Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kratonohy přehrály Nové Město a zaslouženě vyhrály


Branky


0

Kratonohy potvrdily v domácím zápase s Novým Městem roli favorita, svého soupeře celý zápas přehrávaly a zaslouženě zvítězily 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kratonohy nepouští soupeře k míči

Skóre zápasu se měnilo už po první akci domácích. Už ve 2. minutě poslal z levé strany centr do pokutového území Jan Fidra, na jeho vzdušnou přihrávku si naskočil Radek Mládek, který přehlavičkoval vyběhnutého brankáře Václava Krunčíka, a míč zapadl do sítě. Novému Městu se podařilo brzy odpovědět. Ve 4. minutě dostal příliš mnoho volného prostoru ve středu hřiště Martin Klikar. Záložník Nového Města udělal s balonem několik rychlých kroků a prudce vystřelil. Jeho přízemní střela se snesla přesně k levé tyči, od které se odrazila a skončila za zády domácího gólmana Josefa Mačího. 

V dalších minutách převzali iniciativu domácí, kteří se usadili na polovině Nového Města. Kratonohy se snažili ohrožovat branku Václava Krunčíka pomocí centrovaných balonů i prudkých střel. Ve 12. minutě přihrál Marek Kulič do vápna Jiřímu Kořínkovi, ten byl však ve velkém úhlu a příliš blízko brankáři hostů. Václav Krunčík proto neměl problém s vykrytím prostoru a Kořínkovu střelu vyrazil na roh. V 19. minutě sklepl Fidrovu přihrávku pro Kořínka Mládek. Jiří Kořínek měl na pravé straně hodně volného prostoru, svoji střelu přesto namířil vysoko nad branku hostů. O minutu později oslovil Radek Mládek Jiřího Kořínka znovu. Útočník Kratonoh si ve vápně naskočil na Mládkův centr, hlavička však skončila na břevně Krunčíkovy branky. 

Druhé branky se domácí dočkali ve 23. minutě. Na hranici vápna se k míči dostal Marek Kulič a prudce vypálil. Kuličovu střelu ve vápně tečoval Radek Mládek. Jeho teč nasměrovala střelu do protipohybu novoměstského brankáře a skončila v odkryté části branky. Kratonohy svého soupeře v prvním poločase jasně přehrávaly a řada jejich šancí zůstala nevyužita. Fotbalisté Nového Města se na polovinu domácích dostávali jen zřídka. Když už se hosté probojovali na útočnou polovinu, chyběla útočícím hráčům podpora spoluhráčů, a proto došlo k rychlé ztrátě balonu. 

Domácí navyšují vedení a pokračují v dominantní hře

Přestože Kratonohy vedly jen o jeden gól, jejich sebevědomí jim dovolovalo klidný a kombinační fotbal plný kliček a jiných technických fines. V 52. minutě centroval na zadní tyč novoměstské branky Marek Kulič. V těchto místech se před odkrytou brankou ocitl David Franc, jeho hlavičku ale dokázal odrazit do zámezí obránce hostů. Z následného rohového kopu hlavičkoval Jiří Kořínek pod břevno, jeho pokus ale stihl brankář Václav Krunčík vyškrábnout. O minutu později rozehrávali domácí další roh. Míč se snesl k Danielu Hrůšovi, ten byl v příliš velkém úhlu, a proto zvolil přihrávku na hranici pokutového území, kde stál připravený Tomáš Jiroutek. Domácí záložník se dlouho nerozmýšlel a pohotovou střelou k pravé tyči propálil vše, co mu stálo v cestě. 

Kratonohy pokračovali v dominantním výkonu a svému soupeři prakticky nepůjčily balon. Domácím přesto chyběla potřebná přesnost v zakončení, výsledek proto nenarostl do větších rozměrů, jak tomu bylo v uplynulých zápasech. Jiřímu Kořínkovi se v zápase nedařilo střelecky, v 78. minutě si chuť spravil asistencí na Mládkův hattrick. Jiří Kořínek se na levé straně obtočil kolem bránícího hráče a poslal střílený centr do vápna. V pokutovém území si na míč naběhl Radek Mládek, který ve skluzu zvýšil na 4:1.

I ve zbytku zápasu domácí převážně drželi balon, a zápas se tak v poklidu dohrál. Domácí měli spoustu šancí, ale museli se spokojit "pouze" s výhrou 4:1.



Ohlasy k zápasu



MFK Nové Město nad Metují
Miloš Killar - trenér mužstva MFK Nové Město nad Metují: S tak kvalitním soupeřem se nemůžeme rovnat. Dnešní utkání mělo jednoznačný průběh a domácí zvítězili naprosto zaslouženě.



Sestavy


FK Kratonohy
J. Mačí [-] - J. Fidra [-] (66. M. Vejr [-] ) , R. Mládek [-] (80. L. Veverka [-] ) , J. Kořínek [-] , M. Kulič [-] , T. Jiroutek [-] (70. M. Jilemnický [-] ) , Z. Semelka [-] , D. Franc [-] , D. Hrůša [-] , P. Němeček [-] , J. Huňák [-]

MFK Nové Město nad Metují
V. Krunčík [-] - L. Zákravský [-] , V. Jelen [-] , L. Kudláček [-] - D. Nejman [-] , P. Zákravský [-] , T. Voráček [-] , M. Klikar [-] , J. Emlar [-] (68. N. Soumar [-] ) , A. Lelek [-] (84. M. Lukášek [-] ) - P. Sedláček [-]

ŽK: 43. D. Franc .
Místo: Kratonohy. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šiling Karel - HAVLÍK Aleš, KÁNSKÁ Blažena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.