1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2015 17:30

15.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchlabí vybojovalo v Kunčicích první výhru v sezoně


Branky


0

Kunčice si v minulém kole připsali první výhru v sezoně a na tento úspěch chtěli navázat i v zápase proti trápícímu se týmu Vrchlabí. Domácí začali aktivně a dostali se do vedení, Vrchlabí ale dokázalo skóre otočit na svoji stranu a zvítězit 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kunčice spalují své šance

Domácí tým dobře zachytil úvod zápasu a v prvních desítkách minut to byli hráči Kunčic, kteří byli nebezpečnější. Rozhodujícím faktorem první půle byla konfrontace záložních řad obou týmů. Středoví hráči Kunčic byli silnější na míči a dokázali jen proti soupeři udržet a rozehrát. To přinášelo domácím výhodu, díky které se dostávali do šancí před brankářem Vrchlabí Michalem Šulcem.

Za svůj útočný vstup do zápasu byli domácí odměněni ve 13. minutě. Domácí rozjeli akci po křídle a přenesli míč na útočníka Aleše Hůlku, který balon nekompromisní ranou poslal za Šulcova záda. 

Kunčice si nadále vytvářely velké množství útočních akcí, přihrávky za obranu dávaly možnost překvapivým protiútokům. Dynamická hra nutila hráče Vrchlabí k faulům, a domácí tak mohli zahrávat standartní situace. Domácím fotbalistům se ale nedařilo úspěšně zakončovat jejich akce, a další branky se proto nedočkali. 

Za zahazování šanci tak přišel trest, který si připravil útočník Vrchlabí Tomáš Kroczek. Hosté zahrávali ve 43. minutě rohový kop, který podběhl brankář Kunčic Ondřej Vítek, míč se tak dostal až k útočníkovi Kroczekovi, který hlavou dopravil míč do sítě a vyrovnal na 1:1.

Vrchlabí se dostalo do vedení

Ve druhém poločase už byli živější i hosté z Vrchlabí, kteří se prezentovali presinkem rozehrávajících hráčů Kunčic. Domácí obránci, kteří si nechtěli komplikovat fotbalový život tak pouze nakopávali míč naslepo. Rozehrávku domácích tak postihla nervozita a nepřesnost, díky čemuž se hosté dostávali více do hry. 

V 64. minutě se hostům podařilo zvrátit stav zápasu ve svůj prospěch. Fotbalisté Vrchlabí založili útočnou akci po straně hřiště a prudkým centrem poslali míč do pokutového území Kunčic. Balon se dostal až na zadní tyč, kde jej do brány dostal vrchlabský Lubor Mejsnar.

Fotbalisté Kunčic v závěru vrhli všechny své síly do útoku a jednou dokonce nastřelili břevno Šulcovy branky. Jejich tlak v posledních minutách ale branku nepřinesl, Vrchlabí mělo díky ofenzivní taktice domácích prostor k rychlým brejkům, ani hosté se však nedokázali prosadit. 

Hráči Vrchlabí tak ubránili těsné vedení a poprvé v sezoně se mohli radovat ze třech bodů.



Ohlasy k zápasu



FC Vrchlabí
Zdeněk Lukeš - trenér mužstva FC Vrchlabí: Prvních 30 minut to bylo vyrovnané utkání a hosté se krásnou střelou ujali vedení. Od 30. minuty jsme pomalu začali přebírat tempo my, a to se nám také vrátilo vstřelenou brankou v závěru prvního poločasu na 1:1. V druhém poločase jsme měli o něco více ze hry, a to jsme potvrdili další vstřelenou brankou, která byla i vítěznou. Konec utkání byl už nervózní, ale i přesto jsme to zvládli.



Sestavy


SK Bystřian Kunčice
O. Vítek [-] - R. Kašprišin [-] , M. Gazdík [-] (58. J. Žahourek [-] ) , T. Turek [-] , M. Zounar [-] - J. Laštovička [-] , A. Hůlka [-] (73. L. Kalenský [-] ) , T. Němec [-] , F. Hušek [-] (46. J. Mrázek [-] ) - P. Koza [-] , L. Rohlíček [-]

FC Vrchlabí
M. Šulc [-] - M. Šulc [-] (35. J. Panýr [-] ) , L. Hájek [-] , J. Pleva [-] , V. Janda [-] - V. Pokorný [-] , O. Matěják [-] , J. Fink [-] , D. Mejvald [-] (90. D. Bürger [-] ) - T. Kroczek [-] (46. P. Kraus [-] ) , P. Žďárský [-] (46. L. Mejsnar [-] )

ŽK: 56. P. Koza , 75. J. Žahourek , 86. J. Mrázek - 22. M. Šulc , 65. J. Fink .
Místo: Kunčice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.