2:1p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týniště brankou v poslední minutě poslalo zápas do penalt


Branky


0

Týništi se vstup do sezony v Krajském přeboru příliš nevydařil a po úvodních kolech se pohybuje na spodku tabulky. Slavie má v posledních zápasech střelecký apetit, který se však v zápase s Týništěm neprojevil. Domácí dokázali v devadesáté minutě vyrovnat a Slavii porazili po penaltách

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavia se dostala brzy do vedení

Týniště nevstoupilo do zápasu špatně, v desáté minutě se domácí dostali kombinací až do pokutového území. Jejich akci nakonec dokázala obrana Slavie odvrátit na rohový kop. Centr z následného rohu se hostům podařilo odvrátit a Slavia se navíc dostala do rychlého protiútoku. Akci po pravé straně hřiště přenesli hosté do pokutového území, kde míč dostal Jaroslav Linhart. Ten nezaváhal a pohotovou ranou překonal brankáře Jana Rolejčka.

Slavia i v dalším průběhu hry více držela balon na svých kopačkách. Domácí ale zvládali vykrývat prostory ve středu hřiště. Fotbalisté Slavie proto útočili převážně po křídlech, centrů do pokutového území poslali hosté velké množství, žádný z nich ale nenašel toho správného zakončovatele.

Týniště se také dostalo do několika šancí na polovině soupeře, jejich střely ale často končily mimo branku Jana Moníka. Nejnebezpečnější příležitostí tak pro domácí zůstala střela, která orazítkovala břevno slávistické branky. 

Vyrovnání Jana Lemfelda v 90. minutě

Ve druhém poločase pokračovala Slavia ve své křídelní hře. Hosty ale sráželo přílišné „hraní na sebe“. Hráči Slavie se místo přihrávek pouštěli s míčem do soubojů s přesilou protihráčů, což často vedlo k zbytečné ztrátě balonu.

Domácí se snažili a bojovnou hrou ve středu hřiště si nadále udržovali naději na případné vyrovnání. Jejich šance mírně poklesly v 87. minutě, kdy Adam Tomášek neudržel nervy na uzdě a za stížnosti vůči rozhodčímu si vysloužil druhou žlutou kartu. Týniště tak dohrávalo poslední minuty zápasu o deseti. Ani to jim ale nezabránilo, aby v 90. minutě rozehrávali standardní situaci. Dlouhým centrem se dostali do pokutového území. Jan Lemfeld překvapil svým zakončením vyběhnutého Moníka a míč se dostal do sítě. Týništi se podařilo vyrovnat a zápas dospěl k penaltám 

 

V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější domácí a po výhře 4:3 se mohli radovat ze dvou bodů.



Ohlasy k zápasu



FC Slavia Hradec Králové
Josef Pleskot - trenér mužstva FC Slavia Hradec Králové: Není každý den posvícení, dnes se nám herně ani střelecky nedařilo. Náš herní projev byl chaotický a z minima šancí jsme udeřili pouze jednou. V poslední minutě domácí šťastně vyrovnali a nakonec získali i rozdílový bod po penaltách.



Sestavy


SK Týniště nad Orlicí
J. Rolejček [-] - P. Špaček [-] , T. Voda [-] , J. Forejtek [-] , L. Hlaváč [-] (80. Š. Ráček [-] ) , M. Winkler [-] , T. Urban [-] , A. Tomášek [-] , L. Slezák [-] , M. Novák [-] , J. Lemfeld [-]

FC Slavia Hradec Králové
J. Moník [-] - T. Erber [-] (85. M. Klicnar [-] ) , J. Lán [-] , M. Hloušek [-] (64. M. Hutla [-] ) , M. Mottl [-] - M. Dostál [-] , J. Linhart [-] , M. Brázda [-] (46. M. Šolc [-] ) , V. Horák [-] - Š. Derner [-] (82. J. Špaček [-] ) , J. Havrda [-] -

ŽK: 22. M. Winkler , 69. A. Tomášek - 4. M. Brázda , 7. M. Hloušek , 56. Š. Derner , 61. J. Lán . ČK: 87. A. Tomášek .
Místo: Olšina. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Beránek David - ŠILING Karel, HAVLÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.