Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunčicím se první čtyřka vzdaluje


Branky


0

Poslední Kunčice nad Labem přivítaly na svém hřišti šesté Valdice. Jestli si Kunčice chtěly zachovat naději na první čtyřku, tak musely bezpodmínečně bodovat. V Kunčicích se odehrálo hodně zajímavé utkání, ve kterém padlo šest branek a padly i dvě červené karty. Po tomto zápase, je naděje na první čtyřku u Kunčic pouze teoretická. Valdice postoupily na čtvrté místo. V neúplné tabulce (odložený zápas Rudník - Žacléř ) je to opět vše srovnané na tři body.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli hosté

Vstup do zápasu se lépe povedl hostům z Valdic, kteří již ve třetí minutě vstřelili branku. Za domácí obranu letěl dlouhý míč a proti sobě běželi domácí gólman Koščál a hostující Kubíček. Hostující hráč byl u míče o hodně dřív a zkušeně přeloboval Koščála do prázdné brány. O tři minutky později mohli hosté vsítit další branku, ale tentokrát byl domácí gólman Koščál na místě. Domácí hráči víc kecali, než hráli a odměnou jim byly tři žluté karty v úvodních sedmnácti minutách. Jednu z ojedinělých šancí domácího týmu vypracoval Kužel pro Jeřábka, ale ten na míč těsně nedosáhl. To hosté měli další gólovku, kdy jim namazal Švec. Koščál v bráně musel opět předvést bravurní zákrok. Z následného protiútoku mohl skórovat Adam Kracík, ale jeho rána letěla vysoko nad. V poslední šanci prvního poločasu se ocitnul opět Kracík, ale tentokrát Michal. Jenomže ani on nebyl úspěšný. První poločas tak vyhrály Valdice 0:1 a bylo na domácích, s výsledkem něco udělat.

I v druhém poločase daly víc gólů Valdice

Po změně stran vstoupili domácí do hry o poznání aktivněji, než v poločase prvním. Jenomže po pěti minutách je zmrazila druhá branka v jejich síti. Hostující Kalenda se nadechl ke sprintu, upláchl všem obráncům a zkušeně zavěsil. V 57.minutě se domácí dostali do útoku ale Švec místo toho aby odcentroval před bránu, tak ztratil míč a hosté z rychlého protiútoku skórovali potřetí, když se trefil Zugar. Zmar domácích pokračoval a po krásné rychlé kombinaci, na jejímž konci byl Špicar, vedou Valdice již 0:4. Domácí byli na ručník, ale hosté ukolébáni vysokým vedením polevili a povolili domácím zkorigovat stav zápasu. V 67.minutě se dostal k míči čerstvý tatínek Adolf a své sólo zakončil přesnou střelou k tyči na 1:4. V 79. a 80.minutě padly i dvě červené karty, spravedlivě každá na jedné straně. Skóre zápasu uzavřel V 81.minutě kapitán domácího celku a jejich nejlepší kanonýr Jirka Míč. Zápas skončil 2:4 pro Valdice a vítězství to bylo naprosto zasloužené.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kunčice nad Labem
Trenér Jan jelínek: Ve vyrovnaném utkání rozhodlo o jeho konečném výsledku několik rozdílů: jednoduchost a přesnost v kombinaci a hlavně efektivita v proměňování šancí. Zápas s přehledem odřídila trojice rozhodčích.

TJ SKP Valdice
Spolupracovník redakce Ondřej Pitthard: Kunčice potřebovaly nutně bodovat, aby neztratily kontakt se zbytkem tabulky. Bohužel pro domácí už ve 4. minutě otevřel skóre Kubíček, když využil zaváhání domácího brankáře a zkušeně ho přehodil. Zbytek poločasu byl vyrovnaný možná tak na držení míče, šance si vytvářeli pouze hosté, ale neproměnili. Krátce po začátku druhé půle utekl všem obráncům Kalenda a chladnokrevně zvýšil na 2:0 pro hosty. Domácím zřejmě došly sily, protože po brankách Zugara a Špicara bylo skóre již 0:4. Poté se hosté nechali unést výsledkem utkáni a dávali domácím fotbalistům příliš mnoho prostoru. Ti dokázali vstřelit dvě branky, ale prohru svého týmu, jíž neodvrátili.



Sestavy


TJ Sokol Kunčice nad Labem
D. Koščál [-] - J. Míč [-] - M. Kracík [-] , A. Kracík [-] - D. Jeřábek [-] - M. Švec [-] , J. Petrák [-] , T. Jílek [-] , D. Adolf [-] , K. Kužel [-] , A. Chlum [-]

TJ SKP Valdice
A. Mäsiar [-] - V. Kalenda [-] (67. M. Volšička [-] ) , T. Rejman [-] , O. Pitthard [-] (85. D. Mužíček [-] ) , O. Zugar [-] (88. T. Vočka [-] ) , T. Repka [-] , M. Kubíček [-] (57. J. Špicar [-] ) , O. Daniš [-] , P. Drahoňovský [-] , L. Sedlák [-] , P. Vilímek [-] (71. D. Sobotka [-] )

ŽK: 3. K. Kužel , 16. D. Jeřábek , 17. T. Jílek , 23. A. Kracík , 38. A. Chlum - 39. O. Zugar , 41. P. Vilímek , 45. T. Rejman , 53. V. Kalenda . ČK: 80. A. Kracík - 79. T. Rejman .
Hráči zápasu: J. Míč , D. Adolf - O. Daniš , J. Špicar .
Místo: Kunčice n. L.. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kudláček Milan - KOS Kristian, PEŠAVA Otakar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.