5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 10:15

3.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia nadělila pět gólu Novému Městu


Branky


0

Hradecká Slavia rozstřílela ve středeční dohrávce Rychnov 1:5 a střeleckou formu si fotbalisté hradeckého týmu přenesli i do sobotního zápasu. V něm pěti góly pokořili Nové Město. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavia jasně nakročila za třemi body

Fotbalisté Slavie vstoupili do zápasu aktivně, v úvodních minutách ale neměli seřízená mířidla a jejich přihrávky na útočné hráče byly často příliš dlouhé. Hráči Nového Měsa museli kvůli vysokému presinku Slavie kombinovat až u hranice svého pokutového území a jejich dlouhé přihrávky na hráče v útoku byly nepřesné. 

Slavia poprvé udeřila v 21. minutě. Domácí fotbalisté využili chyby v rozehrávce Nového Města a rychlého přečíslení využil Šimon Derner. Na Derneroův gól záhy navázal další hráč Slavie. Domácí o pár vteřin později zaútočili po pravé straně hřiště, přízemní centr se skrze pokutové území Nového Města dostal až na zadní tyč, kde číhal nováček ve slávistickém dresu Michal Dostál a střelou do okdryté brány zvýšil na 2:0.

Domácí si počínali sebejistě, svým napdáním nutili fotbalisty Nového Města k chybám, kterých mohli využít k rychlým přechodům do útoku. Nebezpečnou situaci musel před svoji brankou řešit gólman domácích Jan Moník, který bravurním zákrokem ze 42. minuty zneškodnil šanci Nového Města.

Potvrzení výsledku

Domácí pokračovali v dobrém výkonu i ve druhé půli a už ve 47. minutě se mohli radovat ze třetí branky. V té době rozehrávali slávisté rohový kop, který našel hlavu Michala Dostála. Slavia hrála sebevědomě a svým napadáním nedávala hostům příliš prostoru na rozvinutí útočných akcí. Domácím se dařila i kombinace na polovině soupeře, díky které se dokázali probojovat až do vápna Nového Města. 

Ve 55. minutě musel být střídat hráč domácích David Veselý, jeho zranění si vyžádalo i příjezd záchranné služby, Davidu Veselému proto přejeme, aby jeho zranění nebylo vážné a aby brzy zotavil. 

V 65. minutě se skóre měnilo počtvrté. Brankář Nového Města Václav Krunčík vyběhl mimo pokutové území, jeho odkop ale zachytil Šimon Derner a dalekonosnou střelou vstřelil svoji druhou branku. 

Domácí podobně jako v minulém utkání přidali i pátý zásah. V 87. minutě dokázal proti jejich střele zasáhnout brankář Krunčík, v 90. minutě už ale ani on nezabránil, aby Marek Hutla využil rychlý brejk, který přišel po špatné rozehrávce přímého kopu Nového Města.



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Hradec Králové
Josef Pleskot - trenér mužstva FC Slavia Hradec Králové: Bez Linharta, Brázdy a Šolce jsme v zápase chtěli potvrdit dobrý výkon a body z Rychnova. To se nám podařilo a jsem rád, že jsme tentokrát odehráli zápas s čistým kontem, i díky pohotovému zákroku výborného Moníka v závěru prvního poločasu. Chválím hráče za dobře odvedenou práci.




Sestavy


FC Slavia Hradec Králové
J. Moník [-] - T. Erber [-] , J. Lán [-] , M. Hloušek [-] (79. M. Klicnar [-] ) , M. Mottl [-] - D. Chobotský [-] , M. Dostál [-] (84. J. Špaček [-] ) , D. Veselý [-] (55. M. Hutla [-] ) , V. Horák [-] - Š. Derner [-] (82. T. Ibrmajer [-] ) , J. Havrda [-] -

MFK Nové Město nad Metují
V. Krunčík [-] (77. L. Holý [-] ) - V. Jelen [-] , R. Darebník [-] , D. Junek [-] (46. M. Lukášek [-] ) , L. Kudláček [-] - T. Voráček [-] (52. J. Emlar [-] ) , N. Soumar [-] , A. Lelek [-] (52. J. Vít [-] ) , P. Zákravský [-] - P. Sedláček [-] , J. Paďour [-] (67. V. Maur [-] )

ŽK: 76. M. Hloušek - 53. P. Sedláček .
Místo: Slavia HK. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pešava Otakar - HORSKÝ Leonard, DUJSÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.