Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předměřice venku poprvé zabodovaly


Branky


0

Sedmý Chlumec nad Cidlinou hostil osmé Předměřice. O poslední příčku tabulky se dal očekávat tuhý boj, ale favoritem byl domácí tým. A to hlavně proto, že produktivita Předměřic na venkovních hřištích byla doposud žalostná. Jenomže každá série jednou skončí a tak si hosté odvezli všechny tři body. Oba celky se v tabulce vystřídaly, ale boj o první čtyřku ještě není pro nikoho ztracen.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas naznačil katastrofu pro domácí

Do zápasu vstoupily oba týmy rozvážně a chvilku se na hřišti nedělo nic vážného. Po šesti odehraných minutách se poprvé měnilo skóre utkání. Svou šanci proměnil hostující Hlavatý a Předměřice se nečekaně dostaly do vedení 0:1. Domácí tým mohl srovnat z nařízené penalty. K míči se postavil Kučera a pokutový kop neproměnil. Hosté byli fotbalovější a domácí kupodivu vůbec nestíhali. V 23.minutě se prosadil Pekáč z hostujícího týmu a rázem to bylo 0:2. Šancí v tomto zápase zase tolik nebylo a domácímu týmu se povedlo srovnat brankou do šaten. V 41.minutě napravil své penaltové zaváhání Kučera a snížil na 1:2. Poločas tak překvapivě, ale zaslouženě vyhráli hosté. Jestli bude chtít domácí tým pomýšlet na body, tak se v druhém poločase musí hodně zlepšit.

Druhý poločas v režii hostů z Předměřic

Do druhého poločasu se čekala větší aktivita domácího týmu, ale ta vůbec nepřišla. Chlumečtí fotbalisté byly u všeho pomaleji a ztráceli i lehké balóny. Již po deseti minutách druhé půle byl hostující celek odměněn za svou aktivitu další brankou. Podruhé v zápase se trefil Hlavatý a s domácím týmem to již vypadalo bledě. A to také proto, že ani obdržená branka je neprobrala. V závěru utkání přidal hostující Frank čtvrtou branku do sítě gólmana Frajera a završil tak výhru svého týmu na 1:4. Předměřice touto výhrou prolomily nelichotivou sérii na venkovních hřištích a dokonce vstřelili dvakrát víc gólu než doposud za všechny venkovní zápasy. Snad tato výhra hosty nakopne až do první čtyřky. To domácí tým má trable s morálkou a to se potom motivace hledá těžce.



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou B
Vedoucí týmu Jaroslav Koza: Naše mizérie pokračuje. Pokud někteří hráči nechodí na tréninky, a nedodržuje se u některých hráčů životospráva před mistrovským zápasem tak nemůžeme pomýšlet na body. Jinak soupeř byl ve druhém poločase jasně lepší. Hostům tímto gratuluji ke třem bodům.

TJ Slavoj Předměřice n. L.
Vedoucí týmu Martin Pšenička: : Důležité a zasloužené 3 body navíc ukončení mizerných venkovních zápasů. Děkuji všem hráčům za zodpovědný přístup k utkání.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou B
P. Strohschneider [-] - J. Hartman [-] (80. D. Šafránek [-] ) , D. Tichý [-] , M. Kofránek [-] , M. Kučera [-] (62. D. Bohatý [-] ) , V. Branský [-] , D. Jelínek [-] (62. K. Staněk [-] ) , J. Myška [-] (46. J. Synek [-] ) , M. Volný [-] , J. Volný [-] , M. Drahorád [-]

TJ Slavoj Předměřice n. L.
M. Hopko [-] - R. Frank [-] , M. Šmarda [-] , J. Voborník [-] , Š. Pekáč [-] (86. J. Bouček [-] ) , O. Vyleťal [-] , D. Lejp [-] , Š. Mindek [-] , Š. Bezvoda [-] , J. Hlavatý [-] (82. J. Bouček [-] ) , L. Ponikelský [-]

ŽK: 43. M. Volný , 74. J. Hartman - 17. O. Vyleťal , 34. Š. Mindek , 43. M. Šmarda , 70. D. Lejp .
Hráči zápasu: J. Hlavatý , M. Šmarda , R. Frank .
Místo: Chlumec nad Cidlinou. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kudláček Milan - MARTÍNEK Miroslav, KOUT Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.