0:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žacléř uspěl ve Valdicích i v okleštěné sestavě


Branky


0

Páté Valdice přivítaly na svém hřišti druhý Žacléř. Valdice se poslední dobou prezentovaly dobrými výkony a určitě to chtěli potvrdit i na svém domácím hřišti. Žacléř sice měl problémy se sestavou, ale určitě s prázdnou odjet nechtěl. Žacléř se po tomto vítězném zápase vyhoupl do čela tabulky a Valdice se propadly na sedmé místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase domácí tým dokonale zaskočen

Úvod zápasu vyšel lépe domácímu týmu, který si také vypracoval první dvě šance zápasu. Jenomže z těchto šancí gólově neuhodilo a tak se stav měnil na druhé straně. Již v sedmé minutě se prosadil hostující kanonýr Horváth a Žacléř vedl 0:1. Od této doby byli hosté důraznější a agresivnější v osobních soubojích a byli tím lepším mužstvem. Hosté hráli s chutí a domácím toho moc nedovolovali. V závěru zápasu se prosadili opět i brankově. Nejdřív se v 39.minutě uvedl gólem hostující Mádle a upravil skóre na 0:2. V poslední minutě prvního poločasu to již bylo hrozivých 0:3, kdy se podruhé v zápase trefil Horváth, již svou osmou brankou v této sezoně. Hostům vyšel první poločas náramně a domácí měli do druhého o čem přemýšlet.


Trvalý tlak domácích v druhém poločase gól nepřinesl

Do druhého poločasu vstoupily Valdice se zlepšenou hrou a byla na nich vidět snaha o zkorigování výsledku. Hodně jim k tomu pomohlo to, že hostům postupně docházeli síly. Hosté totiž měli před zápasem neskutečné problémy se sestavou, ze které jim chybělo osm hráčů. A doplnili ji, kde to šlo. Dokonce svou kariéru musel obnovit i nehrající Popelka. Proto vůbec nebylo ku podivu, že domácí hru ovládli. Jenomže v proměňování šancí Valdic to dnes bylo tragické. Když už se domácí konečně dostali na dostřel brány, tak je vychytal výborný Volhejn v bráně Žacléře, anebo zakončovali všude možně, jen ne do brány. I když by si domácí za svůj výkon v druhém poločase nějaké body zasloužili, tak je dostat nemohli, protože jejich střelecká potence byla nulová. A tak si Žacléř, ve slátané sestavě odvezl všechny tři body zcela zaslouženě.



Ohlasy k zápasu


TJ SKP Valdice
Trenér - Viktor Kubíček: Soupeř nám předvedl, jak se bojuje o body v krajské soutěži. Nasazením, bojovností a běhavostí. Na začátku jsme si vytvořili dvě obrovské šance, ale bohužel do vedení šel soupeř, který využil chyby v naší naprosto děravé obraně. Naše hra byla špatná ve všech řadách a tak hosté do poločasu přidali další dvě branky. Do druhé půlky jsme nastoupili s odhodláním zvrátit nepříznivý stav utkání, ale nepodařilo se nám proměnit ani jednu z mnoha šancí. Soupeři jsme body tentokrát přímo svým výkonem darovali.

TJ Baník Žacléř
Spolupracovník redakce Jiří Popelka: Do Valdic jsme zajížděli bez několika hráčů základní sestavy. V týdnu jsme museli shánět, kdo s námi pojede. Doplnili nás tak hráči z „B“ mužstva, dorostenci (kteří měli zápas v nohách) a de facto už nehrající hráči. Do Valdic jsme jeli spíše bojovat. V první půlce jsme byli lepším týmem a vytvořili jsme si několik gólových příležitostí, ale dali jsme "jen tři". Ve druhé půlce byli lepší domácí a vytvořili si několik šancí, které šli buď mimo konstrukci, nebo je chytil opět výborný gólman Volhejn. My, kteří nemáme tak naběháno jsme už nemohli :D. A tak si Baník odváží velice překvapivé body.



Sestavy


TJ SKP Valdice
A. Mäsiar [-] - V. Kalenda [-] (73. R. Fejfar [-] ) , T. Rejman [-] , J. Špicar [-] , O. Zugar [-] (81. M. Toráč [-] ) , M. Kubíček [-] , D. Mužíček [-] (66. D. Sobotka [-] ) , L. Maxa [-] , P. Drahoňovský [-] , T. Repka [-] , P. Vilímek [-] (79. O. Daniš [-] )

TJ Baník Žacléř
D. Volhejn [-] - L. Cvik [-] (88. J. Těžký [-] ) , M. Těžký [-] , D. Horváth [-] , B. Hradecký [-] , J. Mádle [-] , P. Flechsig [-] (46. J. Zeman [-] ) , T. Skála [-] (81. M. Těžký [-] ) , D. Poláček [-] , J. Popelka [-] (81. M. Gajdoš [-] ) , J. Baše [-]

ŽK: 29. L. Maxa - 24. B. Hradecký , 33. P. Flechsig , 45. L. Cvik .
Hráči zápasu: J. Baše , D. Horváth .
Místo: Valdice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kánská Blažena - HRON Miroslav, NOVÁKOVÁ Karolína.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.