Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:00

17.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš si zastřílela proti Kunčicím


Branky


0

Rezerva Třebše přivítala na svém hřišti B mužstvo Kunčic. Už z pohledu na tabulku bylo jasné, že jsou domácí favorité. Hosté ukázaly v plné nahotě problém se svým mužstvem, navíc když jim ve stejný den hraje první tým, a tak se staly jednoduchým soustem pro mladé mužstvo Třebše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve dvacáté minutě 5:0

Hosté přijely s cílem udržet co nejdéle bezbrankový stav a mít naději na slušný výsledek. Domácí se ovšem zakously do soupeře okamžitě a už čtyři minuty po úvodním hvizdu se dostaly do vedení. Po autovém vhazování prodloužil Majer do vápna, kde šel důrazně za míčem Ivan Kosyak a dokázal překonat brankáře hostí – 1:0. Kunčický gólman se pomalu ještě nerozkoukal a lovil míč po druhé. V 6. minutě centrovaný míč z levé strany propadl skrz celé vápno, tam si na něj naběhl Radek Michlík a z první prostřelil brankáře 2:0. V 11. minutě to bylo již 3:0. Lukáš Redered se uvolnil na středu hřiště a z dálky pravou nohou obstřelil gólmana. Po dvou minutách se Třebeš radovala znovu. Drapák přesně našel křižným centrem ve vápně Tomáše Vacka, který uklízel do prázdné brány – 4:0. Domácí stále neměli dost. V 18. minutě Kunčice zaváhaly v rozehrávce, domácí Rederer postupoval sám na bránu a nedal odevzdanému brankáři šanci – 5:0. Poté Třebeš přeci jen polevily, ale stále si tvořily dobré šance. Gólová přišla znovu „až“ v 36. minutě. Signál domácích z rohového kopu si našel Michlík a hlavičkou poslal míč do sítě po šesté – 6:0.

Završení desítky hattrickem

Z šatny přišly domácí znovu načerpání plni sil a chtěly dát ještě co nejvíce gólů. V 51. minutě zahrával Lukáš Drapák přímý kop, místo centru zvolil přímou střelu na vzdálenou tyč, tím překvapil brankáře a míč zapadl přesně za tyč – 7:0. Za dalších deset minut znovu domácí zvyšovaly, když Tomáš Vacek doklepl míč do brány – 8:0. Třebeš znovu trochu polevila a dvacet minut se neprosadila. Kunčice se ani tak nezmohly na čestnou branku a jen dohrávaly zápas. A tak přišel další trest. V 80. minutě domácí dobře vykombinovaly na pravé straně, dostaly míč až před bránu, kde pohodlně skóroval střídající Ondřej Ridl – 9:0. Potupné desítky se hosté neubránily. Domácí Drapač vybojoval míč ve vápně, místo zakončení zvolil přihrávku a daroval tím hattrick Michlíkovi, jenž dostal míč za golmana naposledy - 10:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš B
Vedení týmu: Chválit jednotlivé hráče proti odevzdanému soupeři je zbytečné. Potěšilo nás nasazení před brankou soupeře a také další čisté konto našeho brankáře, který i přes vytrvalý tlak našeho týmu, musel ukázat 3 skvělé zákroky.




Sestavy


TJ Sokol Třebeš B
K. Vocl [-] - R. Michlík [-] , R. Štěrba [-] (46. M. Kincl [-] ) , J. Vlach [-] , I. Kosyak [-] (46. M. Štajer [-] ) - L. Rederer [-] , M. Jankovský [-] , P. Majer [-] , M. Cílek [-] (46. O. Ridl [-] ) , L. Drapák [-] - T. Vacek [-]

SK Bystřian Kunčice B
L. Kvasnička [-] - J. Srpek [-] , D. Hrubý [-] , D. Mihl [-] , F. Kubišta [-] - L. Rohlíček [-] , P. Málek [-] , R. Feko [-] - T. Zákravský [-] - J. Tůma [-] , J. Beneš [-]

ŽK: 69. J. Vlach - 59. L. Rohlíček .
Místo: Třebeš. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Krejska Roman - KINCL Václav, DANĚK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.