Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

18.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kratonohy si znovu zastřílely


Branky


0

Posílené Kratonohy, oslabené Dohalice. Již před zápasem tyto indicie napovídaly jasnému průběhu zápasu ve prospěch domácích, což se následně také potvrdilo a hosté odjížděli s debaklem 7:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 11. minutě 3:0

Domácí Kratonohy přivítaly Dohalice. Hosté mají dlouhodobě problém se svým úzkým kádrem, a tak přijeli v kombinované sestavě s mladým dorostencem na lavičce. Jak je u Kratonoh již zvykem, pustily se do svého soka ihned od začátku. To vyústilo ke gólu již ve 3. minutě. Vojtěch Pražák si připravil na levé straně balon, poslal centr na Fidru, jeho střelu vyrazil brankář Dohalic Lukáš Finke pouze k volném Joštovi, který neměl problém dorazit míč do sítě – 1:0. Dohalice se snažily hrát otevřenou partii, jenže to se jim vymstilo, protože v 8. minutě poslal Nun kolmici na Fidru. Jan Fidra tentokrát nedal brankáři šanci a střelou k tyči zvyšuje na 2:0. A pro Dohalice bylo ještě hůře. V 11. minutě střílel z vápna Pražák, jeho střelu Finke dobře vyrazil, bohužel pro něho ho v tom obrana opět nechala samotného, a tak agilní Fidra dorážel do prázdné brány – 3:0. Ve 13. minutě se zranil dohalický Matěj Gazdík a na hřiště musel Dominik Janďourek (1999). I to přimělo hosty změnit taktiku a zatáhnout se do bloku. Na to domácí dlouho nemohli najít recept, až po centru Jošta zmařil hostující Finke stoprocentní tutovku Nunovi. Dohalice se v průběhu první půle dostaly k soupeřově brance jen jednou, ale Kulhánek střelou z velkého úhlu mířil vedle.

Střídání domácí nepřibrzdilo

Do druhého poločasu Kratohy jako obvykle prostřídaly, ale na hru to nemělo vliv a pokračovala ve stejném duchu. Zatažení hosté vydrželi bez gólu jen šest minut. Střídající Matěj Jilemnický si našel míč na malém vápně a zvýšil na 4:0. Lukáš Finke se v hostující brance rozhodně nenudil a nadále se snažil zneškodnit co nejvíce šancí, což se mu dařilo do 70. minuty, když se k míči dostal domácí kapitán Lukáš Veverka a navýšil skóre na 5:0. Sršni vlétli na soupeře hned po rozehrávce a na konci akce stál Martin Nun – 6:0. Na konečných 7:0 završil v 83. minutě svým druhým gólem v zápase Matěj Jilemnický. Další šance již zůstaly nevyužity. Díky ztrátám prvních dvou celků se rezervní mužstvo Kratonoh dotahuje na čelo tabulky.



Sestavy


FK Kratonohy B
M. Dvořák [-] - J. Fidra [-] , M. Nun [-] , D. Jošt [-] (46. M. Jilemnický [-] ) , V. Pražák [-] (54. V. Tomášek [-] ) , L. Bůžek [-] (62. J. Štěpánek [-] ) , F. Josef [-] , L. Veverka [-] , M. Šiška [-] , J. Sadílek [-] , Z. Semelka [-]

TJ Sokol Dohalice
L. Finke [-] - M. Krátký [-] , J. Taichman [-] , M. Gazdík [-] (13. D. Janďourek [-] ) , D. Juran [-] - K. Kulhánek [-] , M. Lindr [-] , L. Lindr [-] , M. Gazdík [-] , A. Podubecký [-] - P. Zapadlo [-] -

Místo: Kratonohy. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Doubrava Miloslav - LEŽÍK Matěj, HALBERŠTÁT Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.