V. Hnát 23. (p.)
T. Klaban 30.
V. Hnát 50. (p.)
3:1
(2:1)
25. J. Geršl (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zasloužená výhra Kopidlna


Branky


23. V. Hnát (p.) , 30. T. Klaban , 50. V. Hnát (p.) - 25. J. Geršl (vl.)
0

Libáň měla ještě teoretickou naději na postup do první čtyřky, ale musela by bezpodmínečně vyhrát a doufat v zaváhání Hlušic. Jenomže domácí Kopidlno chtělo získat tři body a lepší výchozí pozici do jarních bojů o záchranu. Odehrálo se dramatické utkání, plné osobních soubojů, kde se i červenalo. Po tomto zápase si oba dnešní soupeři zahrají na jaře o záchranu v 1.B. třídě.

Tato sezóna ještě nekončí! Zanedlouho budete moci na stránkách najít hlasování o sestavě podzimu! Vyčkejte a hlasujte pro svého favorita? Kdo se stane nejlepším hráčem podzimní části sezóny ve 14 denním hlasování?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta pro Libáň už v prvním poločase

Vstup do zápasu se lépe povedl domácím a vytvořili si i územní převahu. Za prvních deset minut měli domácí hru plně pod kontrolou a hosty k ničemu nepustili. Postupně se hra vyrovnala, ale do vedení šlo i tak domácí Kopidlno. V 23.minutě byl ve vápně faulován domácí Zedek a rozhodčí nařídil pokutový kop. Míč si vzal Hnát a penaltu nekompromisně proměnil. Neuběhly ani dvě minuty a bylo srovnáno. Krásného vlastence si vstřelil domácí Geršl, který chtěl ve skluzu uklidit do bezpečí, ale povedlo se mu překonat vlastního gólmana Brožíčka. Po odehrané půlhodině se domácím opět podařilo jít do vedení. Domácí Klaban využil chybující obrany hostí a z úhlu dokázal překonat gólmana Hampla a poslat svůj tým opět do vedení. Rozhodující chvíle zápasu přišla v 39.minutě, kdy byl vyloučen hostující Bányácsky za hrubý faul. Při odchodu ze hřiště si neodpustil pár urážek a tak ho zřejmě bude čekat vyšší trest. Poločas tak skončil těsným vedením domácích 2:1.

V druhém poločase fotbal nic moc, ale tři body Kopidlno uhájilo

Do druhého poločasu vstoupilo Kopidlno s vědomím, že mají v poli jednoho hráče navíc a tak se hrálo převážně ve středu hřiště. Zápasu neprospěl ani těžký terén, takže předváděná hra byla spíše bojem o každý kousek hřiště. Po pěti odehraných minutách dostali domácí další výhodu pokutového kopu. Míč si vzal opět nejlepší hráč na hřišti Hnát a i svou druhou penaltu bezpečně proměnil. Hosté se ani v deseti hráčích nevzdali a pokoušeli se s výsledkem něco udělat. Podařilo se jim vytvořit pár nadějných šancí, ale domácí gólman Brožíček byl proti vstřelení gólu. Kopidlno tak uhájilo své dvoubrankové vedení a dovedlo zápas do vítězného konce. Libáni by nakonec ani výhra nepomohla do první čtyřky, protože Hlušice vyhrály nad Lokomotivou Hradec Králové.



Ohlasy k zápasu


FK Kopidlno
Trenér Miroslav Havelka: V lepší jarní skupině pro nás nezbylo místo, tudíž na prvním místě byly bonifikační body, a to celá polovina z podzimu. Vzhledem k vyrovnanosti týmu i tento zisk je důležitý pro nakročení do bojů o záchranu. Možná ještě důležitější bylo důstojně se rozloučit s věrnými diváky, kterých na kopidlenský stadion chodí nemálo.

TJ Sokol Libáň
Vedoucí mužstva Jiří Pešta: K dnešnímu zápasu jsme odjížděli v dost pozměněné sestavě a to z důvodu nedisciplinovanosti našich hráčů, kteří si odpykávají trest, anebo z důvodu pracovních, jelikož svaz na poslední chvíli změní hrací den. Hráči se živí prací a ne fotbalem, takže z pochopitelných důvodů dají přednost práci. Dnes proti nám 2x penalta a červená karta… Čeká nás tuhý boj o záchranu. Doufáme v jediné, že už se vše bude rozhodovat na hřišti. V zimní přípravě čekám velkou účast a zlepšení našich výkonů pro důležité jaro



Sestavy


FK Kopidlno
M. Brožíček [-] - J. Geršl [-] (58. J. Janáček [-] ) , V. Dyčenko [-] (82. M. Šafařík [-] ) , P. Berounský [-] , O. Černovský [-] (51. M. Kateřiňák [-] ) - D. Machačný [-] , P. Komárek [-] , P. Zedek [-] , V. Hnát [-] - T. Klaban [-] , M. Poutník [-]

TJ Sokol Libáň
P. Hampl [-] - H. Tu [-] (62. M. Grossman [-] ) , R. Balcar [-] , T. Macek [-] (75. M. Pankrác [-] ) , O. Mička [-] , M. Kalinka [-] (46. C. Cristea [-] ) , P. Bányácski [-] , J. Smetana [-] , M. Valnoha [-] , R. Mutzer [-] (82. J. Vondráček [-] ) , J. Jůza [-]

ŽK: 49. O. Černovský , 89. P. Zedek - 23. J. Jůza , 37. M. Kalinka , 50. P. Hampl . ČK: 39. P. Bányácski .
Hráči zápasu: V. Hnát - T. Macek .
Místo: Kopidlno. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Žerovnický David - ERLEBACH Jiří, BERÁNEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.