Kratonohy se přiblížily čelu tabulky


Branky


16. L. Veverka , 66. M. Nun - 43. T. Vacek
0

Domácí tým svojí hrou ukázal, že se chce poprat o postup a poradil si se svým soupeřem z Třebše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnání před poločasem

Nedělní utkání v Kratonohách neslo titul šlágru kola. Jako hostující tým totiž přijel vedoucí celek tabulky z Třebše. Kratonohy chtěly zmenšit bodový rozdíl, který činil před zápasem 4 body a přiblížit se prvním třem týmům tabulky. Od první minuty měli domácí Sršni mírnou převahu. U domácího týmu je zvykem, že diváci nečekají na branky dlouho, jenže do 15. minuty si nevytvořil ani jeden tým výraznější gólovou šanci. Proto vzal nastalou situaci do svých rukou domácí kapitán černožlutých Lukáš Veverka, který svou zdařilou individuální akci zakončil přesně k pravé tyči třebešské branky – 1:0. Nadále snesla hra vyšší kritérium a jasně se prokazovalo, že hrají týmy z vrchu tabulky. Jenže drhla koncovka. Domácí se již možná viděli v kabině s poločasovým vedením, ale to byl omyl. Dvě minuty před koncem poločasu si, po pohledné akci na kraji hřiště, našel centr hostující útočník Tomáš Vacek a vyrovnal na 1:1. Do poločasu již nikdo nic nestihl a šlo se do kabin s nerozhodným výsledkem.

Domácí pálili šance

Poločasová pauza výrazně nabudila domácí hráče. Kratonohy na svém hřišti naprosto dominovaly a čekalo se, kdy přidají další gól a strhnout vedení opět na svoji stranu. Jenže s šancemi nakládaly prachbídně. I ty nejtutovější šance domácí útočníci dokázali zahodit nebo skvěle zakročil mladý Vojtěch Kollátor v brance rezervy Třebše. V 66. minutě se již domácí fanoušci dočkali gólu. K míči se dostal Martin Nun a dalekonosnou střelou nedal brankáři žádnou šanci. To domácí uspokojilo a přestali se tlačit tak výrazně do útoku, jako při remízovém stavu. Jenže toho nedokázali hosté z Třebše využít. V následných pasážích se ani jeden z týmů nedostal do výrazné šance, proto si Kratonohy připsaly vítězství nad sokem z čela tabulky. Tímto výsledkem se dostaly na rozdíl tří bodů na první Kosičky a značně zamotávají boj o postup do 1.B třídy o který se nyní perou čtyři celky.

 

Novinak našeho webu:

Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný - Úroveň zápasu, Rozhodčího, Hráče utkání a další, jako hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec může každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Třebeš B
Vedení týmu: Zápas jsme prohráli, ale odjíždíme se zvednutou hlavou. Měli jsme proti sobě zkušený a hlavně kvalitní tým, se kterým jsme dokázali držet krok a občas ho i přehávat. Nyní je potřeba opět bodovat naplno na domácím hřišti s týmem Dobřenic.



Sestavy


FK Kratonohy B
M. Dvořák [-] - V. Pražák [-] , M. Nun [-] (78. M. Šiška [-] ) , D. Jošt [-] , L. Veverka [-] , J. Štěpánek [-] , F. Josef [-] (73. K. Jakubec [-] ) , V. Tomášek [-] (84. M. Vítek [-] ) , Z. Semelka [-] , J. Sadílek [-] , M. Pozler [-]

TJ Sokol Třebeš B
V. Kollátor [-] - R. Michlík [-] , J. Vlach [-] , R. Štěrba [-] , I. Kosyak [-] (62. J. Neugebauer [-] ) - M. Kincl [-] (74. M. Bartoš [-] ) , J. Matějka [-] (46. M. Landa [-] ) , L. Rederer [-] , M. Cílek [-] (46. M. Štajer [-] ) - J. Tošovský [-] , T. Vacek [-]

ŽK: 57. M. Nun .
Místo: Kratonohy. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Liebisch Osvald - HALBERŠTÁT Petr, PODHAJSKÝ Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.