1:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunčice zvítězily v Nepolisech


Branky


29. L. Pánek - 21. F. Hušek , 27. F. Hušek , 38. A. Hůlka
0

Týmu Nepolis se nevydařil vstup do zápasu, kde domácí nezachytili nástup hostů, a Kunčice si tak za výhru 1:3 připsaly první letošní tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kunčice nakročily za třemi body díky dobrému úvodu

Hosté z Kunčic vstoupili do zápasu aktivněji než soupeř, což se projevovalo na jejich nátlakové hře, kterou znepříjemňovali rozehrávku hráčů Nepolis. Hostům se dařilo kombinovat a do útoků se tlačili halvně po pravé straně, odkud ohrožovali domácí svatyni prudkými centry. Styl této hry přinesl Kunčicím první sklizeň ovoce v 21. minutě. Útočník Filip Hušek si naběhl na jeden z centrů a v pádu jej ještě stihl hlavou usměrnit do sítě Nepolis. 

Tentýž hráč se prosadil o pár minut později, v 27. minutě dostal do pokutového území další centrovný balon a tentokráte nohou zvýšil Hušek na 0:2. Dvougólové vedení Kunčicím vydrželo jen chvíli, ve 29. minutě se totiž po chybě v rozehrávce Kunčic prosadil povedenou střelou k tyči útočník Nepolis Lukáš Pánek. 

Snížení domácí opět nabudilo a hra se začala vyrovnávat, hosté se dopouštěli občasných chyb v rozehrávce, čímž dávali domácím příležitost zahrozit z protiútoků. Další branku přesto oslavovali hosté, ve 38. minutě se Kunčice kombinací dostali až do vápna Nepolis, kde byl faulován Tomáš Němec. Nařízené penalty se ujal Aleš Hůlka a s klidem zvýšil vedení Kunčic na 1:3.

Zrada v koncovce na obou stranách

Ve druhém poločase se domácí snažili ofenzivní taktikou překonat obranu Kunčic. Obrana hostů si ale ve většině případů dokázala poradit a odvrátit hrozící nebezpečí. Útočná hra Nepolis s sebou nesla riziko protiútoků, ke kterým se také hosté dostali. Výpady, kdy Kunčice svého soupeře několikrát přečíslily ale neměly gólovou tečku, protože hosty zrazovalo zakončení nebo finální přihrávky. 

Nepolisy svůj tlak na polovině soupeře také nedokázaly využít, a Kunčice se proto mohly radovat z prvního vítězství v sezoně. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nepolisy
Milan Havlík - vedoucí mužstva Sokol Nepolisy: Zápas jsme si prohráli sami vlažným přístupem v prvním poločase. Takovýto výsledek s hratelným soupeřem je pro nás velkou ztrátou.




Sestavy


TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - R. Zámečník [-] (46. R. Hanuš [-] ) , M. Ullmann [-] , P. Hanuš [-] , P. Mizerík [-] - L. Pánek [-] , D. Šustr [-] , J. Lihan [-] (27. T. Marek [-] ) , M. Tlustý [-] - J. Smadiš [-] , T. Hanuš [-]

SK Bystřian Kunčice
O. Vítek [-] - R. Kašprišin [-] , M. Gazdík [-] , T. Turek [-] , M. Zounar [-] - T. Zákravský [-] , A. Hůlka [-] , J. Laštovička [-] , M. Šulc [-] - T. Němec [-] (68. J. Srpek [-] ) , F. Hušek [-] (71. P. Klimt [-] )

ŽK: 51. M. Zounar , 80. R. Kašprišin .
Místo: Nepolisy.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.