3:2p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šťastnější domácí získali bonusový bod


Branky


0

Diváci ve Zdelově si v tomto utkání přišli na své a viděli vše co fotbalový fanoušek přeje, když navštíví fotbalové utkání. Domácí začali skvělě, ale Lípa se v průběhu zápasu stala jednoznačně lepším týmem a jen díky notné dávce štěstí a hrdinovi Neubeckerovi zůstalo vítězství na domácí půdě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásná branka Mondíka

Lípa v minulém utkání překvapivě získala bod na půdě Solnice a tento bodový zisk chtěla potvrdit v utkání proti dobře hrajícímu Zdelovu. Od úvodního hvizdu na hřišti dominovali domácí hráči, ale vytvořené brankové příležitosti nedokázali proměnit. Skóre se podařilo otevřít Janu Novotnému ve 25. minutě když po krásné příhrávce Mráze přesně zakončil svůj únik.  Po vedoucí brance Zdelova se hra vyrovnala a hostům se podařilo o 8 minut později vyrovnat. Po standardní situaci se odrážený míč dostal k Mondíkovi a ten pumelicí z 25 metrů vymetl všechny pavučiny v Beránkově svatyni. Od této chvíle existoval na hřišti pouze jeden tým a to Lípy nad Orlicí. Domácí čelili jednomu útoku za druhým a jen díky skvělému Beránkovi a notné dávce štěstí se již skóre do poločasové přestávky nezměnilo.

Při domácích stáli všichni svatí

Druhý poločas začal pro domácí skvěle. Při individuální akci byl faulován Mráz, který vzápětí sám s pomocí tyče proměnil přímý kop. Lípa po obdržené brance toužila po vyrovnání, ale do vyložené šance se nedostala. Zlom utkání přišel v 60. minutě. Po špatně zahrané malé domů, míč vystihl hostující Bílek, který si obhodil brankáře Beránka a tomu nezbývalo nic jiného než útočníka faulovat.  Do domácí branky se postavil Neubecker a jak nasvědčuje začátek jeho jména, něco od svého německého kolegy okoukal. Pokutový kop dokázal chytit a udržel tak naděje Zdelova na tříbodový zisk. Oslabený Zdelov pozorně bránil, ale hostům se podařilo vyrovnat šťastnou trefou z dálky, když Mondíkovu ránu nešťastně tečoval kapitán domácích a míč zkončil za bezmocným Neubeckerem. Lípa nadále tlačila a chtěla vstřelit vítěznou branku. Při brankáři Zdelova stáli zřejmě všichni svatí, když mu ve dvou případech pomohla branková konstrukce. V nastavení druhého poločasu tak mohl přijít trest pro Lípu za neproměněné příležitosti. Komárek střílel na zadní tyč, ale jeho pokus  jen těsně minul branku hostů. O vítězi tedy musely rozhodnout pokutové kopy.

Neubecker hrdinou

V pokutových kopech se ústřední postavou stal Neubecker, kterého dokázali střelci Lípy překonat pouze ve dvou případech a on sám 4 proměněnou penaltou rozhodl o bonusovém bodu pro Zdelov. 



Ohlasy k zápasu


FC Zdelov 1963
Miloš Zeman : Trenér domácí: Dnes to byl infarktový zápas s dobrým koncem pro nás. Dvakrát jsme vedli, ale i díky tomu, že Lípa neproměnila dost vyložených šancí. Dnes se k nám konečně přiklonilo i štěstí a připisujeme si 2 důležité body.

TJ Sokol Lípa n. O.
Libor Beran - vedoucí mužstva hosté: Výsledková mizérie pokračuje. V poli to až zas tak špatné nebylo, ale co se týče proměňování šancí , tak to je katastrofa. Co s tím do budoucna? Buď provést změny v realizačním týmu nebo v mančaftu. Já bych udělal obojí.



Sestavy


FC Zdelov 1963
L. Beránek [-] - J. Weisser [-] , M. Horák [-] , V. Dvořák [-] , M. Neubecker [-] , R. Csontos [-] - D. Komárek [-] , J. Novotný [-] , P. Mráz [-] - R. Dostálek [-] , Z. Sehnal [-]

TJ Sokol Lípa n. O.
P. Janeček [-] - M. Brzokoupil [-] , L. Nejman [-] , E. Charvát [-] , R. Kafka [-] , T. Sikora [-] , J. Čepelka [-] , J. Bílek [-] , J. Palán [-] , R. Mondík [-] , D. Mondík [-]

ŽK: 18. R. Csontos , 23. M. Neubecker , 39. J. Novotný , 81. D. Hošek , 83. Z. Sehnal , 94. D. Komárek - 70. J. Palán , 83. R. Kafka . ČK: 57. L. Beránek .
Místo: Zdelov. Počet diváků: 145. Rozhodčí: Bouz Tomáš - KIEZLER Vlastislav, ŠEDIVÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku