0:1
(0:0)
72. M. Haken
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká těsně zvítězila na hřišti Nového Města


Branky


72. M. Haken
0

Fotbalisté Vysoké dali zapomenout na drtivou porážku s Kratonohami. Ze hřiště Nového Města si Vysoká po těsné výhře 0:1 odvezla tři body, v posledních pěti zápasech je to již čtvrtá výhra hradeckého týmu, který se nyní nachází na pátém místě tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Ve větrném počasí se týmy seznamovaly s podmínkami na hřišti. Hráči na obou stranách bojovali o míč, a hra se proto odehrávala spíše mimo vápno. Fotbalisté Vysoké dokázali několikrát zrychlit svůj přechod do útoku, po pravé straně se rozeběhl útočník Josef Homolka, jeho centr do vápna ale domácí obrana odvrátila v 11. minutě do autu. V 15. minutě se skrze bránící hráče snažil probít Martin Klikar, jeho postup zastavil před pokutovým územím až Jan Píša, který za svůj bodyček viděl žlutou kartu. Přímý kop zahrával Lukáš Zákravský, jeho střela ale skončila vedle pravé tyče Milana Pavliše. O deset minut později pálil z voleje Ladislav Kudláček, ani on však nebyl úspěšný a jeho střela skončila nad brankou hostů. Z následující akce se ozvala Vysoká, hosté se dostali před pokutové území Nového Města, ale jejich střelu, která se snášela do pravého horního rohu branky, vyškrábl brankář Václav Krunčík.

 

V 33. minutě se Vysoké podařilo domácí uzamknout před jejich brankou díky sérii centrů. Rozehrávka rohového kopu sice zakončujícího adresáta nenašla, na opakovaný centr z druhé strany si už naskočil nejlepší střelec Vysoké Vojtěch Bělka, který hlavičkoval do tyče novoměstské branky.  I v závěru poločasu byli hosté nebezpečnější. V 41. minutě rozehrávala Vysoká další standardní situaci, po které se v pokutovém území domácích vytvořila nepřehledná skrumáž. Brankář Nového Města Krunčík byl pozorný a veškeré nebezpečí skončilo v jeho rukavicích. První poločas tak skončil bez branek. 

O třech bodech rozhodl povedenou střelou Michal Haken

Druhá půle začala příležitostí Tomáše Voráčka, který však mířil pouze do brankáře Vysoké Pavliše. V následujících minutách bojovali hráči o každý metr území, a hra se proto kvůli faulům a míčům v autu hodně kouskovala. Vzruch přinesla až 74. minuta. Vysoká zrychlila přechod do útoku, Vojtěch Pražák ještě stihl zastavit míč před autovou čarou, přihrál do vápna Josefu Homolkovi, který ještě posouval na střed Michalu Hakenovi. Záložník Vysoké dlouho neotálel a přesnou střelou trefil pravý horní roh Krunčíkovy branky. Domácí se snažili o vyrovnání, jejich zakončení ale nebylo tak důrazné, a brankář Pavliš proto dokázal šance Nového Města chytat. Hosté mohli své vedení pojistit v 81. minutě, kdy Vojtěch Pražák dostal míč do středu vápna, svoji vyloženou šanci ale neproměnil a jeho střela netrefila branku. Hosty to ale nemuselo příliš mrzet, své vedení totiž dokázali i ve zbývajícím čase udržet. Vysoká si tak z bojovného zápasu odvezla tři body za výhru 0:1.



Ohlasy k zápasu



FK Vysoká nad Labem
Petr Silbernágl - trenér mužstva FK Vysoká nad Labem: Po celý zápas jsme byli lepším celkem. Na umělé trávě jsme lépe kombinovali, avšak poměrně dlouho jsme se nedokázali gólově prosadit. Především nám chyběl větší důraz v koncovce. Kvituji, že i přes nezdar v zakončení jsme nepolevili v aktivitě směrem dopředu a šli důsledně za tříbodovým ziskem. Odměnou pro všechny zúčastněné pak byla výstavní trefa Hakena zpoza vápna. V sychravém a větrném počasí poklona za výkon rozhodčím.



Sestavy


MFK Nové Město nad Metují
V. Krunčík [-] - L. Zákravský [-] , V. Jelen [-] , L. Kudláček [-] - D. Nejman [-] , P. Zákravský [-] , T. Voráček [-] , N. Soumar [-] (83. V. Maur [-] ) , M. Klikar [-] , A. Lelek [-] - P. Sedláček [-]

FK Vysoká nad Labem
M. Pavliš [-] - P. Lunda [-] , Z. Dušek [-] , M. Ptáček [-] , J. Píša [-] - V. Pražák [-] , J. Škvrňák [-] (87. P. Duben [-] ) , J. Podlipný [-] , M. Haken [-] - V. Bělka [-] , J. Homolka [-]

ŽK: 29. P. Sedláček , 49. M. Klikar - 15. P. Lunda .
Místo: Nové Město, UMT. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hlaváč Martin - JEŽEK Václav, MARTÍNEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.