Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:00

5.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Lovčice po bojovném výkonu ukořistily tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednobrankové vedení Skřivan

Na hřiště Lovčic, které v dosavadním průběhu soutěže nezískaly ani bod, cestoval tým Skřivan, jenž v posledních dvou kolech nepodal optimální výkon. Úvod utkání patřil hostům a ti si vypracovali stoprocentní brankovou příležitost, kterou ovšem Čapek nevyužil. S přibývajícím časem se do hry dostali také domácí a ve čtrnácté minutě se mohli ujmout vedení, když v pokutovém území fauloval hostující Bielik a kopala se penalta. Tu ovšem výborně zneškodnil brankář Špičák a pokračovalo se tedy za nerozhodného stavu. O chvíli později se Bielik ukázal na druhé straně. Jeho centrovaný míč z trestného kopu totiž skončil v domácí brance a Skřivany vedly 1:0. Ve 21. minutě ale Lovčice vyrovnaly, když využily nedůsledného bránění hostů - 1:1. Do kabin šli ovšem nakonec spokojenější hosté, kteří se ve 37. minutě brankou Schuberta dostali do poločasového vedení 2:1.   

Bojovnost slavila úspěch

Po změně stran dokázaly Lovčice díky důrazu a bojovnosti vyrovnat, v 51. minutě se o to zasloužil Žižka. A podobná branka přišla i  v 77. minutě, kdy se mezi úspěšné střelce zapsal Myška a vystřelil tak domácím první body v nové sezoně. Lovčice tak nakonec vyhrály zaslouženě díky obětavému výkonu 3:2. Hosté mohou litovat své nedůslednosti v defenzivní činnosti.  



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Skřivany
Komentář Skřivan: "V Lovčicích jsme navázali na nepřesvědčivé výkony posledních dvou kol. Ačkoli jsme začali v pohodě, prvních pět minut nepůjčili prakticky domácím míč, měli tutovku Čapkem (z malého vápna netrefil branku), postupem času se do hry dostávali i domácí. A vlivem našeho špatného bránění jsme domácím nabízeli i šance ke skórování. Ve 12. minutě fauloval ve vápně Bielik, od pohromy nás však zachránil Špičák, který penaltu zlikvidoval. O tři minuty později zahrával trestný kop Bielik a centrovaný míč skončil v domácí brance - 1:0. Ve 21. minutě však bylo vyrovnáno, domácí si pohráli s naší obranou a překonali gólmana. Ve 37. minutě pak podnikli rychlý brejk Čapek se Schubertem a posledně jmenovaný nás znovu poslal do vedení. Krátce po změně stran slavila bojovnost Lovčic znovu úspěch a bylo opět srovnáno, když jsme znovu propadli v obranné fázi. Podobná byla i třetí a rozhodující branka utkání. V 77. minutě si udělali domácí hráči z našich solné sloupy a do prázdné branky vstřelili vítěznou branku. Nám se i přes veškerou snahu v závěru skórovat již nepodařilo, a tak jsme asi po zásluze opět prohráli. Bojovnost a snaha domácích totiž značně kontrastovala s naším nedůsledným a nedůrazným bráněním."



Sestavy


TJ Sokol Lovčice
R. Volejník [-] - M. Žižka [-] (67. M. Císař [-] ) , P. Pařízek [-] , T. Louda [-] , V. Tůma [-] , M. Škop [-] (89. J. Hrášek [-] ) , L. Hladík [-] , L. Sedlic [-] (62. P. Myška [-] ) , M. Hála [-] (55. R. Kupka [-] ) , P. Vavřínek [-] , M. Janouch [-]

TJ Slavoj Skřivany
P. Špičák [-] - P. Bielik [-] (72. D. Hrubeš [-] ) , M. Matějka [-] , J. Horák [-] , A. Roischel [-] - P. Horák [-] , D. Pošík [-] , M. Kulich [-] (48. M. Trutnovský [-] ) , P. Tauchman [-] - R. Schubert [-] , M. Čapek [-] -

ŽK: 39. P. Pařízek , 58. M. Žižka - 90. M. Čapek .
Místo: Lovčice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Stránský Martin - GROSSMAN Martin, MYŠKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.