Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

26.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kratonohy zvítězily ve Skřivanech


Branky


0

Kratonohy získaly potřebné tři body do tabulky a stále drží první místo a karty ve svých rukách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení těsně před poločasem

V k důležitému utkání přijel do Skřivan rezervní tým Kratonoh. Před zápasem bylo jasné, že osud postupu mají hostující hráči ve svých rukách v posledních dvou kolech. A protože jedou Kratonohy v posledním kole na půdu posledních Lovčic, kde se nedá očekávat ztráta, mohlo vítězství prakticky posunout mužstvo k postupu. O tom, že chtějí hosté zvítězit, ukazuje i fakt, že do Skřivan přijeli i hráči A mužstva, jako například nejlepší střelec krajského přeboru Jiří Kořínek, dále také Pražák, Jošt a Franc. V úvodu utkání se domácí soupeře nezalekli a hráli vyrovnanou partii, ale žádnou svou šanci nedokázali dotáhnout do zdárného konce. To samé ovšem platilo i o soupeři. Vše nasvědčovalo tomu, že první poločas skončí bezbrankovou remízou, jenže to se nelíbilo Vojtěchu Pražákovi v dresu Kratonoh. Když se k němu dostal míč na lajně, už koukal, jak stojí protihráči. Zamířil kupředu, u lajny si postupně obhazuje dva domácí obránce a prudkou střelou na zadní tyč posílá Kratonohy do vedení 0:1.

Zasloužená čestná branka

Ve druhém poločase navázal na Pražáka Jiří Kořínek, jenž si ve 49. minutě naskočil na milimetrový centr a svou hlavičkou nedal brankáři Špičákovi v domácí brance žádnou šanci – 0:2. A zanedlouho, přesněji v 56. minutě přišla další branka Sršňů z Kratonoh. Kořínek si u rohového praporku pohrál s obráncem, obešel ho a ve vápně našel prudkou přihrávkou Martina Nuna, který bez problému poslal míč do branky – 0:3. Do konce utkání vstřelil Ještě branku hostující Kořínek, když postupoval sám na branku, nic složitého nevymýšlel, prudce vystřelil a zvyšoval na 0:4. O čestný, ale zasloužený, úspěch domácího mužstva se postaral Eliáš Khelil, když využil zaváhání obrany Kratonoh 1:4.



Ohlasy k zápasu



FK Kratonohy B
David Jošt - hráč: V sobotu jsme změřili síly s velmi sympatickým soupeřem ze Skřivan. Na skvěle připraveném trávníku byl necelá stovka fotbalových fanoušků svědkem velmi atraktivního fotbalu, který nakonec skončil příznivěji pro nás. Jedinou kaňkou na jinak velmi zdařilém utkání bylo množství nevychovaných fanoušků, kteří si dlouhou chvíli při sobotním odpoledni krátili vulgárním pořváváním na rozhodčího a soupeře.



Sestavy


TJ Slavoj Skřivany
P. Špičák [-] - V. Zíma [-] , A. Roischel [-] , M. Matějka [-] , O. Brzek [-] - J. Škaloud [-] , E. Khelil [-] , P. Vysuček [-] (77. M. Trutnovský [-] ) , P. Tauchman [-] - F. Šafařík [-] , M. Čapek [-] -

FK Kratonohy B
M. Dvořák [-] - L. Vejr [-] (64. T. Veverka [-] ) , M. Nun [-] (77. M. Holý [-] ) , J. Kořínek [-] , L. Veverka [-] , D. Franc [-] , J. Štěpánek [-] , D. Jošt [-] , V. Pražák [-] , F. Josef [-] , J. Sadílek [-]

ŽK: 33. F. Šafařík - 58. M. Nun .
Místo: Skřivany. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Částka Vlastimil - DOSTÁL Milan, SEMERÁK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.