3:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Město zabralo a otočilo zápas s Provodovem


Branky


0

V prvním kole se nováček z Provodova utkal se silnými Kratonohami, svoji reputaci si hráči chtěli vylepšit proti Novému Městu. Dlouhou dobu to pro hosty vypadalo nadějně, nakonec se ale Novému Městu podařilo zápas otočit a vyhrát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší půle Provodova

V prvním poločase s týmy střídaly v aktivnější a nebezpečnější hře. V prvních minutách to byli domácí, kteří si vytvářeli šance. Žádnou z nich ale nedokázali přeměnit v branku. Po zhruba čtvrt hodině hry se ke slovu dostali hosté z Provodova, kterým se dařilo podržet balon a vytvořit si šance. 

Za své úsilí byli hosté odměněni v 41. minutě. Po nepovedeném rohovém kopu se hosté dostali ještě k jednomu centru, ten našel v pokutovém území Michala Rojšla, který měl dostatek času i klidu k tomu, aby se s balonem otočil a usměrnil ho do horní části Krunčíkovy branky. Provodov si tak z první půle odnesl jednobrankový náskok. 

Fén v kabině Nového Města vede k výhře

Ve druhém poločase dali hráči Nového Města na rady, které jim udělil jejich trenér a na jejich herním projevu to bylo hned znát. Domácí byli aktivnější směrem dopředu a důraznější a zodpovědnější směrem dozadu. Nové Město se poprvé dokázalo prosadit v 65. minutě. Hosté se dopustili faulu na hranici vlastního pokutového území a exekuce přímého kopu se ujal Adam Lelek. Jeho střela nakonec skončila za Swaczynovými zády i díky chytrému clonění domácího týmu. 

Nové Město začínalo díky vstřelené brance získávat půdu pod nohama, naopak mezi fotbalisty Provodova se vloudila nervozita, kvůli které se nevyvarovali chyb. Rozhodující zaváhání Provodova přišlo v 79. minutě. Proti pěti bránícím hráčům Provodova sice stáli jen dva domácí hráči, Pavel Sedláček přesto dostal čas k tomu, aby pečlivě zamířil do horního rohu Swaczynovy brány. 

Definitivní pojistka přišla v samotném závěru. V 90. minutě. Provodovu nevyšle rozehrávka na vlastní polovině hřiště a k balonu se dostal Tomáš Voráček. Ten napřáhl k přízemní střele a podařilo se mu přidat třetí branku svého týmu. Novému Městu se podařilo otočit utkání a po dvou kolech zůstává neporaženo. 



Sestavy


MFK Nové Město nad Metují
V. Krunčík [-] - R. Darebník [-] , D. Junek [-] (46. V. Jelen [-] ) , D. Nejman [-] , L. Kudláček [-] - N. Soumar [-] , J. Vít [-] (60. M. Lukášek [-] ) , A. Lelek [-] - J. Paďour [-] , T. Voráček [-] , P. Sedláček [-] (81. V. Maur [-] )

TJ Sokol Provodov
A. Swaczyna [-] - M. Tolda [-] , R. Pfeifer [-] , J. Chmelík [-] - O. Nejman [-] , K. Belák [-] , M. Srkal [-] , D. Pařízek [-] , T. Fiedler [-] - L. Khun [-] , M. Rojšl [-] (71. R. Metzner [-] )

ŽK: 36. T. Voráček , 39. A. Lelek - 28. T. Fiedler , 44. M. Rojšl , 56. M. Tolda .
Místo: Nové Město, UMT. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Pešava Otakar - BAČO Ondřej, KÁNSKÁ Blažena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.