Třebeš otočila duel na Probluzi a udržela naději na první příčku


Branky


10. J. Pečenka (p.) , 18. L. Brixí - 66. D. Pitra , 74. M. Kincl , 88. O. Ridl
0

Domácí hráči vedli o dvě branky, jenže jejich nepochopitelné pálení vyložených šancí dalo možnost Třebši otočit vývoj utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólové vedení domácích

Rezervní tým Třebše zajížděl k utkání s vědomím, že musí zvítězit, pokud chtějí živit možnost postupu do vyšší soutěže. Na Probluzi je ovšem nečekal žádný lehký úkol, což se také ukázalo. Domácí měli o něco více ze hry a tvořili si šance. Již v 10. minutě se po zahrání rukou hostujícího hráče ve vápně pískala penalta. K té se postavil Jiří Pečenka, který nezaváhal – 1:0. Domácí se dostávali do dalších šancí. Lukáš Brixí postupoval sám na branku, přehodil brankáře, bohužel pro něho přehodil i branku. Neproměněná šance ho dlouho nemusela mrzet, dostal míč do vápna, kde zasekl míč obránci, který projel kolem jako rychlík a Lukáš přízemní střelou zvýšil na 2:0 pro Probluz. Probluz se během prvního poločasu dostala ještě minimálně do dvou výborných šancí, ale domácí hráči šance bohorovně zahazovali. Třebeš jakoby na hřišti neexistovala a nechtěla se poprat o vítězství.

Otočení z 2:0 na 2:3

V poločasové přestávce udělal hostující trenér hned tři změny najednou a doufal ve změnu obrazu hry. To domácí se začali soustředit spíše na bránění výsledků a přechod do rychlých brejků. Domácí mohli zvýšit své vedení, jenže pokračovali s pálením svých šancí, tak přišel zákonitě trest. Hostující hráč poslal centr na zadní tyč, kde si míč našel Daniel Pitra a prakticky z nulového úhlu poslal míč do branky - 2:1. Do další gólovky se dostal domácí Beneš, jenže znovu napodobil spoluhráče a vzápětí hosté vyrovnali. Střelu zpoza vápna sice dokázal Luboš Brambora v domácí brance vyrazit, jenže jen k volnému Michalu Kinclovi, jenž lehce míč doklepl do sítě – 2:2. Probluz mohla zvrátit vedení zpět na svojí stranu, jenže nepochopitelně znovu selhal Beneš s Brixím. Tím vším urazili fotbalového boha, který jim přisoudil porážku, protože střelu Onřeje Ridla srazil Filip Neumann do protipohybu brankáře a Třebeš tak otočila zápas, ve kterém mohla dostat klidně osm branek, ale nemohoucnost domácích hráčů jim pomohla k zisku důležitých tří bodů.



Ohlasy k zápasu


AFK Probluz
Martin Brixí - hráč: První poločas byl jednoznačně v naší režii, o tom svědčil i výsledek 2:0. Druhy poločas se nám hrubě nepovedl a doplatili jsme na naši špatnou koncovku.




Sestavy


AFK Probluz
L. Brambora [-] - M. Brixí [-] , J. Klouček [-] , P. Prostředník [-] , P. Kolakovský [-] - F. Neumann [-] , J. Karlík [-] (46. M. Brambora [-] ) , Š. Macháň [-] , J. Hrdlička [-] (65. D. Beneš [-] ) - J. Pečenka [-] , L. Brixí [-]

TJ Sokol Třebeš B
K. Vocl [-] - R. Michlík [-] (46. O. Ridl [-] ) , J. Vlach [-] , R. Štěrba [-] , Z. Obst [-] (46. M. Vírava [-] ) - T. Vacek [-] , J. Matějka [-] (65. M. Štajer [-] ) , L. Rederer [-] , M. Landa [-] (46. M. Kincl [-] ) - J. Semerák [-] , D. Pitra [-]

ŽK: 65. J. Pečenka , 77. P. Prostředník - 79. L. Rederer , 91. M. Štajer .
Místo: Probluz. Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠTANCL Oldřich - KOSAŘ Jakub, VLACHÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.