3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobruška porazila Červený Kostelec


Branky


0

Dobruška přivítala na svém hřišti tým Červeného Kostelce. Domácí se proti kosteleckému celku, který do tohoto zápasu inkasoval pouze dvakrát, rozstříleli a zvítězili 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné vedení domácích

Domácím se povedl už vstup do zápasu. V úvodních minutách se Dobruška dokázala usadit a kombinovat na polovině Kostelce. Jejich centry do pokutového území ale nenacházely adresáty přesně. Domácí se přesto dočkali branky poměrně brzy. V 8. minutě dostal přihrávku přes půl hřiště Aleš Hašek. Útočník Dobrušky dokázal prvním dotykem obejít brankáře Jana Martínka a s klidem poslal míč do prázdné branky. 

Hostům z Červeného Kostelce se nedařilo usadit na delší dobu na polovině soupeře. Proto se uchylovali jen k dlouhým nakopávaným míčům, které ale nenacházely útočníky a končily bezpečně v rukavicích brankáře Dobrušky Jiřího Jašky.

 

V prvním poločase se tak žádná další akce neujala gólově a Dobruška si odnesla těsné vedení 1:0

Dobruška navýšila vedení

Do druhého poločasu vstoupili hosté odhodlaní se zápasem ještě něco udělat. Fotbalisté Kostelce více drželi balon a brzy po zahájení druhé půle se jim povedlo vyrovnat - v 51. minutě se o branku na 1:1 postaral Tomáš Martínek. Hosté mohli jít i do vedení, gólman Dobrušky Jiří Jaška ale dokázal vychytat pokutový kop a výrazně tím Dobrušce pomohl. 

Od tohoto dílčího úspěchu se Dobruška dokázala odrazit a v 59. minutě se díky druhé brance Aleše Haška dostala do vedení. Domácí se nebáli trochu ubrat z útočného snažení a soustředili se na obranu. Červený Kostelec se nedokázal prokombinovat skrze organizovanou obranu Dobrušky a v 78. minutě přišlo definitivní rozhodnutí. Branku na 3:1 a finální uklidnění vstřelil hráč domácích Roman Čopík. Dobruška své dvougólové vedení nepustila a radovala se z výhry 3:1.



Ohlasy k zápasu


SK Dobruška
Bohuslav Jakoubek - trenér mužstva TJ Dobruška: Na obou stranách chybělo několik hráčů ze základu, ale lépe jsme se s tím vypořádali my. Mimo 3 vstřelené góly jsme měli i další šance . Pomohla nám branka v deváté minutě a ve druhé půli fakt, že náš brankář chytil penaltu. Hosté měli sice v poli víc míč pod kontrolou, ale fotbal se hraje na góly. Naše vítězství je zasloužené, Jsme rádi, že jsme potvrdili výhru z Jičína.




Sestavy


SK Dobruška
J. Jaška [-] - L. Žid [-] , P. Effenberk [-] , M. Hájek [-] (76. J. Hubáček [-] ) , M. Bohuňovský [-] , R. Čopík [-] (89. V. Malý [-] ) , P. Matula [-] (80. R. Ulrych [-] ) , A. Hašek [-] (90. M. Trubač [-] ) , M. Jirásek [-] , P. Fišer [-] , J. Effenberk [-]

TJ Červený Kostelec
J. Martínek [-] - D. Petrů [-] , T. Martínek [-] , O. Koval [-] (86. J. Máslo [-] ) , M. Barták [-] (86. J. Rudolf [-] ) , M. Gross [-] , D. Vejman [-] , M. Fireš [-] , D. Hála [-] , P. Bárta [-] (50. J. Nývlt [-] ) , D. Škoda [-]

ŽK: 55. A. Hašek , 82. P. Fišer - 66. O. Koval .
Místo: Dobruška, tráva. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Bačo Ondřej - JUNEK Matěj, HORSKÝ Leonard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.