0:4
(0:1)
42. O. Koval
57. L. Hlava
64. O. Koval
74. D. Petrů (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 17:00

1.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Broumov doma padl za oběť Červenému Kostelci


Branky


42. O. Koval , 57. L. Hlava , 64. O. Koval , 74. D. Petrů (p.)
0

Broumov nevykročil do nové sezony úspěšně a i přes slibný start nakonec podlehl Červenému Kostelci 0:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní hosté

Hráči domácího týmu vstoupili do zápasu nebojácně a aktivně. Už v 7. minutě vyslali nepříjemný centr do pokutového území Kostelce, centrovaný balon ale po několika tečích neškodně opustil pokutové území hostů. Červený Kostelec poprvé ukázal jak by chtěl hrát v 11. minutě, kdy se křídelní hráč rychle rozběhl po čáře a vyslal centr do pokutového území hostů. Jeho centr byl však příliš vysoký, a míč tak přeletěl všechny potenciální adresáty. 

I v následujících vteřinách se hosté snažili pohybovat po krajích hřiště, domácí obrana si s nimi ale dokázala zatím poradit. Do obrovské šance se hosté dostali ve 13. minutě, kdy se po dalším centru do pokutového území ocitl útočník hostů sám před brankářem Broumova. Hráč Červeného Kostelce nedokázal i přes dostatek času na zakončení překonat brankáře Jakuba Drahoráda.

Hráči Červeného Kostelce se v horkém počasí prezentovali běhavým fotbalem, za což byli odměněni ve 43. minutě. Po náporu hostů a několika nevyužitích tutovkách se k odražené střele dostal Ondřej Koval a z bezprostřední blízkosti poslal Kostelec do vedení. 

Domácí nestačili na rychlé akce hostů

V úvodu druhého poločasu měli domácí několik dobrých šancí na vyrovnání v 53. minutě se domácí ocitli až příliš blízko brankáři Janu Martínkovi, který dokázal vykrýt střelecký úhel a velkou šanci Broumova zlikvidoval. 

Hosté se podruhé prosadili v 57. minutě, kdy ke střele napřáhl Lukáš Hlava a krásnou střelou vymetl pavučiny Drahoradovy branky. Broumov se i po druhé obdržené brance snažil vzepřít osudu a pokusit se o snížení. Místo kontaktní branky ale přišlo další pojištění výsledku ze strany Červeného Kostelce. V 64. minutě dostal přihrávku do pokutového území opět Ondřej Koval a nikým neatakován dokázal přidat třetí branku. 

Konečnou podobu dal výsledku v 74. minutě David Petrů, který s přehledem proměnil pokutový kop. 

Fyzicky náročné utkání tak lépe zvládl Červený Kostelec, který si z Broumova odvezl cenné tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Broumov
Jindřich Kitler - trenér mužstva Slovan Broumov: První půli, asi dvacet minut jsme hráli slušně. Potom jsme ztratili agresivitu a bojovnost. Báli jsme se hrát více dopředu. Soupeř byl kvalitní, zejména rychlým přechodem po stranách a zaslouženě vyhráli.




Sestavy


TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - J. Michálek [-] , J. Schubert [-] , J. Kotyza [-] , M. Štejnar [-] (64. J. Holub [-] ) - E. Wilke [-] , J. Šimon [-] (82. T. Balcar [-] ) , J. Mucha [-] , D. Svoboda [-] (75. P. Bureš [-] ) - L. Hanzlík [-] , M. Gago [-] -

TJ Červený Kostelec
J. Martínek [-] - D. Hála [-] , K. Čáp [-] (82. S. Štelzig [-] ) , L. Hlava [-] , T. Martínek [-] , D. Petrů [-] , J. Hundák [-] , M. Gross [-] , O. Koval [-] (86. J. Rudolf [-] ) , P. Bárta [-] , M. Fireš [-] (88. J. Nývlt [-] )

ŽK: 73. J. Schubert - 50. K. Čáp .
Místo: Broumov. Počet diváků: 230. Rozhodčí: Beránek David - ŠILING Karel, HAVLÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.