1:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně Bělohrad otočily zápas s Kunčicemi a odvezly si tři body


Branky


0

Kunčice v prvním kole prohrály na hřišti Třebše, Lázně Bělohrad vybojovaly dvoubodovou výhru nad Hořicemi. Oba týmy si tak chtěly připsat plnohodnotné tříbodové vítězství. I přes dobrý vstup do zápasu ale domácí vedení neudrželi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné vedení domácích

Touha po vítězství byla na domácím týmu znát při pohledu na zahajovací jedenáctku, ve které figurovali hned tři útočníci. Ofenzivní taktika se domácím vyplatila hned zkraje zápasu. Ve 2. minutě se po kombinaci domácích dostal míč až k Marku Šulcovi a ten z mírného úhlu propálil brankáře Marka Galla. Ani hosté z Lázní Bělohrad se nebáli útočit, veškeré jejich pokusy ale končily na gólmanovi Lukáši Chmelařovi. V průběhu poločasu se obraz hry vyrovnal a oba týmy sváděly tuhé souboje o míč ve středu hřiště.

Během posledních deseti minut první půle začali iniciativu přebírat hosté, ti začali soupeře výrazně přehrávat. Hráči Kunčic znervózněli a nedařilo se jim podržet míč, což je dostávalo pod velký tlak. Hosté se však nedokázali přes brankáře Chmelaře prosadit, a po prvních pětačtyřiceti minutách tak mohli litovat nepříznivého stavu 1:0.

Neúnosný tlak Lázní Bělohrad

Druhý poločas se podobal závěru první půle. Domácím se nedařilo podržet balon, uklidnit hru a dopřát si trochu odpočinku. Hosté těchto nedokonalostí ve hře Kunčic dokázali využít a stále častěji se tlačili do šancí. Jednu takovou nedovoleným způsobem překazil domácí hráč Turek. Jeho záchranná brzda znamenala pokutový kop, se kterým si poradil Jakub Šoufek.

Hráči Lázní Bělohrad stále víc utahovali smyčku kolem pokutového území Kunčic, jejich tlak byl enormní, přesto se nedařilo vstřelit branku. Hosté několikrát nastřelili brankovou konstrukci a několikrát čaroval brankář Chmelař. Co se ale Lázním nedařilo proměnit ze hry, dařilo se proměnit z pokutových kopů. Další takový přišel v 70. minutě po faulu Radka Jankaje. K míči se opět postavil Jakub Šoufek a opět se nemýlil. Kunčice vrhly všechny zbytky sil do útoku, kde hledali vytáhlého útočníka Matěje Gazdíka. Vabank hra domácích však otevírala další okénka v obraně, do kterých se Lázeňští ochotně vrhali. Definitivní tečku za utkáním udělal v 90. minutě Jiří Kobrýn, který proměnil brejk Lázní 3 na 1. Kunčicím v utkání chyběl klid na balonu, který měl za následek hru pod tlakem. Lázním chyběl klid v zakončení, který měl za následek spoustu šancí, ale jen jednu branku ze hry.  



Ohlasy k zápasu



SK Lázně Bělohrad
Oldřich Velich - TJ Lázně Bělohrad: Soupeř se sice brzy ujal vedení, ale jinak jsme byli po celý zápas lepším týmem. A kdybychom již v první půli proměnili vytvořené šance, tak mohlo být rozhodnuto. Takto soupeř stále "žil ". Co jsme " zahodili " v 2. poločase bylo celkem nevídané. Co bylo také nevídané, byl výkon všech rozhodčích, hlavně hlavního. Myslím to v kladném slova smyslu. Žádná ironie. To jsem dlouho neviděl.



Sestavy


SK Bystřian Kunčice
L. Chmelař [-] (68. O. Vítek [-] ) - R. Jankaj [-] , J. Žahourek [-] , T. Turek [-] , R. Kašprišin [-] (55. M. Zounar [-] ) - T. Zákravský [-] , M. Šulc [-] , J. Laštovička [-] , P. Koza [-] - A. Hůlka [-] , T. Němec [-] (80. M. Gazdík [-] )

SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - J. Hrnčíř [-] , J. Zejfart [-] , J. Šoufek [-] , J. Wagenknecht [-] - J. Lánský [-] , P. Kazda [-] , L. Šrám [-] , J. Loner [-] - M. Rychecký [-] (83. R. Šorm [-] ) , J. Odvárko [-] (46. J. Kobrýn [-] )

Místo: Kunčice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.