Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 17:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohodová výhra domácích


Branky


0

Předměřice se v Kopidlně moc nepředvedly a pro domácí tým, to bylo vcelku snadné vítězství. Kdyby byli domácí produktivnější, tak mohlo být závěrečné skóre o hodně vyšší.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase drtivá převaha domácího celku

Domácí hráči vlétli do zápasu jako vichr a zcela ovládli hřiště. Hostům míč moc nepůjčovali a vytvářeli si i šance. Jenomže, buď vinou nepřesnosti, nebo výbornými zákroky gólmana hostí, gól ne a ne přijít. Konečně uhodilo až po dvaceti minutách hry, kdy skóre zápasu otevřel domácí Černovský. Kopidlno dál pokračovalo v nátlakové hře, ale až do konce poločasu se žádná z šancí neujala. Poločasový výsledek 1:0, byl pro hosty z Předměřic hodně milosrdný.

V druhém poločase rozhodli domácí o své vysoké výhře

Po úvodní čtvrthodince, kdy byla hra hodně neurovnaná, se domácím povedlo skórovat podruhé. Trefil se Klaban. Jenže ani domácí nemohli vydržet nastolené tempo a polevili. Hosté toho hned využili a vytvořili si pár slibných příležitostí. A z jedné se jim dokonce podařilo skórovat a snížit stav utkání na 2:1. Jenomže to bylo ze strany hostí vše. Domácí se opět vzchopili a v posledních deseti minutách přidali další dvě branky. Vzhledem k tomu, jaké bylo veliké horko, tak domácí tým podal obdivuhodný výkon. A až na malý desetiminutový výpadek, zápas zcela ovládl. Vítězství Kopidlna je zcela zasloužené.



Ohlasy k zápasu


FK Kopidlno
Kopidlno - Miloslav Havelka: Výkon hostí byl pro nás zklamáním, očekávali jsme více. Pokud bychom proměnili šance, po poločasu bylo o zápasu rozhodnuto. Závěr zápasu jsme zvládli a rozhodli pěknými brankami. Výhra těší, ale tuším, že soupeři jsou teprve na řadě.

TJ Slavoj Předměřice n. L.
Předměřice - vedoucí mužstva Pšenička: Odehráli jsme velmi špatné utkáni se spoustou nepřesností. Pochvalu zaslouží snad pouze brankář Hopko.Domácí byli jednoznačně lepší a zaslouženě vyhráli!



Sestavy


FK Kopidlno
M. Kovář [-] - V. Dyčenko [-] , Š. Malý [-] (65. J. Janáček [-] ) , V. Hnát [-] , J. Geršl [-] (84. L. Strnad [-] ) - J. Dřímal [-] , O. Černovský [-] (65. T. Dřímal [-] ) , D. Machačný [-] , P. Zedek [-] (65. P. Berounský [-] ) - M. Poutník [-] , T. Klaban [-]

TJ Slavoj Předměřice n. L.
M. Hopko [-] - J. Voborník [-] , E. Bareš [-] (84. J. Bouček [-] ) , D. Lejp [-] , Š. Bezvoda [-] , J. Hlavatý [-] (79. J. Mach [-] ) , P. Paizker [-] , J. Bouček [-] , T. Ponikelský [-] , L. Ponikelský [-] , P. Jiroušek [-] (56. M. Bergman [-] )

Hráči zápasu: M. Poutník , T. Klaban - Š. Bezvoda .
Místo: Kopidlno. Počet diváků: 106. Rozhodčí: Janota Josef - VITVAR Martin, SKŘIVÁNEK Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.