L. Slezák 2. (p.)
M. Winkler 78.
2:3p.
(1:0)
49. L. Žid
63. M. Hájek (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týniště opět prohrálo, po penaltách je zdolala Dobruška


Branky


2. L. Slezák (p.) , 78. M. Winkler - 49. L. Žid , 63. M. Hájek (p.)
0

Fotbalisté Týniště si chtěli po výprasku z minulého týdne napravit reputaci. To se jim povedlo tak napůl - s Dobruškou vybojovali jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snaha a aktivita Týniště

Týniště bylo v prvním poločase lepším týmem a chuť po výhře byla na domácích hráčích patrná. První branka zápasu přišla hned v úvodu. Už ve 2. minutě se dokázal prosadit domácí Lukáš Slezák, který tak výrazně nakopl svůj tým. Brzká obdržená branka srazila Dobrušku na kolena a té se v první půli příliš nedařilo. Týništi se dařilo lépe a s větším klidem kombinovat. Bohužel pro Týniště se ale nepodařilo využít dočasné apatie Dobrušky, která tak nakonec přečkala první poločas s jednobrankovým mankem. 

Probuzení Dobrušky

Během poločasové pauzy se hráči Dobrušky dokázali oklepat a do druhého poločasu vstoupili ve značně jiném rozpoložení. Ve 49. minutě se dokázali hosté díky několika rohovým kopům nastěhovat do pokutového území Týniště. Jeden centr se dostal až do vápna, kde se několikrát poodrážel a dostal se až k Lukáši Židovi, ten dokázal překonat rozhozenou obranu včetně brankáře Karla Baťhy.

Vyrovnání Dobrušku povzbudilo do dalších minut, ve kteých si její hráči svým pohybem řekli o několik faulů v blízkosti domácího pokutového území. Důležitý moment přišel v 63. minutě, kdy hosté dostali možnost pokutového kopu. K jeho exekuci se postavil Marcel Hájek a proměnil. Dobruška tak otočila zápas a dostala se do vedení. 

Hosté se mohli dostat i do většího náskoku, své šance ale neproměnili, a tak přišel trest v podobě vyrovnávající branky Týniště. V 79. minutě si na centrovaný míč naskočil Jan Winkler a hlavičkou z úhlu se mu podařilo vyrovnat. 

Zápas se tak musel rozhodovat pomocí penaltového rozstřlu.

 

V rozstřelu byli úspěšnější hosté, za které rozhodující penaltu proměnil Pavel Effenberk, a Dobruška si tak po výhře 2:3 v rozstřelu veze z Týniště bonusový bod.



Sestavy


SK Týniště nad Orlicí
K. Baťha [-] - P. Špaček [-] , M. Winkler [-] , T. Urban [-] , A. Tomášek [-] , L. Slezák [-] , M. Pavlas [-] , M. Novák [-] (88. J. Hladík [-] ) , M. Matoušek [-] (80. J. Forejtek [-] ) , J. Lemfeld [-] , T. Doleček [-] (67. L. Hlaváč [-] )

SK Dobruška
J. Jaška [-] - A. Zilvar [-] , P. Matula [-] (46. J. Effenberk [-] ) , L. Žid [-] , P. Effenberk [-] - P. Fišer [-] , J. Mikušík [-] , R. Čopík [-] (84. R. Ulrych [-] ) , O. Polák [-] (75. M. Jirásek [-] ) - A. Hašek [-] , M. Hájek [-]

ŽK: 5. A. Tomášek , 51. M. Winkler - 2. P. Matula , 63. M. Hájek .
Místo: Olšina. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Čejchan Ondřej - KALAŠ Radek, SVOBODA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.