2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

18.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká přehrála Stěžery


Branky


0

Druhý tým tabulky Stěžery zajížděly na půdu rezervy Vysoké. I přes velké absence dokázali Stěžerští mít více ze hry, na což se ovšem fotbal nehraje. Ten se hraje na góly, které vstřelili domácí dva a hosté žádný, když neproměnili ani pokutový kop a tím přišli o důležité body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení Vysoké

Hosté ze Stěžer přijeli do Vysoké oslabeni o čtyři hráče základní sestavy (kapitán Tušic, Hantsch, Faltus a Samšeňák), tudíž dostali prostor i hráči dorostu. Jenže ani ti nezachytili začátek zápasu. Ve 3. minutě poslali domácí hráči míč do velkého vápna, kde ve skrumáži nedokázal odkopnout míč Jiří Gabriel do bezpečí. Místo toho, aby míč letěl na soupeřovu polovinu, válel se v hostujícím vápně, čehož využil Pavel Duben a svým prvním gólem v sezoně změnil stav utkání na 1:0. Ve zbytku poločasu měli Stěžerští mírně na vrch. Z jejich převahy pramenily šance, jenže v dobrých příležitostech si neporadili Pech ani Gabriel s brankářem a Milan Pavliš v brance Vysoké držel čisté konto. To platilo i po obrovské šanci Jakuba Mokrejše, který už brankáře překonal, naneštěstí pro něj však trefil jediného bránícího hráče v domácí brance.

Neproměněná penalta – 0 bodů

Do druhé části hry nastoupili hosté s odhodláním zvrátit skóre a vsadili na větší riziko v obraně a měli ještě více ze hry. Domácí se ale neuchýlili pouze k bránění a obranu hostí zaměstnávali rychlými protiútoky. Obě obrany si plnily své úlohy dle předpisů, tudíž žádné velké šance nebyly k vidění. To se změnilo v 75. minutě, když bylo vyrovnání na spadnutí. Za ruku ve vápně jednoho z domácích bránících hráčů pískal sudí Olah penaltu. K provedení pokutového kopu se postavil v těchto situacích neomylný špílmachr Jiří Gabriel. Jenže i mistr tesař se někdy utne a Gabriel nechal vyniknout svou střelou brankáře Pavliše, který tak držel svému týmu možnost plného bodového zisku. Hosté cítili nutnost bodů, tak vrhli vše do útoku, čehož v 84. využil rychlonohý Josef Homolka a svou vyloženou šanci proměnil v gól na 2:0. Tím Vysoká svého soupeře uzemnila a pohlídala si překvapivý výsledek.



Sestavy


FK Vysoká nad Labem B
M. Pavliš [-] - T. Novotný [-] (62. J. Zákravský [-] ) , J. Homolka [-] (86. A. Hladík [-] ) , J. Jarkovský [-] , M. Olšák [-] (81. J. Homolka [-] ) , M. Novák [-] , P. Duben [-] , J. Jelínek [-] , P. Filipek [-] , M. Hovorka [-] , O. Vicany [-]

TJ Sokol Stěžery
F. Švehlík [-] - R. Štěpánek [-] , M. Pech [-] (46. L. Brom [-] ) , J. Mokrejš [-] , M. Hanousek [-] , J. Gabriel [-] , J. Ducháček [-] , M. Bílek [-] , K. Vácha [-] (62. O. Široký [-] ) , J. Vácha [-] , D. Spielvogel [-]

ŽK: 70. J. Homolka - 64. M. Bílek , 81. O. Široký .
Místo: Vysoká. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Olah Gabriel - NOVÁK Vilém, SKYBA Zenoviy.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.