1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec otočil zápas v Novém Městě a vyhrál


Branky


0

Po slibném úvodu sezony fotbalisté Nového Města zaškobrtli a už tři zápasy čekají na vítězství - utkání proti nováčkovi z Kostelce nad Orlicí totiž opět nezvládli. Naopak fotbalisté Kostelce si k dosavadním šesti bodům připsali další tři a v neúplné tabulce jim patří šesté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepřesnosti v zakončení na obou stranách

Do zápasu vstoupili aktivněji fotbalisté Kostelce, kteří se v úvodu utkání dokázali několika centry dostat do pokutového území Nového Města. Centrované balony ale přelétávaly všechny hráče v pokutovém území a k výraznějšímu ohrožení branky Václava Krunčíka nedošlo. 

Hosté měli míč na kopačkách častěji. Kombinovali ve středu hřiště a následně se pokoušeli o nakopávané balony za domácí obranu, dlouhé přihrávky ale podobně jako centry z křídelních prostorů neměly potřebnou přesnost.

Domácí se připomněli v 11. minutě, kdy u brankové čáry vybojovali zdánlivě ztracený balon, hru přenesli před vápno a střelou, která jen těsně přelétla branku, ohrozili brankáře Kostelce Lukáše Junka.

Když se neujaly dva vlažné střelecké pokusy hostů, dostali se ke slovu domácí. Novoměstský Pavel Sedláček napřáhl před vápnem ke střele, brankář Junek jeho skákavou střelu podcenil a balon proklouzl za jeho záda. Nové Město se tak dostalo do těsného vedení. 

V 37. minutě míč proklouzl domácí obraně, pohotová střela z otočky ale Kostelci radost nepřinesla. Brankář Krunčík se položil na zem a střelu chytil. O pár minut už se kostelečtí fotbalisté dočkali. Ve 42. minutě se centrovaný balon dostal k Dominiku Krupkovi. Kostelecký záložník se ocitl v těžké pozici a musel hlavičkovat v záklonu. Z této krkolomné pozice ale dokázal Krupka vstřelit pěkný gól, když jeho hlavička obloukem přeletěla brankáře Krunčíka. 

První poločas, ve kterém byli hosté častěji u balonu, ale trápila je nepřesnost podobně jako soupeře, skončil nerozhodně 1:1.

Kostelečtí dokonali obrat skóre

Ve druhém poločase se hosté snažili o aktivnější přístup a už ve 47. minutě se dostali do velké příležitosti. Domácí hráč se ocitl v pokutovém území a měl dostatek času i klidu na zakončení. Jeho přízemní střelu ale dokázal nohou vyrazit brankář Junek.

Elán domácích byl uzemněn v 51. minutě. Kostelečtí rozehrávali rohový kop, kterým byl v pokutovém území nalezen Kamil Kaplan. Ten se dlouho nerozpakoval a jeho střela z voleje skončila pod břevnem Krunčíkovy branky. 

Domácí chtěli těsné vedení soupeře smazat a snažili se o vyrovnání. Svými útočnými snahami zároveň otevírali prostor pro rychlé brejky Kostelce. Fotbalisté Nového Města se snažili uzamknout soupeře před vápnem, jejich akce ale kvůli nepřesným přihrávkám končily ještě v zárodku. Hosté naopak hrozili z protiútoků a v 56. minutě jen těsně minuli pravou tyčku.

Uklidňující pojistka přišla do hostujících řad v 76. minutě. Jan Mlynář dostal přihrávku za obranu Nového Města a postupoval sám proti Krunčíkovi. Mlynář nezpanikařil a přesnou přízemní střelou překonal Krunčíka potřetí. 

Ve zbytku utkání se domácím nepodařilo zápas znovu zdramatizovat, a hosté si tak pohlídali vítězství 1:3.



Ohlasy k zápasu



FK Kostelec nad Orlicí
Milan Bořek - vedoucí mužstva FK Kostelec nad Orlicí: Na tvrdém terénu se nehrál fotbal valné úrovně. V první půli jsme měli míč častěji na kopačkách, ale do vedení šli domácí. Naštěstí jsme před poločasem vyrovnali. Ve druhé půli jsme z rohu šli do vedení a hráli klidněji. Domácí ve snaze vyrovnat nechávali otevřená vrátka a my měli prostor ne brejky. Patnáct minut před koncem nám jeden vyšel. Poděkování hráčům za bojovnost a vůli, kterou otočily už druhé utkání venku za nepříznivého stavu. Absolutorium zaslouží rozhodčí v čele s panem Průchou



Sestavy


MFK Nové Město nad Metují
V. Krunčík [-] - L. Kudláček [-] , V. Jelen [-] , D. Junek [-] (69. R. Darebník [-] ) , D. Nejman [-] - P. Zákravský [-] , J. Vít [-] (36. J. Paďour [-] ) , J. Emlar [-] (79. V. Maur [-] ) , A. Lelek [-] - T. Voráček [-] , P. Sedláček [-]

FK Kostelec nad Orlicí
L. Junek [-] - J. Mlynář [-] , A. Řehák [-] , K. Kaplan [-] , L. Šrámek [-] - V. Bartoš [-] (86. J. Kvasnička [-] ) , P. Klapal [-] , M. Cvejn [-] , L. Plocek [-] - T. Přikryl [-] (46. J. Šrámek [-] ) , D. Krupka [-] (79. D. Marek [-] )

ŽK: 85. L. Šrámek .
Místo: Nové Město, UMT. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Průcha Petr - NOVOTNÝ Matěj, TREJBAL Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.