2:3p.
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Město po penaltách přehrálo Červený Kostelec


Branky


0

Utkání týmů ze středu tabulky bylo k vidění na hřišti Červeného Kostelce, který hostil Nové Město. Hosté nedokázali i přes množství šancí své vedení z prvního poločasu pojistit, a proto se nakonec museli spokojit se dvěma body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější Nové Město

V prvním poločase byli lepším týmem hosté z Nového Města. Ti dokázali aktivní hrou dostávat soupeře pod tlak. Nové Město se prezentovalo dobrou kombinační hrou, díky které se hosté dostávali do prostorů před domácím gólmanem Janem Martínkem. Domácímu týmu se přechod do útoku a následná finální fáze příliš nedařila, Červený Kostelec se proto v útoku opíral hlavně o dobré zahrávání standardních situací.

 

Za svoji útočnou snahu byli fotbalisté Nového Města odměněni v 22. minutě, kdy se před brankářem Martínkem nemýlil Pavel Zákravský. Vedoucí branka hosty uklidnila a navíc se jim povedlo přidat i druhý gól. O pár minut později navázal na svého spoluhráče Jan Paďour, který v 29. minutě překonal domácího gólmana podruhé. Domácí Červený Kostelec se však z dvougólového manka nesesypal. Domácí fotbalisté zatli zuby a díky bojovnému výkonu se jim ještě do poločasu podařilo vstřelit kontaktní branku. V 41. minutě se po standardní situaci prosadil přes brankáře Václava Krunčíka Lukáš Hlava, a domácím se tak šlo do kabin o něco lehčeji, přesto ztráceli o jeden gól.

Domácí odolali šancím hostů a v závěru srovnali

Ve druhé půli hosté pokračovali v ofenzivním výkonu. Nové Město se nechtělo spokojit s jednobrankovým náskokem, a proto se snažilo své vedení navýšit. Hosté si vytvořili několik nadějných příležitostí před domácí brankou, gólman Jan Martínek byl však pozorný a stále držel svůj tým nad vodou. Nevyužitých příležitostí mohli hráči Nového Města litovat v samém závěru zápasu. V nastavení druhého poločasu domácí rozehrávali další ze standardních situací a míč do sítě dopravil Michal Gross. Domácí se tak za pět minut dvanáct dočkali kýženého vyrovnání a dovedli zápas do penalt. 

 

Penaltový rozstřel byl dlouho vyrovnaný, zaslouženě šťastnější nakonec byli hráči Nového Města, kteří v rozstřelu vyhráli 5:6 a odnesli si ze zápasu dva body.



Ohlasy k zápasu



MFK Nové Město nad Metují
Miloš Killar - trenér mužstva MFK Nové Město nad Metují: Myslím, že jsme si bonusový bod zasloužili. Bojovné utkání s šancemi na obou stranách se muselo líbit, děkuji hráčům za dnešní výkon.



Sestavy


TJ Červený Kostelec
J. Martínek [-] - D. Petrů [-] , T. Martínek [-] , J. Hundák [-] , L. Hlava [-] , M. Gross [-] , K. Čáp [-] , M. Fireš [-] , D. Hála [-] , P. Bárta [-] , D. Škoda [-]

MFK Nové Město nad Metují
V. Krunčík [-] - L. Kudláček [-] , V. Jelen [-] , L. Zákravský [-] - D. Nejman [-] , P. Zákravský [-] , T. Voráček [-] , M. Klikar [-] , J. Emlar [-] (73. A. Lelek [-] ) - J. Paďour [-] , P. Sedláček [-]

ŽK: 70. P. Bárta , 80. D. Hála , 87. M. Fireš - 47. M. Klikar , 72. L. Zákravský , 88. P. Sedláček .
Místo: Č. Kostelec. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Gereg Tomáš - ŠILING Karel, KALAŠ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.