Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Rezerva Vysoké nad Labem zdolala zálohu Třebše a udržela se v popředí tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mírná převaha hostů

K dnes již tradičnímu derby zajížděli fotbalisté Třebše B na půdu rezervy Vysoké nad Labem. Domácí celek má v dosavadním průběhu soutěže zatím střídavé výsledky, a to podle toho, jak se posilují o hráče A týmu. Vzhledem k silnému větru bylo nutné držet míč na zemi. Hosté se pokoušeli o kombinační hru a díky tomu si vytvořili územní převahu. V první půli se především bojovalo ve středu pole, ale rezerva Třebše byla přece jenom více na míči. K velké příležitosti se dostali hráči až v závěru poločasu. Nejprve využili domácí špatné rozehrávky soupeře a dostali se do vedení 1:0. Ještě do poločasu se ale hostům podařilo vyrovnat. Na dlouhé autové vhazování Štajera si naběhl Štěrba a hlavou vyrovnal na 1:1. Za tohoto stavu se také odcházelo na poločasovou přestávku. 

Pravidlo Nedáš - dostaneš se opět projevilo

I v druhé pětačtyřicetiminutovce byl hostující tým aktivní a po většinu času diktoval tempo hry. Bohužel ale z územní převahy nedokázal skórovat. V jasné brankové příležitosti ztroskotal na domácím brankáři Vacek a ihned z následného brejku domácí útočník Homolka ukázal, jak se s příležitostí má naložit - 2:1. O chvíli později se hosté dostávali po levé straně do další příležitosti, ale na hranici pokutového území nedokázali zakončit. Přišel tak další trest, když hosté na své levé straně nechali volného hráče, ten odcentroval do pokutového území a nejmenší hráč na hřišti Novotný zvýšil na dvoubrankový rozdíl - 3:1. V 81. minutě dokázali hosté vykřesat naději na vyrovnání, když si po rohovém kopu J. Rederera na míč počkal Štěrba a hlavou udeřil míč k tyči - 3:2. K další šanci už se ale rezerva Třebše nedostala, a tak si domácí připsali výhru 3:2, která je udržela v kontaktu s čelem tabulky. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Třebeš B
Komentář Třebše: "Domácí nám uštědřili jasnou lekci z produktivity. Naši útočníci si šance dokáží vypracovat, svoji bojovností a napadáním připraví šance pro další, ale to nejdůležitější, tedy góly, od nich stále chybí. Musíme se důkladně přichystat na další zápas, kdy k nám dorazí nečitelný tým z Kratonoh!"



Sestavy


FK Vysoká nad Labem B
M. Pavliš [-] - J. Černík [-] , P. Filipek [-] , M. Ptáček [-] , P. Lunda [-] - V. Pražák [-] (46. J. Zákravský [-] ) , T. Feistel [-] , M. Olšák [-] , D. Starý [-] - J. Homolka [-] (70. F. Gregora [-] ) , A. Hladík [-] (55. T. Novotný [-] )

TJ Sokol Třebeš B
K. Vocl [-] - M. Kincl [-] , P. Majer [-] , R. Štěrba [-] , M. Štajer [-] (46. J. Rederer [-] ) - J. Neugebauer [-] (46. M. Jankovský [-] ) , L. Rederer [-] , J. Matějka [-] (46. L. Drapák [-] ) , M. Cílek [-] (69. J. Černý [-] ) - J. Rychtár [-] , T. Vacek [-]

ŽK: 24. P. Filipek - 2. M. Kincl .
Místo: Vysoká. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Grossman Martin - LIEBISCH Oswald, SKYBA Zenoviy.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.