3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec porazil Broumov


Branky


0

Broumovu se v posledních zápasech nedaří - fotbalisté Broumova zvítězili v předchozích čtyřech zápasech pouze jednou. Úspěchu se Broumovští nedočkali ani na hřišti Chlumce, kde domácí navázali na vysoké vítězství v Týništi a zvítězili 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější Chlumec

Chlumec byl od začátku zápasu aktivnějším mužstvem. V 10. minutě si domácí vytvořili tlak v pokutovém území Broumova a díky několika centrům si vytvořili nebezpečné situace před brankářem Jakubem Drahorádem. Obraně hostů se ale podařilo nápor Chlumce odrazit. Domácí se prosadili v 16. minutě. Před vápnem Broumova se s míčem pohyboval Pavel Janda, který se několikrát snažil o střelu nebo přihrávku, obrana Broumova dokázala jeho pokusy zblokovat, nikoliv však odvrátit. Janda proto dokázal přihrát Miroslavu Kučerovi, který mířil přesně k levé tyči Drahorádovy branky. Brankář Broumova se natahoval seč mohl, na Kučerovu střelu byl ale krátký. 

Fotbalisté Broumova hráli tvrdě ve středu hřiště, což domácí hráče bolelo a nutilo je to dávat míč rychle od nohy. Broumovští si na své polovině počínali zmateně a díky tomu se domácí dostávali k nebezpečným centrům a střelám. Druhou branku přidali domácí v 36. minutě. U centru z levé strany byl David Jelínek dříve než gólman Broumova a Jelínek hlavou skóroval.  

Broumovu se ještě do poločasu podařilo snížit. V 41. minutě si na odražený balon po rohovém kopu počkal Jaromír Schubert, který střelou z voleje zaskočil brankáře Petra Černohlavka a balon zapadl k pravé tyči chlumecké branky.

 

Ve druhém poločase hosté cítili šanci na vyrovnání. Broumovu se několikrát podařilo probojovat se do nebezpečných prostorů, jejich postup ale vždy dokázal na poslední chvíli zastavit některý z obránců Chlumce. Domácí se snažili využívat nabízených protiútoků do otevřenější obrany Broumova. Uklidnění do chlumeckých řad přinesla 77. minuta. Broumov zahrál před vlastním vápnem rukou, a rozhodčí proto nařídil přímý kop ve prospěch domácích. Exekuce standardní situace se ujal Pavel Pilař a jeho kop se mu vyvedl přesně podle jeho představ. Míč se přes zeď snesl k pravé tyči a skončil v síti bezmocného brankáře Drahoráda. Domácí si závěr zápasu pohlídali a po výhře 3:1 si připsali další tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou
Jan Kraus - trenér mužstva FK Chlumec nad Cidlinou: Nebylo to jednoduché utkání, soupeř se představil v dobrém světle a nebylo snadné ho přehrávat. Jsme rádi, že jsme získali tři body. Opět musím pochválit trojici rozhodčích za bezchybný výkon.




Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou
P. Černohlávek [-] - D. Koubek [-] , D. Jelínek [-] , P. Novák [-] (90. K. Staněk [-] ) , V. Beneš [-] , M. Kučera [-] , J. Vopátek [-] , P. Pilař [-] (86. J. Hartman [-] ) , J. Veselský [-] (71. J. Kraus [-] ) , M. Bráborec [-] (89. J. Hanuš [-] ) , P. Janda [-]

TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - M. Gago [-] (79. P. Bureš [-] ) , O. Gago [-] (56. J. Michálek [-] ) , M. Štejnar [-] , J. Schubert [-] - J. Šimon [-] , J. Schubert [-] , T. Bitnar [-] (62. J. Holub [-] ) , E. Wilke [-] (69. D. Svoboda [-] ) - J. Kotyza [-] , L. Hanzlík [-]

ŽK: 44. P. Novák - 32. T. Bitnar .
Místo: Chlumec. Počet diváků: 172. Rozhodčí: Odvárko Jakub - OTAVA Marian, BEDNÁŘ Leoš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.