3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobruška přibrzdila rozjetý Trutnov


Branky


0

Trutnovští povstávali v posledních kolech z popela jako bájní Fénixové. Jejich křídla však o víkendu přistřihli fotbalisté Dobrušky, kteří byli v zápase nebezpečnější a zvítězili 3:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobruška udeřila z protiútoku

Domácí Dobruška vstoupila do zápasu aktivně a už ve 2. minutě mohla jít do vedení, nepříliš razantní lob přes brankáře Jana Votočka ale dokázala obrana Trutnova odkopnout do bezpečí. Dobruška se v prvních minutách snáz dostávala do šancí, domácí se snažili o přihrávky za trutnovskou obranu. Tyto křídelní akce ale většinou končily přetaženou přihrávkou do pokutového území. 

Skóre se měnilo v 37. minutě, kdy se domácím podařilo přejít k rychlému protiútoku do rozhozené obrany Trutnova. Akci dva na jednoho vedl Marcel Hájek, který přesnou přihrávkou našel Aleše Haška. Útočník Dobrušky nezaváhal a přízemní střelou k tyči překonal brankáře Votočka. Situace Trutnova se ještě více zkomplikovala ve 42. minutě. Sám na trutnovskou branku pelášil Aleš Hašek, kterého nedovoleným způsobem fauloval Vojtěch Kozák. Trutnovský obránce nemohl za svůj zákrok čekat nic jiného než červenou kartu. 

Aktivní domácí drží svůj náskok

Druhý poločas otevřeli domácí drobným tlakem před vápnem Trutnova, celá akce ale skončila přetaženým centrem. V 64. minutě se do protiútoku dostali dva hráči Dobrušky. Aleš Hašek přihrával z pravé strany Romanu Čopíkovi, toho ale stihl ještě před zakončením ubránit dobíhající obránce. Domácí si vše vynahradili o pár minut později. V 66. minutě se Roman Čopík proměnil do role nahrávače, když vzdušným pasem našel ve vápně Marcela Hájka. Zkušený Hájek si kličkou položil trutnovského obránce a s klidem zakončil do sítě. 

Dvougólové vedení domácím vydrželo jen několik minut. V 71. minutě neudržel domácí gólman Jiří Jaška střelu Pavla Ficnera. Míč se odrazil Ondřeji Šulitkovi, který pohotově vrátil míč do sítě. Domácí nezpanikařili a dvoubrankový náskok si vzali zpět. V 75. minutě se zblokovaná střela Marcela Hájka odrazila k Jiřímu Effenberkovi, který z bezprostřední blízkosti překonal brankáře Jana Votočka potřetí. Zbytek zápasu si domácí pohlídali, v 86. minutě šel sám na bránkáře Aleš Hašek, jeho střela ale skončila pouze na pravé tyči. V 87. minutě zatáhl za záchrannou brzdu Filip Šotola a po druhé žluté kartě opustil hřiště. Ani to však Dobrušce nevzalo konečné vítězství 3:1.



Ohlasy k zápasu


Potřebovali jsme nutně po delší době doma bodovat. Z toho pramenila značná nervozita našich hráčů. Mohli jsme již vést od první minuty, ale hostující obránce vykopával z brankové čáry a tak nás trochu uklidnila vedoucí branka Haška z 37 minutě, klid dala branka Hájka na 2:0.. Pomohl nám i fakt , že hosté hráli celý druhý poločas o deseti. Vítězství je zasloužené, měli jsme i víc šancí než soupeř.




Sestavy


SK Dobruška
J. Jaška [-] - V. Malý [-] (77. M. Štětina [-] ) , A. Zilvar [-] , F. Šotola [-] , P. Effenberk [-] , M. Hájek [-] (89. J. Hubáček [-] ) , M. Bohuňovský [-] (90. R. Ulrych [-] ) , P. Matula [-] (59. R. Čopík [-] ) , A. Hašek [-] (90. M. Trubač [-] ) , M. Jirásek [-] , J. Effenberk [-]

MFK Trutnov B
J. Votoček [-] - T. Navrátil [-] , R. Wimmer [-] , M. Vyhnánek [-] , V. Kozák [-] - D. Rejl [-] (54. P. Doubic [-] ) , M. Kancok [-] (81. O. Hodbod [-] ) , P. Ficner [-] , D. Duch [-] , T. Groer [-] - O. Šulitka [-]

ŽK: 42. F. Šotola , 89. R. Čopík - 54. M. Kancok , 75. J. Votoček . ČK: 78. F. Šotola - 42. V. Kozák .
Místo: Dobruška, tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Miškář Karel - MEDLÍK Karel, KRUCKÝ Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.