2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 17:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš zaslouženě porazila Kunčice


Branky


0

Mladý tým Sokola Třebeš vstoupil do nové sezony vítězstvím nad Kunčicemi. Aktivní hra domácích mohla přinést rozhodnutí už v první půli, na branky si ale nakonec museli domácí příznivci počkat až do druhého poločasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší výkon domácích

Třebeš vstoupila do zápasu aktivnější a sebevědomější hrou. Hosté se sice snažili o kombinační fotbal, jejich hru ale srážely nepřesnosti a nedůraz, který mnohdy vedl k brejkovým situacím Třebše. Domácí hráči se dostali do několika dobrých šancí, v jedné nastřelili pouze tyč a další dokázal zlikvidovat brankář Kunčic Lukáš Chmelař. 

Kunčice se za celý poločas nedostaly na dostřel brány Mikuláše Heřmana. Hosté se snažili o stereotypní přechod do útoku pomocí nakopávaných balonů. Útočníkům ale chyběla pomoc záložní řady, a ti tak velmi rychle přicházeli o míč. 

Oba týmy se do kabin rozcházeli za bezbrankového stavu, spokojenější mohli odcházet domácí fotbalisté, kterým zatím chyběla jen větší přesnost v zakončení. 

Více sil Třebše na konci utkání

Ve druhé půli zlepšili svůj výkon i fotbalisté Kunčic, kteří přestali kazit rozehrávku, a mohli tak rozvíjet své útočné akce. Hra se oproti prvnímu poločasu vyrovnala a vítězem utkání se mohl stát kdokoliv. Zhruba po hodině hry, se ale na hráčích hostujících Kunčic začalo projevovat velké horko, které jim ubralo spoustu sil. Třebeš se začala opět dostávat více do hry. 

O třech bodech rozhodli domácí dvěma rychlými góly v 77. a 79. minutě. V 77. minutě se jim nejdříve podařilo využít výhody rohového kopu a branku vstřelil Michal Štajer. O dvě minuty později pečetil tři body Třebše Michal Krykorka, který dostal míč do sítě odrazem o tyč Chmelařovy branky. 

Vyčerpávající utkání tak lépe zvládali domácí, kterým v závěru zbylo více fyzických sil. 



Sestavy


TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - D. Tesař [-] , M. Zbořil [-] , M. Farkaš [-] , M. Michal [-] - J. Zeman [-] (81. J. Vlach [-] ) , M. Krykorka [-] (87. D. Kalvach [-] ) , M. Štajer [-] , L. Kordač [-] - F. Vlkanova [-] (65. J. Fischer [-] ) , J. Semerák [-]

SK Bystřian Kunčice
L. Chmelař [-] - R. Kašprišin [-] , T. Turek [-] , D. Šolc [-] , L. Kalenský [-] - A. Hůlka [-] , T. Zákravský [-] (72. F. Hušek [-] ) , J. Laštovička [-] , M. Šulc [-] (57. P. Koza [-] ) - L. Rohlíček [-] , T. Němec [-]

ŽK: 45. M. Štajer , 57. M. Krykorka .
Místo: Třebeš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.