Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně Bělohrad smazaly dvougólový náskok Třebše a slavily po penaltách


Branky


0

Tým Lázní Bělohrad by si přál rychlý návrat zpět do Krajského přeboru a hráči zatím nemají důvod takové plány skrývat. Lázním se úvod sezony poměrně daří a i díky obratu a penaltové výhře v Třebši se pohybují na druhém místě tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólový poločas

V prvním poločase hostům trvalo, než si zvykli na užší rozměry hřiště v Třebši. Domácí, kteří jsou na své hřiště zvyklí, z této výhody těžili zejména při autových hodech, které v jejich podání připomínaly centry po standardních situacích. Čistokrevné standardní situace byly další velkou zbraní domácích a hostům se nedařilo je bránit. 

Po jedné standardce padla i první branka zápasu. V 9. minutě dostali domácí míč do pokutového území, kde Lázně zaspaly při bránění, a Martin Zbořil otevřel skóre zápasu. Hosté ale přišli s odpovědí brzy. V 15. minutě předvedli fotbalisté Lázní pohlednou kombinaci, na jejímž konci byl Jiří Kobrýn a ten dokázal překonat gólmana Mikuláše Heřmana. 

Hostům se ale i nadále hrubě nedařilo bránění domácích standardek, ve 33. minutě toho využil opět Martin Zbořil, který Třebši vrátil vedení. Další přímý kop rozehrávali domácí ve 40. minutě. Obraně Lázní se sice podařilo první pokus odvrátit, míč se ale dostal k Josefu Semerákovi, který dostal balon do sítě.

Fotbalistům Lázní Bělohrad se ještě do poločasu podařilo vstřelit důležitou kontaktní branku. Hosté se díky rychlé narážečce dostali do pokutového území, křižná přihrávka našla na zadní tyči Tomáše Bergera a ten střelou do odkryté branky snížil ve 44. minutě na 3:2.

Vyrovnání hry i skóre

Do druhé půle už hosté vstoupili zodpovědněji a dokázali soustředěněji bránit standardní situace domácích. Hosté navíc přidali na aktivitě a začali Třebeš zatlačovat na její půlce. Odměnou byla 63. minuta, kdy se o zasloužené vyrovnání postaral Jiří Kobrýn. 

Hosté se dostali ještě do několika dalších šancí, ty ale zůstaly nevyužity, a zápas tak dospěl k penaltám. 

 

V penaltovém rozstřelu se více dařilo hostům, ti sice neproměnili jednu penaltu, střelci na straně Třebše se ale mýlili hned dvakrát. Jednu penaltu chytil brankář Lázní Marek Gall, druhá mířila mimo. Hosté se tak mohli radovat z penaltové výhry 1:3 a ze dvou bodů. 



Ohlasy k zápasu



SK Lázně Bělohrad
Oldřich Velich - TJ Lázně Bělohrad: Poločasová porážka měla dvě příčiny - nedokázali jsme se vyrovnat s parametry úzkého hřiště, čehož domácí dokázali využívat. Druhou věcí byla naše pasivita při bránění standardek. Ve druhé půli jsme se zlepšili, byli jsme preciznější a pečlivější při bránění standardek Třebše a navíc jsme přidali na aktivitě. Dokázali jsme vyrovnat, další šance už jsme nevyužili, a tak se šlo do penalt.



Sestavy


TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - M. Zbořil [-] , M. Michal [-] , J. Semerák [-] , M. Krykorka [-] (85. J. Vlach [-] ) - F. Vlkanova [-] (75. J. Fischer [-] ) , D. Tesař [-] , L. Kordač [-] , M. Štajer [-] - D. Bielčík [-] , P. Majer [-] (73. T. Vacek [-] )

SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - T. Blažek [-] (89. J. Zejfart [-] ) , T. Berger [-] , J. Wagenknecht [-] , J. Loner [-] - M. Rychecký [-] (73. D. Holomba [-] ) , J. Lánský [-] , P. Kazda [-] , D. Jezbera [-] - J. Odvárko [-] (81. J. Hrnčíř [-] ) , J. Kobrýn [-]

ŽK: 50. M. Krykorka , 63. M. Michal , 86. J. Semerák - 36. J. Loner , 70. J. Odvárko .
Místo: Třebeš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.