M. Miler 78. (p.)
1:2p.
(0:1)
36. M. Malý
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 10:15

8.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náchod veze body z Jičína po penaltách


Branky


78. M. Miler (p.) - 36. M. Malý
0

Na hřišti Jičína se odehrál souboj dvou předních týmů tabulky - domácí přivítali Náchod. Oba týmy se v této sezoně pyšní kvalitní hrou v obraně a to se projevilo i v tomto utkání. Po devadesátiminutové remíze 1:1 vyhrál Náchod v penaltovém rozstřelu 2:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Martin Malý poslal Náchod do vedení

V prvních minutách zápasu si oba týmy hlídaly svá zadní vrátka, kterými se žádnému z hráčů soupeře nedařilo dlouhou dobu proniknout. Domácí se snažili o nakopávané balony za náchodskou obranu. Vzdušné přihrávky ale dokázali hosté odvracet. Ani Náchodští nebyli ve svém přechodu do útoku o moc úspěšnější, hosté se snažili vést své útočné akce po stranách hřiště. Následné centry do vápna Jičína ale nebyly přesné a často končily v autu. 

V 25. minutě se ke střele z dálky odhodlal náchodský Martin Malý, jeho střelu ale dokázal gólman Jičína Michal Puš nadvakrát získat do své moci. Zhruba o deset minut později se poprvé měnilo skóre. Hosté se ubránili přímému kopu Jičína a přešli do rychlého brejku. Do úniku se dostal Martin Malý, který obešel vyběhnutého gólmana Puše, a zakončením do prázdné branky poslal Náchod do vedení 0:1.

Pár minut před koncem první půle se hosté dostali k akci po levé straně hřiště. Na konci náchodského útoku byl Jan Kábrt, který mířil jen těsně vedle Pušovy branky. Do kabin se tak šlo za těsného vedení Náchoda 0:1.

Penalta na obou stranách

I ve druhém poločase se oba týmy obtížně dostávaly do šancí. Jičín se snažil o vyrovnání, hostům se ale dařilo držet jejich kombinaci na uzdě. V 53. minutě se domácí dostali do vápna Náchoda díky centru z pravé strany. Jičínu se ale nepodařilo celou situaci zakončit, a Náchod tak v klidu vyvezl míč od své branky. O pár minut později se několika střeleckými pokusy snažili ohrozit bránu hosté. Jičínská obrana ale míč nepropustila a všechny střely byly sraženy.  

V 64. minutě posílali domácí nebezpečný centr do vápna Náchoda, následná střela ale skončila hodně vysoko nad brankou hostů. Dobrou střelu vyslal v 74. minutě náchodský Martin Malý, který pořádně protáhl brankáře Puše. V 77. minutě se Jičínu podařilo zrychlit hru a dostat se za obranu Náchoda, počínající nebezpečí se snažil hasit obránce Patrik Romportl, ten se ale dopustil faulu a rozhodčí nařídil pokutový kop ve prospěch Jičína. K penaltě se postavil Michal Miler, který s jistotou vyrovnal na 1:1.

V 81. minutě se po levé straně rozběhl aktivní Martin Malý. Náchodský hráč se dostal až do vápna Jičína, kde ho skluzem fauloval Jaroslav Řeháček. Rozhodčí neváhal a nařídil další pokutový kop. K jeho exekuci se postavil faulovaný Martin Malý a s penaltou nenaložil dobře, jeho střelu k levé tyči totiž dokázal Michal Puš vyrazit. 

Hosté tak nevyužili možnosti dostat se do vedení a zápas skončil po devadesáti minutách remízou 1:1.

 

 

V penaltovém rozstřelu byli šťastnější hosté, kteří měli náskok od první série, ve které domácí zaváhali. Jičínský střelec zaváhal ještě jednou ve čtvrté sérii. Hosté v penaltách nechybovali, a proto zvítězili 2:4. 



Ohlasy k zápasu


SK Jičín
Miroslav Jeník - trenér mužstva SK Jičín: Viděli jsme zajímavé, důrazné utkání plné osobních soubojů, ke kterému bohužel nepřispěl hlavní rozhodčí svými nepřesnými výroky na obě strany, což mě mrzí. Remíza je asi spravedlivá, v závěru obě mužstva chtěla strhnout výhru na svou stranu, což se nepovedlo, a tak rozhodly penalty, ve kterých byli hosté úspěšnější.




Sestavy


SK Jičín
M. Puš [-] - J. Ulvr [-] , T. Veg [-] , L. Haken [-] , J. Řeháček [-] , F. Materna [-] - J. Drusan [-] (83. P. Horáček [-] ) , M. Vacek [-] (89. M. Mészáros [-] ) , P. Mikolášek [-] (75. D. Zezulka [-] ) , M. Miler [-] - O. Chramovský [-]

FK Náchod
F. Baláž [-] (61. D. Vik [-] ) - P. Rompotl [-] , M. Punar [-] , A. Akpem [-] (89. R. Pípek [-] ) , J. Kábrt [-] - M. Moravec [-] , O. Vrabec [-] , P. Jeníček [-] , T. Vejprava [-] (66. P. Jimmy [-] ) , M. Brich [-] - M. Malý [-]

ŽK: 21. M. Vacek , 22. L. Haken , 33. O. Chramovský , 81. J. Řeháček , 85. J. Ulvr - M. Moravec , 21. F. Baláž , 64. M. Malý , 77. P. Rompotl .
Místo: Jičín, UMT. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Slavíček Lukáš - FRYŠ Milan, ERLEBACH Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.