Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 17:00

1.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobruška nezvládla start do sezony a doma prohrála s Novým Městem


Branky


0

Po loňské povedené premiérové sezoně v Krajském přeboru chtějí být hráči Nového Města ještě úspěšnější. Úvodní krok se jim povedl na výbornou, z hřiště Dobrušky si vezou tři body za vítězství 1:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick Jana Paďoura

Vstup do utkání se Dobrušce příliš nevydařil, v úvodních minutách je díky několika rohovým kopům dokázali hosté dostat pod tlak. Ze standartních situací si ale Nové Město výraznou příležitost ke skórování nevytvořilo. Přesto se ale na první zásah utkání nemuselo čekat dlouho. V 7. minutě pláchl dvěma obráncům Dobrušky Jan Paďour a tváří v tvář brankáři Jiřímu Jaškovi zachoval klid a přízemní střelou otevřel gólový účet zápasu. Nutno podotknout, že gólové situaci předcházela chyba obou obránců, kteří podcenili souboj o míč i Paďourovu rychlost. 

Hráči Dobrušky byli viditelně poznamenání stávajícím výsledkem, což vedlo k okenkům v obraně a nepřesnostem ve středu hřiště, kvůli kterým se domácím nedařilo podržet míč. 

V 19. minutě rozehrávali hosté již několikátý rohový kop. Adam Lelek poslal centrovaný míč do vápna Dobrušky, kde na míč nedosáhl vyběhnutý brankář Jiří Jaška. Jan Paďour se dostal k míčí dříve než domácí brankář a hlavou poslal míč do brázdné brány. 

Po druhé obdržené brance se domácí začali probouzet a k ohrožení branky Nového Města se dostávali hlavně díky standartním situacím. Jednu takovou zahrávali domácí ve 23. minutě, razantní střela z hranice pokutového vápna ale skončila těsně vedle branky Václava Krunčíka. 

Vydařený poločas završili hosté v 35. minutě, kdy se po krkolomné rozehrávce domácích opět dostali k balonu a zahájili svoji útočnou akci. David Junek poslal dlouhý ale přesný centr z poloviny hřiště a povedlo se mu najít Jana Paďoura v pokutovém území. Paďour hlavičkou přehodil brankáře Jašku a završil svůj hattrick. 

Hosté měli vývoj utkání pevně v rukou a ve zbytku poločasu svého soupeře k ničemu nepustili.

Kosmetické úpravy výsledku

Druhou půli rozehráli domácí hráči o něco aktivněji, stále jim ale chyběl klid a přesnost v zakončení. Jedinou výstrahou tak byla nastřelená tyč Krunčíkovy branky. S přibývajícím časem ale začala aktivita Dobrušky opět uvadat a hra se vyrovanala. 

V 61. minutě se ke slovu dostali hosté z Nového Města. Dlouhá rozehrávka přímého kopu se dostala až do pokutového území, odkud se míč odrazil k Pavlu Sedláčkovi a ten pohotovou ranou z otočky zvýšil na 0:4. 

Domácí se dočkali alespoň čestného zásahu v 83. minutě, kdy Jakub Mikušík potáhl před vápnem míč do středu hřiště a přízemní střelou k tyči snížil na konečných 1:4.



Ohlasy k zápasu


SK Dobruška
Bohuslav Jakoubek - trenér mužstva TJ Dobruška: Utkání jsme vůbec nezvládli. Po hrubých chybách a žalostném výkonu zejména v prvním poločase jsme soupeři umožnili vysoké vítězství. Musíme se rychle probrat.




Sestavy


SK Dobruška
J. Jaška [-] - L. Žid [-] , F. Šotola [-] , M. Bohuňovský [-] (72. M. Jirásek [-] ) , A. Zilvar [-] , M. Hájek [-] (72. M. Trubač [-] ) , J. Mikušík [-] , R. Čopík [-] , P. Matula [-] (74. J. Hubáček [-] ) , A. Hašek [-] , P. Fišer [-] (74. R. Ulrych [-] )

MFK Nové Město nad Metují
V. Krunčík [-] - R. Darebník [-] , D. Junek [-] , D. Nejman [-] , L. Kudláček [-] - T. Voráček [-] , N. Soumar [-] , A. Lelek [-] , J. Vít [-] (55. V. Maur [-] ) - J. Paďour [-] , P. Sedláček [-]

ŽK: 61. F. Šotola .
Místo: Dobruška, tráva. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Svoboda Ing. Radek - KROTIL Ondřej, TREJBAL Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.