nápravník [-] , J. Čapek [-] , D. Bednář [-]

SK Jeníkovice
P. Černý [-] - D. Rücker [-] , M. Kouba [-] , S. Korvas [-] , P. Látr [-] , Z. Schüler [-] , P. Pražák [-] , O. Šimůnek [-] , M. Kouba [-] , M. Horák [-] , P. Válek [-]

Hráči zápasu: J. Podstata , J. Havlas , F. Dědek - Z. Schüler .
Místo: Černilov. Počet diváků: 74. Rozhodčí: Částka Vlastimil - HODEK Jakub (N), NOVOTNÝ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.