3:6
(2:1)
37. J. Tluka
51. V. Čihák (p.)
54. J. Srpek
73. V. Čihák (p.)
80. J. Tluka
86. J. Srpek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V divokém zápase padlo devět gólů


Branky


16. P. Nagy , 41. J. Skalický , 68. F. Šeda - 37. J. Tluka , 51. V. Čihák (p.) , 54. J. Srpek , 73. V. Čihák (p.) , 80. J. Tluka , 86. J. Srpek
0

Čtvrté Smiřice hostily první Lhotu pod Libčany, která již má jistý postup do III.třídy. Hosté dali možnost hráčům širšího kádru a tak se v Rasoškách odehrálo úchvatné fotbalové představení, ve kterém padlo devět branek.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase domácí Lhotu zaskočili

Smiřické béčko hrálo se Lhotou doma v Rasoškách a od začátku bylo vidět, že hostům toto hřiště vůbec nevyhovuje. Neměli čas na práci s míčem a domácí je hned dostupovali. Domácí byli aktivnější a odměnou jim byla první branka, kterou po necelé čtvrthodině hry, vstřelil domácí Nagy. V prvním poločase to bylo množství nedotažených akcí na obou stranách, ale domácí byli důraznější. Hostům se podařilo vyrovnat v 37.minutě, kdy dostal Tluka (jinak gólmanská jednička), míč za obranu a svůj sólový nájezd s přehledem zakončil. Bylo srovnáno na 1:1, ale domácí se nevzdávali. V závěru poločasu se k odraženému míči dostal domácí Skalický a přesnou střelou posla svůj tým opět do vedení. První poločas tak domácí zaslouženě vyhráli 2:1.

V druhém poločase už Lhota dominovala

Do druhého poločasu nasadila Lhota uzdraveného kanonýra Čiháka a to rozhodlo celý zápas. Vašek byl neudržitelný a obránci Smiřic ho dokázali ubránit pouze za cenu faulů. Navíc domácí hned v 51.minutě faulovali ve svém pokutovém území a hosté dostali výhodu pokutového kopu, který s přehledem proměnil Čihák. O tři minuty později dostává hostující Srpek načasovanou přihrávku přímo do běhu a posílá svůj tým poprvé do vedení 2:3. Domácí to nezabalili a v 68.minutě srovnává Šeda na 3:3. Jenomže hosté postupně zvyšovali svůj tlak a odměnou jsou jim další branky v síti domácího gólmana Resla. V 73.minutě zahrávají domácí ve vápně rukou a rozhodčí píská druhou penaltu, kterou také proměnil Čihák. Hosté opět vedou, tentokrát 3:4 a zápas už nepouští zpod kontroly. Deset minut před koncem, opět uniká domácí obraně Tluka a zvyšuje na 3:5. Gólovou tečku za zápasem dal svou druhou brankou v zápase Srpek, když proměnil své sólo a završil tak stav zápasu na 3:6.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lhota pod Libčany
Trenér Pavel Pavlis: Do zápasu jsme vstoupili v kombinované sestavě, protože nějací hráči nám chyběli a jiní dostali možnost si více zahrát. Nic jsme nechtěli podcenit, ale na hřiště v Rasoškách jsme si těžce zvykali a domácí byli v prvním poločase lepší. V druhém poločase nastoupil uzdravený Vašek Čihák, který se stal rozdílovým hráčem, a zápas jsme zaslouženě otočili v náš prospěch.



Sestavy


SK Smiřice B
T. Resl [-] - J. Jánský [-] (54. D. Klapka [-] ) , J. Skalický [-] (46. F. Šeda [-] ) , J. Kulang [-] , P. Nagy [-] , P. Šimek [-] (65. L. Gorol [-] ) , M. Novák [-] , L. Kvaček [-] , M. Rund [-] , J. Rezek [-] (80. V. Holínský [-] ) , P. Velc [-] (52. P. Růžek [-] )

TJ Sokol Lhota pod Libčany
P. Tomáš [-] - S. Čížek [-] , P. Vyleťal [-] , M. Tlučhoř [-] - P. Pavlis [-] , J. Pavlíček [-] , J. Pejchal [-] , J. Vach [-] (80. P. Skřivan [-] ) - J. Srpek [-] , J. Tluka [-] - J. Tomáš [-] (46. V. Čihák [-] )

ŽK: 33. P. Velc , 56. P. Růžek , 67. P. Nagy , 75. M. Novák - 44. J. Pavlíček , 78. S. Čížek .
Místo: Smiřice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Čožík Marek - SUCHÁNEK Martin (N), SÁS Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.